Brucknerlaan 9, Oss foto-1
Oss

Brucknerlaan 9

€ 950.000 k.k.
Verkocht
Brucknerlaan 9, Oss foto-0
Brucknerlaan 9, Oss foto-1
Brucknerlaan 9, Oss foto-2
Brucknerlaan 9, Oss foto-3
Brucknerlaan 9, Oss foto-4
Brucknerlaan 9, Oss foto-5
Brucknerlaan 9, Oss foto-6
Brucknerlaan 9, Oss foto-7
Brucknerlaan 9, Oss foto-8
Brucknerlaan 9, Oss foto-9
Brucknerlaan 9, Oss foto-10
Brucknerlaan 9, Oss foto-11
Brucknerlaan 9, Oss foto-12
Brucknerlaan 9, Oss foto-13
Brucknerlaan 9, Oss foto-14
Brucknerlaan 9, Oss foto-15
Brucknerlaan 9, Oss foto-16
Brucknerlaan 9, Oss foto-17
Brucknerlaan 9, Oss foto-18
Brucknerlaan 9, Oss foto-19
Brucknerlaan 9, Oss foto-20
Brucknerlaan 9, Oss foto-21
Brucknerlaan 9, Oss foto-22
Brucknerlaan 9, Oss foto-23
Brucknerlaan 9, Oss foto-24
Brucknerlaan 9, Oss foto-25
Brucknerlaan 9, Oss foto-26
Brucknerlaan 9, Oss foto-27
Brucknerlaan 9, Oss foto-28
Brucknerlaan 9, Oss foto-29
Brucknerlaan 9, Oss foto-30
Brucknerlaan 9, Oss foto-31
Brucknerlaan 9, Oss foto-32
Brucknerlaan 9, Oss foto-33
Brucknerlaan 9, Oss foto-34
Brucknerlaan 9, Oss foto-35
Brucknerlaan 9, Oss foto-36
Brucknerlaan 9, Oss foto-37
Brucknerlaan 9, Oss foto-38
Brucknerlaan 9, Oss foto-39
Brucknerlaan 9, Oss foto-40
Brucknerlaan 9, Oss foto-41
Brucknerlaan 9, Oss foto-42
Brucknerlaan 9, Oss foto-43
Brucknerlaan 9, Oss foto-44
Brucknerlaan 9, Oss foto-45
Brucknerlaan 9, Oss foto-46
Brucknerlaan 9, Oss foto-47
Brucknerlaan 9, Oss foto-48
Brucknerlaan 9, Oss foto-49
Brucknerlaan 9, Oss foto-50
Brucknerlaan 9, Oss foto-51
Brucknerlaan 9, Oss foto-52
Brucknerlaan 9, Oss foto-53
Brucknerlaan 9, Oss foto-54
Brucknerlaan 9, Oss foto-55
Brucknerlaan 9, Oss foto-56
Brucknerlaan 9, Oss foto-57
Brucknerlaan 9, Oss foto-58
Brucknerlaan 9, Oss foto-59
Brucknerlaan 9, Oss foto-60
Brucknerlaan 9, Oss foto-61
Brucknerlaan 9, Oss foto-62
Brucknerlaan 9, Oss foto-63
Brucknerlaan 9, Oss foto-64
Brucknerlaan 9, Oss foto-65
Brucknerlaan 9, Oss foto-66
Brucknerlaan 9, Oss foto-67
Brucknerlaan 9, Oss foto-68
Brucknerlaan 9, Oss foto-69
Brucknerlaan 9, Oss foto-70
Brucknerlaan 9, Oss foto-71
Brucknerlaan 9, Oss foto-72
Brucknerlaan 9, Oss foto-73
Brucknerlaan 9, Oss foto-74
Brucknerlaan 9, Oss foto-75
Brucknerlaan 9, Oss foto-76
Brucknerlaan 9, Oss foto-77
Brucknerlaan 9, Oss foto-78
Brucknerlaan 9, Oss foto-79
Brucknerlaan 9, Oss foto-80
Brucknerlaan 9, Oss foto-81
Brucknerlaan 9, Oss foto-82
Brucknerlaan 9, Oss foto-83
Brucknerlaan 9, Oss foto-84
Brucknerlaan 9, Oss foto-85
Brucknerlaan 9, Oss foto-86
Brucknerlaan 9, Oss foto-87
Brucknerlaan 9, Oss foto-88
Brucknerlaan 9, Oss foto-89
Brucknerlaan 9, Oss foto-90
Brucknerlaan 9, Oss foto-91
Brucknerlaan 9, Oss foto-92
Brucknerlaan 9, Oss foto-93
Brucknerlaan 9, Oss foto-94
Brucknerlaan 9, Oss foto-95
Brucknerlaan 9, Oss foto-96
Brucknerlaan 9, Oss foto-97
Brucknerlaan 9, Oss foto-98
Brucknerlaan 9, Oss foto-99
Brucknerlaan 9, Oss foto-100
Brucknerlaan 9, Oss foto-101
Verkocht
Brucknerlaan 9, Oss foto-2
Brucknerlaan 9, Oss foto-3
+102
Perceeloppervlakte
1.510 m²
Woonoppervlakte
270 m²
Inhoud
1.198 m³
Brucknerlaan 9 is succesvol verkocht door Van der Krabben Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

