Amsteleindstraat 11, Oss foto-1
Oss

Amsteleindstraat 11

€ 1.450.000 k.k.
Amsteleindstraat 11, Oss foto-0
Amsteleindstraat 11, Oss foto-1
Amsteleindstraat 11, Oss foto-2
Amsteleindstraat 11, Oss foto-3
Amsteleindstraat 11, Oss foto-4
Amsteleindstraat 11, Oss foto-5
Amsteleindstraat 11, Oss foto-6
Amsteleindstraat 11, Oss foto-7
Amsteleindstraat 11, Oss foto-8
Amsteleindstraat 11, Oss foto-9
Amsteleindstraat 11, Oss foto-10
Amsteleindstraat 11, Oss foto-11
Amsteleindstraat 11, Oss foto-12
Amsteleindstraat 11, Oss foto-13
Amsteleindstraat 11, Oss foto-14
Amsteleindstraat 11, Oss foto-15
Amsteleindstraat 11, Oss foto-16
Amsteleindstraat 11, Oss foto-17
Amsteleindstraat 11, Oss foto-18
Amsteleindstraat 11, Oss foto-19
Amsteleindstraat 11, Oss foto-20
Amsteleindstraat 11, Oss foto-21
Amsteleindstraat 11, Oss foto-22
Amsteleindstraat 11, Oss foto-23
Amsteleindstraat 11, Oss foto-24
Amsteleindstraat 11, Oss foto-25
Amsteleindstraat 11, Oss foto-26
Amsteleindstraat 11, Oss foto-27
Amsteleindstraat 11, Oss foto-28
Amsteleindstraat 11, Oss foto-29
Amsteleindstraat 11, Oss foto-30
Amsteleindstraat 11, Oss foto-31
Amsteleindstraat 11, Oss foto-32
Amsteleindstraat 11, Oss foto-33
Amsteleindstraat 11, Oss foto-34
Amsteleindstraat 11, Oss foto-35
Amsteleindstraat 11, Oss foto-36
Amsteleindstraat 11, Oss foto-37
Amsteleindstraat 11, Oss foto-38
Amsteleindstraat 11, Oss foto-39
Amsteleindstraat 11, Oss foto-40
Amsteleindstraat 11, Oss foto-41
Amsteleindstraat 11, Oss foto-42
Amsteleindstraat 11, Oss foto-43
Amsteleindstraat 11, Oss foto-44
Amsteleindstraat 11, Oss foto-45
Amsteleindstraat 11, Oss foto-46
Amsteleindstraat 11, Oss foto-47
Amsteleindstraat 11, Oss foto-48
Amsteleindstraat 11, Oss foto-49
Amsteleindstraat 11, Oss foto-50
Amsteleindstraat 11, Oss foto-51
Amsteleindstraat 11, Oss foto-52
Amsteleindstraat 11, Oss foto-53
Amsteleindstraat 11, Oss foto-54
Amsteleindstraat 11, Oss foto-55
Amsteleindstraat 11, Oss foto-56
Amsteleindstraat 11, Oss foto-57
Amsteleindstraat 11, Oss foto-58
Amsteleindstraat 11, Oss foto-59
Amsteleindstraat 11, Oss foto-60
Amsteleindstraat 11, Oss foto-61
Amsteleindstraat 11, Oss foto-62
Amsteleindstraat 11, Oss foto-63
Amsteleindstraat 11, Oss foto-64
Amsteleindstraat 11, Oss foto-65
Amsteleindstraat 11, Oss foto-66
Amsteleindstraat 11, Oss foto-67
Amsteleindstraat 11, Oss foto-68
Amsteleindstraat 11, Oss foto-69
Amsteleindstraat 11, Oss foto-70
Amsteleindstraat 11, Oss foto-71
Amsteleindstraat 11, Oss foto-72
Amsteleindstraat 11, Oss foto-73
Amsteleindstraat 11, Oss foto-74
Amsteleindstraat 11, Oss foto-75
Amsteleindstraat 11, Oss foto-76
Amsteleindstraat 11, Oss foto-77
Amsteleindstraat 11, Oss foto-78
Amsteleindstraat 11, Oss foto-79
Amsteleindstraat 11, Oss foto-80
Amsteleindstraat 11, Oss foto-81
Amsteleindstraat 11, Oss foto-82
Amsteleindstraat 11, Oss foto-2
Amsteleindstraat 11, Oss foto-3
+83
Perceeloppervlakte
1.478 m²
Woonoppervlakte
451 m²
Inhoud
1.785 m³

