Berberislaan 3, Oostvoorne foto-1
Oostvoorne

Berberislaan 3

Berberislaan 3, Oostvoorne foto-0
Berberislaan 3, Oostvoorne foto-1
Berberislaan 3, Oostvoorne foto-2
Berberislaan 3, Oostvoorne foto-3
Berberislaan 3, Oostvoorne foto-4
Berberislaan 3, Oostvoorne foto-5
Berberislaan 3, Oostvoorne foto-6
Berberislaan 3, Oostvoorne foto-7
Berberislaan 3, Oostvoorne foto-8
Berberislaan 3, Oostvoorne foto-9
Berberislaan 3, Oostvoorne foto-10
Berberislaan 3, Oostvoorne foto-11
Berberislaan 3, Oostvoorne foto-12
Berberislaan 3, Oostvoorne foto-13
Berberislaan 3, Oostvoorne foto-14
Berberislaan 3, Oostvoorne foto-15
Berberislaan 3, Oostvoorne foto-16
Berberislaan 3, Oostvoorne foto-17
Berberislaan 3, Oostvoorne foto-18
Berberislaan 3, Oostvoorne foto-19
Berberislaan 3, Oostvoorne foto-20
Berberislaan 3, Oostvoorne foto-21
Berberislaan 3, Oostvoorne foto-22
Berberislaan 3, Oostvoorne foto-23
Berberislaan 3, Oostvoorne foto-24
Berberislaan 3, Oostvoorne foto-25
Berberislaan 3, Oostvoorne foto-26
Berberislaan 3, Oostvoorne foto-27
Berberislaan 3, Oostvoorne foto-28
Berberislaan 3, Oostvoorne foto-29
Berberislaan 3, Oostvoorne foto-30
Berberislaan 3, Oostvoorne foto-31
Berberislaan 3, Oostvoorne foto-32
Berberislaan 3, Oostvoorne foto-33
Berberislaan 3, Oostvoorne foto-34
Berberislaan 3, Oostvoorne foto-35
Berberislaan 3, Oostvoorne foto-36
Berberislaan 3, Oostvoorne foto-37
Berberislaan 3, Oostvoorne foto-38
Berberislaan 3, Oostvoorne foto-39
Berberislaan 3, Oostvoorne foto-40
Berberislaan 3, Oostvoorne foto-41
Berberislaan 3, Oostvoorne foto-42
Berberislaan 3, Oostvoorne foto-43
Berberislaan 3, Oostvoorne foto-44
Berberislaan 3, Oostvoorne foto-45
Berberislaan 3, Oostvoorne foto-46
Berberislaan 3, Oostvoorne foto-47
Berberislaan 3, Oostvoorne foto-48
Berberislaan 3, Oostvoorne foto-49
Berberislaan 3, Oostvoorne foto-50
Berberislaan 3, Oostvoorne foto-51
Berberislaan 3, Oostvoorne foto-52
Berberislaan 3, Oostvoorne foto-53
Berberislaan 3, Oostvoorne foto-54
Berberislaan 3, Oostvoorne foto-55
Berberislaan 3, Oostvoorne foto-56
Berberislaan 3, Oostvoorne foto-57
Berberislaan 3, Oostvoorne foto-2
Berberislaan 3, Oostvoorne foto-3
+58
Perceeloppervlakte
3.176 m²
Woonoppervlakte
100 m²
Inhoud
611 m³