In meer dan een opzicht zal deze vrijstaande woning je weten te verrassen. Wat dan het allereerst in het oog springt, is de fraaie ligging in deze groene villawijk. Meteen als je wijk binnen komt, worden het open karakter en rustige opzet overduidelijk. In alle opzichten is dit een heerlijke omgeving om in te wonen én om in te werken.

Aan het woonhuis blijkt namelijk een praktijkruimte te zijn aangebouwd. Via een aparte oprit en voordeur kom je in een afzonderlijk gedeelte met drie royale werkkamers. Deze kunnen voor een scala aan bedrijfsmatige werkzaamheden worden gebruikt. Maar ook andere toepassingen zijn zeker denkbaar. Zo is gebruik voor mantelzorg bijvoorbeeld een optie. Of je gebruikt de aanbouw voor hobby en vrije tijd, zoals dat nu met atelier en sauna het geval is.

Hierbij komt het wooncomfort dat deze villa in grote mate biedt. Meteen bij binnenkomst in de living zorgt het lichte en ruimtelijke karakter absoluut voor een wow-effect. De combinatie van hoge vide, grote ramen tot op de vloer, verdiepte zithoek en marmeren vloer maakt werkelijk een verbluffend geheel.

Een geheel waarmee de slaapverdieping trouwens vloeiend is verbonden. Vanaf de overloop met hoge vide kijk je namelijk prachtig neer op het woongedeelte. Aan een zijde van de overloop is een nog een mooie halfopen ruimte die nu als aparte televisiehoek wordt gebruikt. Verder vind je boven nog twee ruime slaapkamers, badkamer en master bedroom met ensuite-badkamer.

Als extra’s binnenshuis kunnen nog een extra kamer, comfortabele keuken en grote kelder worden genoemd. Die maken de opties voor gebruik nog veel groter. Met daarbij de toevoeging dat er plannen voorbereid zijn, waarbij de keuken nog kan worden uitgebouwd.

De prachtige afronding van het verrassende woonplezier komt in de meer dan riante achtertuin. Deze is op een prachtige manier onder architectuur ontworpen en aangelegd met verhard terras, uitgestrekt gazon, imposante bomen - waaronder een eigen boomgaard - en met hagen afgeschermde tuingedeelten. Hier kun je met maximale vrijheid en privacy genieten, onder andere omdat de achtertuin grenst aan een groengebied.

Vanuit de villawijk heb je snelle routes naar zowel het centrum van Oss als de opritten van de snelwegen. In zes minuten ben je op weg in de richting van Eindhoven, ‘s-Hertogenbosch en Nijmegen. Tegelijkertijd grenst de wijk aan het buitengebied met onder andere het boomrijke terrein van Landerij van Tosse. Daarnaast woon je op korte afstand van verschillende natuurgebieden.

Pluspunten

Tuin en oprit

+ Opritten aan weerszijden van de woning. Hierdoor heeft zowel het woonhuis als het bedrijfsgedeelte eigen parkeergelegenheid. Bij het woonhuis is ook gelegenheid om onder carport met lichtkoepel en in grote inpandige garage te parkeren. Deze garage is afgesloten met een elektrische sectionaaldeur en heeft een tegelvloer.

+ Aan achterzijde van carport is een overkapte bergplek voor bijvoorbeeld afvalcontainers en tuinapparatuur. Een houten tuinhuis verderop in de achtertuin biedt de mogelijkheid voor opslag van tuingereedschap en berging.

+ Riante tuin is onder architectuur aangelegd en heeft een stijlvolle,groene uitstraling. Door de opzet en ligging kent de achtertuin veel rust, privacy en vrijheid.

+ Centraal in de achtertuin bevindt zich een vijverbassin, tuinsproei-installatie met pomp en een buiten open haard. Door hagen zijn er afgeschermde gedeelten gecreëerd voor bijvoorbeeld een moestuin. Deze gedeelten en de omliggende fraaie beplante perken en borders worden afgewisseld met uitgestrekte gazongedeelten.