Omschrijving

Zo’n woonlocatie vind je absoluut niet snel in een stad. Deze markante woonboerderij bevindt zich letterlijk midden tussen het groen. De riante en prachtige aangelegde achtertuin grenst zelfs aan een park. Bovendien lijken de naaste buren niet te bestaan. Tegelijkertijd woon je hier wel op een steenworp afstand van allerlei voorzieningen. En je hebt ook nog een snelle route naar de snelwegen richting ‘s-Hertogenbosch, Nijmegen en Eindhoven.

De landelijke uitstraling spreekt niet alleen uit de groene omgeving. Ook alles in en om de woonboerderij ademt dit karakter. Het opvallende silhouet met de gedeeltelijk rieten kap zorgt voor een passende eerste kennismaking. En achter de voordeur vind je vervolgens de ene aangename verbazing in de andere. Authentieke elementen - zoals de zichtbare gedeelten van het gebinte - en stijlvolle accenten - bijvoorbeeld de gestucte wanden en plafonds - zijn hier fraai gecombineerd met modern wooncomfort.

Vanaf de entree, met aan de rechterkant een kantoor en links de riante woonkamer, zal dit woongevoel je begeleiden. En het krijgt een vloeiend vervolg in de leefkeuken met een ereplaats voor het imposante AGA-fornuis. Maar ook in de vele andere ruimtes, bijvoorbeeld op de verdieping met royale slaapkamers en luxe badkamer, zet dit gevoel zich onverminderd door. Binnen in de woning word je steeds opnieuw op een fijne manier verrast.

Zoals al aangegeven gaat dat ook buiten treffend verder. Je kunt in de uitgestrekte tuin vrij kiezen uit een scala van zon- en schaduwplekken, bijvoorbeeld op een van de drie mooie terrassen. Waarbij de groene opzet en de speciale ligging een maximum aan privacy, vrijheid en rust garanderen.

Een speciale plek in de tuin is gereserveerd voor het grote en moderne bijgebouw met twee leefruimtes, een badkamer, sauna, toiletruimte en een beschutte veranda. Grote glaswanden met op verschillende plekken tuindeuren zorgen in dit riante tuinhuis voor een lichte sfeer. Dat maakt het ideaal voor multifunctioneel gebruik . Toepassingen voor werk, hobby, wellness of mantelzorg zijn zeer goed mogelijk.

Een nadere kennismaking met deze bijzondere woonboerderij zal je dus zeker niet teleurstellen. De combinatie van de unieke ligging, stijlvolle uitstraling en het sfeervolle thuisgevoel zal een onuitwisbare indruk op je maken.


Pluspunten

+ Parkeren voor meerdere auto’s op ruime eigen oprit en onder de statige carport met rieten kap. De oprit is afgesloten met een elektrische, op afstand bedienbare dubbele hekwerkpoort. Een poort aan de zijkant geeft een directe achterom naar de achtertuin. Achter de carport bevindt zich een ruime berging.

+ Verhard pad leidt omhoog naar de voordeur. Binnenkomst in een representatieve hal met garderobe en toiletruimte met wandtoilet en fonteintje. In de hal ligt een rustieke tegelvloer (antieke estrikken vloer) die verder gaat in de leefkeuken, tussenhal, hal aan de zijkant en de werkkamer.