Omschrijving

Reeën, eekhoorns en egeltjes in de achtertuin? Deze vrijstaande woning met een goedlopend, separaat gelegen Bed & Breakfast met twee verhuurbare eenheden is gesitueerd op een aan weerszijden ontsloten perceel van maar liefst 3180 m2 eigen grond. Dat alles op een prachtige locatie nabij duinen, strand en bos. In deze rustige en groene omgeving heb je een scala aan mogelijkheden.
Aan de Berberislaan in Oostvoorne kan wonen met veel vrijheid en natuur hand in hand gaan met succesvol ondernemerschap aan huis. Het B&B is zowel in de zomer als in de winter dusdanig geliefd, dat een investering in dit vastgoedobject extra interessant kan zijn.
De van zonnepanelen voorziene woning is in 2015 geheel gerenoveerd. Het huis heeft een zonnige woonkamer met fraaie, open keuken, drie slaapkamers, een badkamer en een grote, verwarmde garage met vliering. Aan de achterzijde van de woning ligt een riant terras met een overkapt en verwarmd tuinhuis en een enorm tuinperceel.
Privacy is gegarandeerd want de B&B-verblijven, die eveneens zijn uitgerust met zonnepanelen, liggen op ruime afstand van de woning in een nieuw opgetrokken bijgebouw. Gasten maken bovendien gebruik van een aparte in- en uitgang aan de FHG van Itersonlaan. Op eigen terrein voert een oprijlaan naar een zeer grote parkeerplaats. Uiteraard kunnen de B&B-eenheden ook prima fungeren als extra slaapkamers, werkruimtes of bijvoorbeeld als hobbykamers.
De enorme tuin biedt rust en vertier voor jong en oud. Ook in de buurt valt van alles te beleven. Na een paar minuten wandelen bereik je paradepaartjes van het Zuid-Hollands Landschap als het mooie duingebied, het Groene Strand en Landgoed Mildenburg met een feeëriek bos. Vlakbij ligt tevens het centrum van Oostvoorne met basisscholen, tal van winkels, sportfaciliteiten en gezellige restaurants en terrasjes. Deze locatie vormt verder een goede uitvalsbasis voor Maasvlakte, Europoort en Botlek.

Interesse? Neem een kijkje en laat je betoveren door dit interessante vastgoedobject.

INDELING

Woning en garage:
Via een verharde parkeerplaats die ruimte biedt aan twee auto’s, bereik je de wit gestuukte woning aan de Berberislaan. Het huis is gebouwd in 1962 en werd de afgelopen jaren geheel gerenoveerd. Het verkeert zodoende in een perfecte staat.

De entree/hal geeft toegang tot de garage, toiletruimte en de gang waar glazen tussendeuren optimale lichtinval garanderen.
De verwarmde garage heeft plek voor één auto en is voorzien van een grijze plavuizenvloer, deels betegelde muren en een elektrisch bedienbare, donkergrijze garagedeur. In deze grote, L-vormige ruimte bevindt zich tevens de cv-ketel, een kraan met uitstortgootsteen, aansluitingen voor wasmachine en -droger en een vliering met veel opslagruimte die bereikbaar is met een losse trap. De achterdeur leidt naar het betegelde tuinpad en een strook van het perceel aan de zijkant van de woning.

De toiletruimte heeft een hangend closet, een fonteintje met kastmeubel en is deels betegeld met lichte wandtegels. De gang voert u naar de slaapkamers, badkamer en het woongedeelte.
Aan de rechterzijde zijn er twee identieke, aangrenzende slaapkamers met draai-/kiepramen en donkergrijze screens aan de buitenzijde.
Aan de andere kant van de gang ligt de hoofdslaapkamer met een dubbel draai-/kiepraam en een ingebouwde kledingkast met schuifdeuren. De naastgelegen badkamer is net zo strak uitgevoerd als de toiletruimte en voorzien van een hangend closet, brede wastafel met kastmeubel, inloopdouche met donkergrijze wandtegeltjes, een rondom verlichte spiegel en een designradiator.

Aan het einde van de gang ligt de L-vormige living waar een achterdeur met veel beglazing, een dubbele, glazen schuifpui en twee ramen veel licht binnenlaten en een heerlijk uitzicht op het buitengebeuren bieden.
Je betreedt er eerst de open keuken met crèmekleurig, hoogglanzend kastenwerk. De wandopstelling heeft een donkergrijs aanrechtblad met een vierkante, RVS spoelbak, grote en brede laden en een ingebouwde combioven, vaatwasser en koel/vriescombinatie.
Een eyecatcher is het fraaie kookeiland ernaast. Hier ligt hetzelfde, donkergrijze blad en tref je een elektrische kookplaat met ruime voorraadkasten. In het verlaagde plafonddeel zijn een afzuigkap en spotjes met ledverlichting geplaatst die tevens in het hele keukenplafond en het plafond van de aangrenzende woonruimte zijn ingebouwd. Naast het kookgedeelte is er aan de eetbar van het kookeiland plek voor zes personen. Een fijne plek om met elkaar te tafelen.
Vervolgens sla je rechtsaf naar de woonkamer met twee ramen, een witgelakte houtkachel en een uitsparing in de achterwand die een mooie omlijsting kan vormen voor een tv-scherm met ambi-light. Via de dubbele, glazen schuifpui loop je naar buiten.