+ Bij de woning is een bestraat terras. Dit wordt gedeeltelijk overdekt door een modern gestileerde pergola.

Woonhuis

+ Binnenkomst in representatieve hal. Elegant glanzende, lichtgekleurde marmeren vloer gaat vanuit hal verder over gehele begane grond. Hier bevinden zich de garderobe en geheel betegelde toiletruimte.

+ Tuingericht woongedeelte is verdeeld in een verdiepte zitkamer, leeshoek en ruime eethoek met vide. Grote vensters tot op de vloer en raam van tuindeur geven een ruimtelijk karakter met een zeer rijkelijke lichtinval. De tinten van wanden plafond en vloer versterken dit karakter. Verder geven de grote ramen fraaie zichtlijnen in eigen tuin. In de zitkamer is een in een schoorsteen van schoonmetselwerk geïntegreerde open haard. Ook zijn er inbouwkasten beschikbaar.

+ Extra kamer naast het woongedeelte is toegankelijk via schuifdeur. Hier kan prima een kantoor of werkkamer worden gerealiseerd. Het op maat gemaakte meubel kan hierbij zeer bruikbaar zijn.

+ Tussenportaal met kastenwand geeft een inpandige doorgang van extra kamer in woonhuis naar bedrijfsgedeelte.

+ In aparte keuken staat een uitgebreid keukenblok in U-vorm met natuurstenen werkblad en geïntegreerde houten eettafel. Uitgevoerd met een elektrische kookplaat, roestvrijstalen schouwafzuigkap, combi-oven, koelkast, vriezer en vaatwasser. Grote ramen aan twee zijden zorgen ook hier voor een fijne lichtinval en een mooie uitkijk in eigen tuin.

+ Tussenportaal met buitendeur verbindt keuken, bijkeuken en garage.

+ Bijkeuken is geheel betegeld en bevat een keukenblok met bovenkasten. In het keukenblok zijn aansluitingen voor wasmachine en droger.

+ Royale kelder biedt een natuurlijke koele plaats voor opslag en berging. Ook is hier de cv installatie in een vaste kast geïnstalleerd.

+ Trap bij eethoek leidt naar overloop bij vide met twee dakramen. Aan een zijde van de overloop is een televisiekamer ingericht. Deze halfopen ruimte kan natuurlijk ook op andere manieren worden gebruikt.

+ Drie ruime slaapkamers op verdieping hebben een fijne lichtinval door grote ramen. Alle slaapkamers zijn verder voorzien van vaste kasten. Royale hoofdslaapkamer heeft een inloopkast, balkondeur en ensuite-badkamer. Balkondeur komt uit op balkon aan tuinzijde.

+ Ensuite-badkamer is stijlvol vormgegeven en uitgevoerd met een ligbad, inloopdouche, legkast en badkamermeubel met dubbele wastafel.

+ Tweede badkamer is geheel betegeld en bevat een douche en badkamermeubel.

+ Separate geheel betegelde toiletruimte op overloop.

+ Luik met vlizotrap naar brede bergzolder op stahoogte. Drie ramen laten hier het daglicht volop binnen. Ook deze ruimte op de bovenverdieping kan zeer multifunctioneel worden benut, bijvoorbeeld voor hobby of ontspanning.

Bedrijfsgebouw

+ Toegang via afzonderlijke voordeur in hal met tussendeuren. In de hal is een garderobekast en geheel betegelde toiletruimte aanwezig. Ook in het gehele bijgebouw ligt een lichtgekleurde marmeren vloer.

+ Drie royale kamers zijn zeer geschikt voor werkzaamheden en hobby-activiteiten. Grote ramen zorgen in elk van de ruimtes voor een prettige lichtinval. In de kamer aan de voorkant zijn dit vensters tot op de vloer en een lichtkoepel.

+ Op dit moment zijn kamers in het bijgebouw in gebruik als atelier en als eigen wellnessruimte. In deze laatste ruimte is een houten infrarood- en Finse sauna geplaatst. Ernaast is een inloopdouche beschikbaar.

Bijzonderheden

+ Energielabel D.
+ Brink heteluchtverwarming (± 2012) en boiler (± 2017)
+ Volledig geïsoleerd (dak, muren en vloer) en dubbel glas.
+ Alarminstallatie.

Aanvaarding
In nader overleg.
Meer lezen
Minder lezen
Joris Welten
Uw qualis-makelaar
Joris Welten
Van der Krabben Makelaardij
Kruisstraat 21
5341 HA Oss
0412-632 928
Contact met de makelaar
Brucknerlaan 9, Oss foto-1
Brucknerlaan 9 is succesvol verkocht door Van der Krabben Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken