FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-1
Oostvoorne

FHG v Itersonlaan 44

FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-0
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-1
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-2
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-3
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-4
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-5
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-6
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-7
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-8
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-9
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-10
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-11
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-12
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-13
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-14
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-15
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-16
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-17
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-18
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-19
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-20
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-21
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-22
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-23
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-24
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-25
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-26
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-27
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-28
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-29
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-30
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-31
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-32
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-33
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-34
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-35
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-36
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-37
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-38
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-39
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-40
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-41
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-42
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-43
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-44
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-45
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-46
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-47
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-48
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-49
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-50
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-51
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-52
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-53
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-54
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-55
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-56
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-57
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-58
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-59
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-60
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-61
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-62
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-63
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-64
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-65
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-66
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-67
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-68
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-69
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-70
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-71
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-72
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-73
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-74
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-75
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-76
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-77
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-78
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-79
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-80
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-81
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-82
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-2
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne foto-3
+83
Perceeloppervlakte
5.817 m²
Woonoppervlakte
829 m²
Inhoud
3.730 m³

Omschrijving

Weelderig wonen in Oostvoorne? Dit unieke, zeer royale landhuis - gebouwd onder architectuur en gesitueerd nabij natuurgebieden - heeft het allemaal. De markante villa is bij uitstek geschikt voor een grote familie, ligt in een fabelachtige parktuin en vormt een architectonisch pronkstuk dat geen moment verveelt. Architect Han de Kluijver van HDK Architecten noemde het ontwerpen van dit pand in samenspraak met de huidige eigenaren een van de boeiendste opgaven in zijn carrière.
Het uitzicht op de Oosters aandoende tuin met vijver en oude bomen bepaalde de positie van de drie vleugels van het rietgedekte huis. De leidende gedachte achter het ontwerp is dat alle vertrekken middels raampartijen, glazen schuifpuien en vides zijn verbonden met de lucht en de aarde. Wisselende schakeringen van het binnenvallende buitenlicht en het kleurenpalet van de tuin creëren ook binnenshuis een aldoor veranderende beleving.
Op de begane grond van de in 2011 gebouwde villa is er een zeer ruime living. In de tweede vleugel bevinden zich onder meer een prachtige woonkeuken en eetkamer. De derde vleugel fungeert nu als kantoorruimte waardoor privé en zakelijk bezoek valt te scheiden.
Op de eerste verdieping liggen drie royale slaapkamers met drie badkamers ensuite aan een living met bibliotheek. Op de tweede verdieping is er een grote zolder. Het souterrain herbergt twee slaapkamers, een woonkamer met keuken en een badkamer, kortom; een appartement op zich. Verder een fitnessruimte en spa met sauna, stoomkamer, bubbelbad en relaxruimte. In de grote, inpandige garage is er plaats voor zeker drie auto’s.
Architectonische, ruimtelijke elementen en hoogwaardige materialen als licht eikenhout, natuursteen en strak afgewerkt stucwerk keren overal in het huis terug. Ook daardoor is er eenheid tussen de vele vertrekken ontstaan. De huiselijke sfeer is ondertussen goed bewaard gebleven. Liefst zeven haarden zijn objecten die daar aan bijdragen.
Het landhuis ligt op een schitterende locatie, op slechts enkele minuten loopafstand van het karakteristieke, Voornse duingebied en Landgoed Mildenburg. Dichtbij is tevens het gezellige dorpscentrum met meerdere basisscholen, sportfaciliteiten, winkels en restaurants met terrasjes. Oostvoorne vormt een prima uitvalsbasis voor Maasvlakte, Europoort en Botlek. Rotterdam is binnen een half uur aan te rijden.

Dit prachtige pand is een bezichtiging meer dan waard en laat zonder twijfel een onuitwisbare herinnering bij u achter.

INDELING

Begane grond:
Via de poort aan de Duinlaan rijdt u over een lange oprijlaan naar een ruime parkeerplaats achter de villa. Opgetrokken uit handgemaakte, grijsgroene bakstenen in langformaat lijkt het landhuis op natuurlijke wijze op te gaan in zijn omgeving.
Een tuinpad met sensorverlichting slingert zich naar de fraaie voordeur en de ruime entree met een grijze natuurstenen vloer. Hier bevindt zich tevens een toiletruimte.
U slaat linksaf naar een royale kamer met eikenhouten vloer die nu is ingericht als kantoor. Er zijn twee grote ramen, een lichte, eikenhouten kastenwand en een hoge raampartij erboven. Dit vertrek zou ook uitstekend dienst kunnen doen als slaapkamer. Aangrenzend is er een badkamer en aparte toiletruimte.
Terug in de entreehal opent een schitterende, dubbele kristallen deur met nautische details naar een lichte hal die de ruggengraat van het huis vormt. Eikenhouten balustrades aan weerszijden creëren de optische illusie van een brug. Aan de ene zijde zijn er ramen, aan de andere kant imponeert een enorme, glazen pui. Hier bevinden zich de fraai uitgevoerde binnentrappen met dichte balustrade van eikenhout naar de bovengelegen verdiepingen en het souterrain.

De hal leidt tevens naar de twee andere vleugels. Rechts de living met lichte eikenhouten vloer die nu bestaat uit twee delen. In de eerste woonruimte valt veel daglicht binnen via een vide en schuifpui. In het oog springt de decoratieve binnenmuur met dezelfde bakstenen als die van buiten en met een ingebouwde, hout gestookte haard.
Ook in het tweede deel van de living stuit u op deze fraaie, decoratieve muur. In deze woonkamer is een stijlvolle gashaard aanwezig. De ruimte is omsloten door glazen schuifpuien waardoor de indruk van een serre ontstaat. Het uitzicht op de tuin is er adembenemend.
In de aangrenzende vleugel leidt een gang met lichte eikenvloer naar een werkkamer en heerlijke woonkeuken met grijze, natuurstenen vloer en glazen schuifpui. Het landelijk aandoende kastenwerk is van Tinello. Het werkblad van het aanrecht bestaat uit grijs lavasteen. Dat geldt ook voor het aanrecht van het keukeneiland met twee grote, rvs-spoelbakken, een Quooker en twee kranen. De aangrenzende eetbar is eveneens opgetrokken uit natuursteen.
Alle ingebouwde apparatuur is van Miele en bestaat uit een hoge druk stoomoven, een reguliere stoomoven, twee kookplaten – één met een wokbrander, de ander met twee pitten – en een derde kookunit met teppanyaki plaat. Verder een koelkast met vriesruimte, een vaatwasser en een gekoelde wijnkast. Naast het kookgedeelte is ook hier een gezellige zithoek rond een ingebouwde gashaard ingericht.
In de ruimte achter de keuken bevindt zich een pantry. Deze is uitgerust met alle benodigde keukenapparatuur. Er is tevens een doorgang naar een tweede hal met achterdeur en veiligheidstrappen naar alle etages. Zodoende kunnen boodschappen ook vanuit de garage via de binnentrap naar boven worden gebracht.
En dan is er nog de gezellige eetkamer, eveneens met op maat gemaakte Tinello-kasten. Ook hier een grote schuifpui en een prachtige view op de tuin.

Eerste verdieping:
De trapopgang vanuit de centrale hal leidt naar een overloop met glazen balustrade waaraan een intieme living met keukenunit, bibliotheek, gashaard en eveneens de drie slaapkamers liggen.
De hoofdslaapkamer betreedt u via een luxueuze kleedkamer met crèmekleurige garderobekasten en kaptafel. Daarnaast een heerlijke badkamer ensuite en een aparte toiletruimte en doorgang naar de veiligheidstrappen. De zeer royale hoofdslaapkamer heeft een gashaard en een glazen schuifpui die leidt naar het dakterras dat over de hele lengte van deze kamer en langs de living loopt.
De tweede slaapkamer heeft een dakkapel – buiten afgewerkt met koper -, twee Franse balkons met openslaande deuren en glazen balustrades en een badkamer, plus separate toiletruimte. Tegenover dit vertrek ligt de wasruimte met aansluiting voor een wasmachine en -droger.
Het derde slaapvertrek is speels ingedeeld met een living met alweer prachtige raampartijen, een eigen badkamer en aparte toiletruimte en een trapopgang naar de entresol. Daar is onder de nok een knus slaapvertrek met openslaand raam gerealiseerd.
Op de hele, eerste verdieping behoudens de bad- en toiletruimtes en de waskamer ligt een lichte, eikenhoutenvloer.

Tweede verdieping:
Op deze etage bevindt zich een zeer ruime vliering die zich prima leent voor de inrichting van bijvoorbeeld een thuisbioscoop.

Souterrain:
Ook deze verdieping heeft verrassingen in petto. Zo is er zelfs een heel appartement – woonkamer met keuken, twee slaapkamers, badkamer en toiletruimte – met eigen entree. Het kan dienen als onderkomen voor gezinsleden, logeerruimte of als behuizing voor bijvoorbeeld een inwonende au pair.
Verder zijn er in het souterrain een wijnkast met het formaat van een kamer en een fitness- en welnessruimte. De spa is uitgerust met een Finse sauna, Turkse stoomruimte en een majestueus bubbelbad.
Deze verdieping heeft eveneens een aparte waskamer en een technische ruimte. De inpandige garage met plek voor drie auto’s is binnen te rijden via een afrit.