Tuin:
Aan de zijde van de keuken bevindt zich een overkapte fietsenstalling met houtopslag. Verder is er op het grasperceel een kweekkastje voor kruiden en groenten ingericht.
Aan de achterzijde, over de hele breedte van de woning ligt een riant terras met grijze terrastegels. Er hangt, eveneens over de hele breedte, een donkergrijs, elektrisch bedienbare zonwering met uitval van circa drie meter.
Links van het terras is een vrijstaande en verwarmde tuinkamer opgetrokken uit hout, met dezelfde, grijze terrastegels op de grond. Je kunt er tot in de late uurtjes genieten van gerechten uit de buitenkeuken met gasbarbecue en van een lekker drankje uit de tuinbar.
Je kijkt bovendien uit over een groene oase: het enorme grasperceel dat bij deze woning hoort en waar fruitboompjes, een kippenhok met bijbehorende -ren, een extra zithoekje en een heuse welput zijn te vinden.

Bijgebouw met B&B:
Op de plek waar ooit een paardenstal stond, is de afgelopen jaren een nieuw bijgebouw verrezen. Het is voorzien van zestien zonnepanelen op het dak en aan de buitenzijde betimmerd met decoratieve Zweedse rabatdelen. In dit bijgebouw zijn een aparte hobbyruimte en werkplaats ingericht van waaruit de twee geisers met warmwatervoorziening voor het B&B te bedienen zijn. De ruimtes hebben een betonvloer en een vliering met veel bergruimte.
De twee verhuurbare gastenverblijven van het B&B liggen naast elkaar, aan de andere zijde van het gebouw. Beide eenheden hebben een ruim betegeld en met schuttingen afgescheiden terras, houten picknicktafels, twee draai-/kiepramen en openslaande terrasdeuren met kunststof kozijnen. De binnenruimtes zijn allebei 38 m2 groot. Op de vloer ligt laminaat met een halfdonkere houtlook.
De zogeheten ‘Boskamer’ is gedecoreerd met een aantrekkelijke, bosrijke fotowand en heeft een wat ruimere, lichte badkamer met hangend closet, grote wastafel met badkamermeubel en in een inloopdouche. De witte plavuizen en wandtegels maken dat de badruimte gemakkelijk is schoon te houden. Dit verblijf heeft een tv-scherm met aansluiting voor Netflix en andere streamingsdiensten.
De badkamer van de naastgelegen ‘Strandkamer’ - gedecoreerd met een zonnige fotowand - is op dezelfde wijze ingericht en iets kleiner qua oppervlak. Daardoor valt de gezellige woon- en slaapkamer beduidend groter uit: dit vertrek biedt dan ook ruimte aan vier personen. Je treft er een beamer die een bioscoopervaring geeft aan gestreamde programma’s.

Het spreekt vanzelf dat beide B&B-eenheden ook uitstekend kunnen functioneren als extra slaapkamers, hobbyruimtes of wellicht als kantooronderkomens.

Vanaf dit bijgebouw voert een betegeld pad dat is voorzien van moderne tuinverlichting met sensoren naar een grote, gedraineerde parkeerplaats die geheel is bestraat en met identieke tuinlampen wordt verlicht. Hier kunnen makkelijk zes auto’s staan. Naast de parkeerplaats ligt een tweede bijgebouw: wit gestuukt en met twee, donkergrijze schuifdeuren met handbediening. In dit gerenoveerde en geïsoleerde vertrek is er veel berg- en opslagruimte. Je kunt er één auto in parkeren. Bovendien is er een grote vliering die is te bereiken via twee trappen.

Vanaf de parkeerplaats leidt een circa vijftig meter lange oprit met sensorverlichting aan weerszijden naar de aan de Itersonlaan gelegen in- en uitgang met een elektrisch bedienbaar hek. Door deze tweede ontsluiting is privacy voor zowel bewoners als eventuele B&B-gasten gegarandeerd.