+ Werkkamer bevat een vaste kastenwand en heeft een groot raam met deelvensters. De ruimte is ideaal voor gebruik als kantoor of hobbyruimte.

+ De zeer royale woonkamer krijgt een prettige lichtinval vanaf drie zijden via ramen met deelvensters. De open haard in een sfeervolle natuurstenen schouw zorgt voor een extra warm accent. Openslaande deuren geven een doorgang naar de tuin.

+ Achter een deurenrij is er toegang tot een echte kelder. Deze biedt een natuurlijke, koele plek voor opslag en berging.

+ In de hal tussen woonkamer en leefkeuken bevinden zich de trap naar de slaapverdieping, een toiletruimte en een buitendeur naar de achtertuin.

+ In de royale leefkeuken is aan weerszijden een keukenblok met granieten werkblad geplaatst. Onder een schouw met afzuigkap staat een groot AGA-fornuis met inductiekookplaat en meerdere ovens. Openslaande deuren zorgen voor een verbinding naar een van de terrassen. Twee boogvensters boven een van de keukenblokken creëren een nostalgische sfeer.

+ Tweede zitkamer heeft een open verbinding met de keuken en een tussendeur naar een extra ruimte. Tegen een wand is een haard (elektrische voorzetkachel) geplaatst. Ook hier zijn openslaande deuren naar de tuin. In beide woonkamers ligt een houten vloer.

+ Grote multifunctionele kamer heeft twee boogvensters en een kastenwand met schuifdeuren. In deze ruimte ligt een lichtgetinte tegelvloer.

+ In de grote, geheel betegelde wasruimte is op een verhoging plaats voor wasmachine, droger en ander witgoed. In een hoek bevindt zich een douchecabine. Hiernaast is een uitstortgootsteen.

+ Berging aan de voorzijde heeft een boograam en een buitendeur naar de oprit. Er is een uitstortgootsteen aanwezig.

+ Hal aan zijkant heeft een buitendeur naar de carport. In deze hal bevindt zich een toiletruimte.

+ Vier slaapkamers op de eerste verdieping hebben ruime afmetingen en een fijne lichtinval door grote dakramen en vensters met deelramen. Op de gehele verdieping ligt een drempelloze houten vloer. In twee slaapkamers is een vaste wastafel beschikbaar. De zeer royale hoofdslaapkamer is voorzien van vaste kasten.

+ De grote en stijlvol ingerichte badkamer is uitgevoerd met een dakraam, spotverlichting, een vrijstaand ligbad, inloopdouche, designradiator, wandtoilet en wastafel (sanitair Philip Starck / betegeling getrommeld marmer).

+ Op de brede overloop met dakramen is in het schuine gedeelte bergruimte gecreëerd.

+ De riante en prachtig aangelegde tuin achter en aan de zijkant van de woning is ruimtelijk en groen vormgegeven met gazongedeelten, drie verharde terrassen, hagen, borders, perken en rondom de achtertuin zijn stalen matten geplaatst. De opzet met bomen en hoge hagen zorgt samen met de vrije ligging voor maximale rust en privacy. Voor het bijgebouw is een jacuzzi geplaatst.

+ Het bijgebouw is verdeeld in twee lichte ruimtes met hoge plafonds en glasgevels. In beide ruimtes staat een compact keukenblok.

+ De grote ruimte aan de voorzijde van het bijgebouw heeft riante afmetingen en een rijkelijke lichtinval door glaswanden met openslaande tuindeuren. Het is een schitterende ruimte voor inrichting als atelier. De sfeervolle ruimte achter in het bijgebouw bevat een in de wand geïntegreerde haard en een schuifpui naar een overkapt terras.

+ De badkamer in het bijgebouw is geheel betegeld en uitgevoerd met een inloopdouche, badkamermeubel en ruime sauna. Vanuit de badkamer en de ruimte van de voorkant is er toegang tot een aparte toiletruimte. Boven de badkamer is nog een bergzolder toegankelijk.