Tuin:
De buitenruimte van dit landhuis is geheel omheind, biedt veel privacy en is ook aan de FHG van Itersonlaan ontsloten middels een deur.
De tuin is een belevenis op zich. Langs de woonkamers, eetkamer en de keuken bevindt zich een fraai terras met natuurstenen betegeling in wildverband, tal van schaduwrijke en zonnige zithoekjes, een buitenhaard en een begroeide pergola. Ook voor de jongste bewoners vormt deze groene oase met tal van schommels en een heuse boomhut met glijbanen en zandbak een paradijs.
De parkachtige tuin herbergt een schat aan flora én fauna. Zo staan er meerdere bomen die meer dan honderd jaar oud zijn. De talrijke soorten planten, struiken en bomen als Japanse esdoorns en forse hortensia’s staan garant voor een weelderige kleurenpracht.
De grote vijver is uitgerust met fontein en steiger. De waterpartij is omzoomd met riet, heeft roze en witte waterlelies en is het onderkomen voor Japanse koikarpers. Het perceel is tevens een geliefde trekpleister voor gevederde gasten van buitenaf zoals een uil en een ijsvogelpaartje.

Bijzonderheden:
Verwarming en koeling met een aardwarmtepompsysteem.
Spots met ledverlichting en dimsysteem in alle plafonds.
Functies als het instellen van het binnenklimaat, de verlichting, de muziekkeus of het volume van het Linn audiosysteem en het openen en sluiten van deuren, gordijnen en zonwering gebeurt via een digitaal besturingssysteem met screens door de hele woning.
De afrit naar de garage is verwarmd en daardoor ook te gebruiken bij gladheid.


Wij behartigen de belangen van de verkopende partij.
Neem uw eigen NVM aankoop servicemakelaar mee!

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Meer lezen
Minder lezen
Sebastiaan van der Velden
Uw qualis-makelaar
Sebastiaan van der Velden
Kolpa van der Hoek Makelaars
Voorweg 2
3233 SK Oostvoorne
0181-484000
Contact met de makelaar Plan een bezichtiging

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 4.650.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg
Objectcode
13245

Bouw

Type
Villa, Vrijstaande woning
Bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011
Onderhoud
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend

Oppervlakten en inhoud

Wonen
829 m²
Perceel
5.817 m²
Overig
154 m²
Inhoud
3.730 m³

Indeling

Kamers
13
Slaapkamers
5
Badkamers
6
Verdiepingen
3

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Volledig geisoleerd
Warm water
C.V.-ketel
Verwarming
Gashaard, Houtkachel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Warmtepomp

Buitenruimte

Balkon
Ja
Tuin
Tuin rondom
Schuur
Inpandig

Garage

Soort garage
Inpandig
Capaciteit
3

Objectkenmerken

• Buitenzonwering
• Sauna
• Schuifpui
• Stoomcabine

Locatie

FHG v Itersonlaan 44, 3233 EK Oostvoorne

• Vrij uitzicht

Meer lezen
Minder lezen

Video

Plattegronden

FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne plattegrond-0
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne plattegrond-1
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne plattegrond-2
FHG v Itersonlaan 44, Oostvoorne plattegrond-3

Locatie

Street view
Map view
10 min
20 min
30 min
Reistijd
Voorzieningen

Bereken je reistijd

Kies je vervoer
Maximale reistijd
10 min.
20 min.
30 min.
Reis moment
Daluren
Piekuren
Toon resultaten

Voorzieningen

Geef hieronder aan welke voorzieningen u op de kaart wilt tonen.

Kies voorzieningen
School
Dokter
Apotheek
Restaurant
Sportschool
OV
Supermarkt
Ziekenhuis
Kerk
Tandarts
Bioscoop
Kapper
Toon resultaten

Ik heb interesse in
FHG v Itersonlaan 44

Wilt u een bezichtiging inplannen of heeft u een vraag?
Neem via onderstaand formulier direct contact op met de Qualis-makelaar.

Bedankt voor uw aanvraag.

Bekijk als eerste ons nieuwste woningaanbod, ook in stille verkoop!
Maak nu een account aan

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Gegevens
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Sebastiaan van der Velden
Uw qualis-makelaar
Sebastiaan van der Velden
Kolpa van der Hoek Makelaars
Voorweg 2
3233 SK Oostvoorne
0181-484000

Kolpa van der Hoek Makelaars
Account aanmaken
Bekijk het grootste ‘geheime’ woningaanbod van Nederland. Account aanmaken
Magazine
Bekijk de laatste interieur-
& lifestyle trends!

Qualis e-Magazine