Bijzonderheden:
De woning, bijgebouwen en het tuinperceel verkeren in een perfecte staat.
Het huis is recent volledig gerenoveerd en voorzien van centrale verwarming, dubbel glas, kunststof kozijnen en een alarminstallatie met drie camera’s en sensoren op alle scharnierende delen. In de hele woning (uitgezonderd de garage) ligt een grijze, laminaatvloer met plavuizenlook. Op het dak zijn zestien zonnepanelen geïnstalleerd, de gootombouw en boeiboorden van de woning zijn van kunststof en daardoor onderhoudsarm.
Ook het nieuw opgetrokken buitengebouw met werkplaats, opslagruimte en B&B-verblijven heeft energievoorziening via zonnepanelen op het dak en heeft een kunststof gootombouw. De gastenkamers worden verwarmd met elektrische kachels. Het bijgebouw bij de parkeerplaats is tevens geheel gerenoveerd en voorzien van isolatie.

Wij behartigen de belangen van de verkopende partij.
Neem uw eigen NVM aankoop makelaar mee!

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Meer lezen
Minder lezen
Sebastiaan van der Velden
Uw qualis-makelaar
Sebastiaan van der Velden
Kolpa van der Hoek Makelaars
Voorweg 2
3233 SK Oostvoorne
0181-484000
Contact met de makelaar Plan een bezichtiging

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 1.350.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg
Objectcode
13253

Bouw

Type
Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1962
Onderhoud
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend

Oppervlakten en inhoud

Wonen
100 m²
Perceel
3.176 m²
Overig
54 m²
Inhoud
611 m³

Indeling

Kamers
4
Slaapkamers
3
Badkamers
1
Verdiepingen
1

Energie

Energielabel
C
Isolatie
Dubbel glas
Warm water
C.V.-ketel
Verwarming
C.V.-ketel, Houtkachel
Ketel
Nefit (2015, Combi-ketel, Eigendom)

Buitenruimte

Balkon
Ja
Tuin
Tuin rondom
Schuur
Vrijstaand hout

Garage

Soort garage
Inpandig, Vrijstaand steen
Capaciteit
1
Voorzieningen
Met elektrische deur, Met vliering, Voorzien van elektra, Voorzien van verwarming, Voorzien van water

Objectkenmerken

• Alarminstallatie
• Buitenzonwering
• Schuifpui
• Zonnepanelen

Locatie

Berberislaan 3, 3233 CB Oostvoorne

• In bosrijke omgeving

Meer lezen
Minder lezen

Video

Plattegronden

Berberislaan 3, Oostvoorne plattegrond-0
Berberislaan 3, Oostvoorne plattegrond-1
Berberislaan 3, Oostvoorne plattegrond-2
Berberislaan 3, Oostvoorne plattegrond-3
Berberislaan 3, Oostvoorne plattegrond-4
Berberislaan 3, Oostvoorne plattegrond-5

Locatie

Street view
Map view
10 min
20 min
30 min
Reistijd
Voorzieningen

Bereken je reistijd

Kies je vervoer
Maximale reistijd
10 min.
20 min.
30 min.
Reis moment
Daluren
Piekuren
Toon resultaten

Voorzieningen

Geef hieronder aan welke voorzieningen u op de kaart wilt tonen.

Kies voorzieningen
School
Dokter
Apotheek
Restaurant
Sportschool
OV
Supermarkt
Ziekenhuis
Kerk
Tandarts
Bioscoop
Kapper
Toon resultaten

Ik heb interesse in
Berberislaan 3

Wilt u een bezichtiging inplannen of heeft u een vraag?
Neem via onderstaand formulier direct contact op met de Qualis-makelaar.

Bedankt voor uw aanvraag.

Bekijk als eerste ons nieuwste woningaanbod, ook in stille verkoop!
Maak nu een account aan

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Gegevens
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Sebastiaan van der Velden
Uw qualis-makelaar
Sebastiaan van der Velden
Kolpa van der Hoek Makelaars
Voorweg 2
3233 SK Oostvoorne
0181-484000

Kolpa van der Hoek Makelaars
Account aanmaken
Bekijk stil aanbod

Maak een Qualis account aan en bekijk het grootste 'geheime aanbod' van Nederland.

Account aanmaken
Magazine
Bekijk de laatste interieur-
& lifestyle trends!

Qualis e-Magazine