+ Laag energieverbruik door goede isolatie en 34 zonnepanelen geïnstalleerd op het dak van het bijgebouw.

+ Woning is compleet gerenoveerd / gemoderniseerd met behoud van de kenmerkende sfeer door toepassing van diverse authentieke elementen o.a. rode vloertegels antieke estrikken, houten vloeren in woon-en eetkamer oude massieve wagondelen, voor antieke schouw in de woonkamer liggen Franse dallen etc.

Aanvaarding
In nader overleg.
Meer lezen
Minder lezen
Joris Welten
Uw qualis-makelaar
Joris Welten
Van der Krabben Makelaardij
Kruisstraat 21
5341 HA Oss
0412-632 928
Contact met de makelaar Plan een bezichtiging

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 1.450.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg
Objectcode
14329

Bouw

Type
Villa, Vrijstaande woning
Bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1880
Onderhoud
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend

Oppervlakten en inhoud

Wonen
451 m²
Perceel
1.478 m²
Overig
30 m²
Inhoud
1.785 m³

Indeling

Kamers
12
Slaapkamers
5
Badkamers
1
Verdiepingen
4

Energie

Energielabel
C
Isolatie
Volledig geisoleerd
Warm water
C.V.-ketel
Verwarming
C.V.-ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Ketel
HR Remeha Calenta (2011, Combi-ketel, Eigendom)

Buitenruimte

Balkon
Ja
Tuin
Tuin rondom
Schuur
Vrijstaand steen

Garage

Soort garage
Carport, Garage mogelijk, Parkeerplaats

Objectkenmerken

• Dakraam
• Natuurlijke ventilatie

Locatie

Amsteleindstraat 11, 5345 HA Oss

• Aan rustige weg
• In woonwijk

Meer lezen
Minder lezen

Videos

Plattegronden

Amsteleindstraat 11, Oss plattegrond-0
Amsteleindstraat 11, Oss plattegrond-1
Amsteleindstraat 11, Oss plattegrond-2
Amsteleindstraat 11, Oss plattegrond-3
Amsteleindstraat 11, Oss plattegrond-4
Amsteleindstraat 11, Oss plattegrond-5
Amsteleindstraat 11, Oss plattegrond-6
Amsteleindstraat 11, Oss plattegrond-7
Amsteleindstraat 11, Oss plattegrond-8
Amsteleindstraat 11, Oss plattegrond-9
Amsteleindstraat 11, Oss plattegrond-10

Locatie

Street view
Map view
10 min
20 min
30 min
Reistijd
Voorzieningen

Bereken je reistijd

Kies je vervoer
Maximale reistijd
10 min.
20 min.
30 min.
Reis moment
Daluren
Piekuren
Toon resultaten

Voorzieningen

Geef hieronder aan welke voorzieningen u op de kaart wilt tonen.

Kies voorzieningen
School
Dokter
Apotheek
Restaurant
Sportschool
OV
Supermarkt
Ziekenhuis
Kerk
Tandarts
Bioscoop
Kapper
Toon resultaten

Ik heb interesse in
Amsteleindstraat 11

Wilt u een bezichtiging inplannen of heeft u een vraag?
Neem via onderstaand formulier direct contact op met de Qualis-makelaar.

Bedankt voor uw aanvraag.

Bekijk als eerste ons nieuwste woningaanbod, ook in stille verkoop!
Maak nu een account aan

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Gegevens
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Joris Welten
Uw qualis-makelaar
Joris Welten
Van der Krabben Makelaardij
Kruisstraat 21
5341 HA Oss
0412-632 928

Van der Krabben Makelaardij
Account aanmaken
Bekijk stil aanbod

Maak een Qualis account aan en bekijk het grootste 'geheime aanbod' van Nederland.

Account aanmaken
Magazine
Bekijk de laatste interieur-
& lifestyle trends!

Qualis e-Magazine