Irenestraat 1, Nederweert foto-1
Nederweert

Irenestraat 1

€ 880.000 k.k.
Verkocht
Irenestraat 1, Nederweert foto-0
Irenestraat 1, Nederweert foto-1
Irenestraat 1, Nederweert foto-2
Irenestraat 1, Nederweert foto-3
Irenestraat 1, Nederweert foto-4
Irenestraat 1, Nederweert foto-5
Irenestraat 1, Nederweert foto-6
Irenestraat 1, Nederweert foto-7
Irenestraat 1, Nederweert foto-8
Irenestraat 1, Nederweert foto-9
Irenestraat 1, Nederweert foto-10
Irenestraat 1, Nederweert foto-11
Irenestraat 1, Nederweert foto-12
Irenestraat 1, Nederweert foto-13
Irenestraat 1, Nederweert foto-14
Irenestraat 1, Nederweert foto-15
Irenestraat 1, Nederweert foto-16
Irenestraat 1, Nederweert foto-17
Irenestraat 1, Nederweert foto-18
Irenestraat 1, Nederweert foto-19
Irenestraat 1, Nederweert foto-20
Irenestraat 1, Nederweert foto-21
Irenestraat 1, Nederweert foto-22
Irenestraat 1, Nederweert foto-23
Irenestraat 1, Nederweert foto-24
Irenestraat 1, Nederweert foto-25
Irenestraat 1, Nederweert foto-26
Irenestraat 1, Nederweert foto-27
Irenestraat 1, Nederweert foto-28
Irenestraat 1, Nederweert foto-29
Irenestraat 1, Nederweert foto-30
Irenestraat 1, Nederweert foto-31
Irenestraat 1, Nederweert foto-32
Irenestraat 1, Nederweert foto-33
Irenestraat 1, Nederweert foto-34
Irenestraat 1, Nederweert foto-35
Irenestraat 1, Nederweert foto-36
Irenestraat 1, Nederweert foto-37
Irenestraat 1, Nederweert foto-38
Irenestraat 1, Nederweert foto-39
Irenestraat 1, Nederweert foto-40
Irenestraat 1, Nederweert foto-41
Irenestraat 1, Nederweert foto-42
Irenestraat 1, Nederweert foto-43
Irenestraat 1, Nederweert foto-44
Irenestraat 1, Nederweert foto-45
Irenestraat 1, Nederweert foto-46
Irenestraat 1, Nederweert foto-47
Irenestraat 1, Nederweert foto-48
Irenestraat 1, Nederweert foto-49
Irenestraat 1, Nederweert foto-50
Irenestraat 1, Nederweert foto-51
Irenestraat 1, Nederweert foto-52
Irenestraat 1, Nederweert foto-53
Irenestraat 1, Nederweert foto-54
Irenestraat 1, Nederweert foto-55
Irenestraat 1, Nederweert foto-56
Irenestraat 1, Nederweert foto-57
Irenestraat 1, Nederweert foto-58
Irenestraat 1, Nederweert foto-59
Irenestraat 1, Nederweert foto-60
Irenestraat 1, Nederweert foto-61
Irenestraat 1, Nederweert foto-62
Irenestraat 1, Nederweert foto-63
Irenestraat 1, Nederweert foto-64
Irenestraat 1, Nederweert foto-65
Irenestraat 1, Nederweert foto-66
Irenestraat 1, Nederweert foto-67
Irenestraat 1, Nederweert foto-68
Irenestraat 1, Nederweert foto-69
Irenestraat 1, Nederweert foto-70
Irenestraat 1, Nederweert foto-71
Irenestraat 1, Nederweert foto-72
Irenestraat 1, Nederweert foto-73
Irenestraat 1, Nederweert foto-74
Irenestraat 1, Nederweert foto-75
Irenestraat 1, Nederweert foto-76
Irenestraat 1, Nederweert foto-77
Irenestraat 1, Nederweert foto-78
Irenestraat 1, Nederweert foto-79
Irenestraat 1, Nederweert foto-80
Irenestraat 1, Nederweert foto-81
Verkocht
Irenestraat 1, Nederweert foto-2
Irenestraat 1, Nederweert foto-3
+82
Perceeloppervlakte
1.585 m²
Woonoppervlakte
317 m²
Inhoud
1.684 m³
Irenestraat 1 is succesvol verkocht door Dwars Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

FOR ENGLISH SEE BELOW

Exclusief wonen op een fantastische groene en rustige locatie in Midden-Limburg! Deze absoluut fraaie en exclusieve villa beschikt onder andere over een eigen inpandig zwembad, maar liefst 5 slaapkamers, 2 badkamers en een weelderige tuin!

In deze woning en op deze kavel is het elke dag vakantie. ’s Ochtends je dag fris beginnen? Dat kan! Gebruik de vroege ochtend om lekker wakker te worden door een frisse duik te nemen in het verwarmde (binnen-)zwembad. Of doe je favoriete work-out in de ochtend om de dag energiek te starten. Het bijzondere inpandige zwembad is onder andere via de master-bedroom te bereiken en heeft een afmeting van ca. 8 x 4 x 1,5 meter. Met plek voor fitnessapparatuur, de gashaard en de aanwezigheid van een sauna kan deze ruimte niet anders betiteld worden dan uw eigen wellness! De nagenoeg volledig te openen glazen pui aan de tuinzijde in combinatie met het elektrisch te openen dak boven het zwembad, maken deze ruimte voor alle jaargetijden geschikt.
Een zware dag gehad? Relax met een eigen thuisbioscoop! Het scherm van 2x4 meter is elektrisch te bedienen. Zoals u mag verwachten is de belichting en het geluidssysteem met veel zorg ingericht. Deze ultieme ervaring zult u niet snel vergeten!
Liever iets meer rust? Maak dan gebruik van de jacuzzi in de prachtig aangelegde parkachtige tuin. Neem iets lekkers te drinken en geniet van de rust en de ruimte die deze unieke woning en dit perceel u biedt.

De woning is gelegen nabij de dorpskern van Nederweert en toch omgeven door groen! Maak een heerlijke wandeling door het 'Kanaalpark de Heerlijckheid' of pak de fiets en geniet volop van het bekende Bourgondische Limburg! Een supermarkt is op fietsafstand bereikbaar en binnen 5 minuten bevindt u zich op de A2 richting Eindhoven (ca. 25 minuten) of Maastricht (ca. 45 minuten). Vanuit deze locatie staat u binnen 15 minuten in het centrum van Weert.

Energetisch: De woning is uitgerust met de nieuwste techniek: verwarming en warm water wordt geleverd door een Elga luchtwarmtepomp (2020). De woning is volledig voorzien van een beveiligingsinstallatie, zowel inbraak als brandveiligheid. Er zijn maar liefst 63 zonnepanelen aanwezig welke de afgelopen jaren een bijdrage hebben geleverd in het stroomverbruik van ca. 15.000 kWh per jaar. De mogelijkheid bestaat om elektra-neutraal te wonen!

De woning is in 1979 onder architectuur gebouwd en is door de jaren heen zorgvuldig en veelvuldig aangepast naar de huidige tijd, zowel esthetisch alsook energetisch. De meest voorname renovaties hebben plaatsgevonden in 2006 en 2013, waarbij in 2006 het onder architectuur ontworpen binnenzwembad met vloerverwarming is gerealiseerd. In 2013 is de volledige begane grond gestript en voorzien van nieuwe wanden, kozijnen, plafonds en vloeren met vloerverwarming. Tevens is de woning voorzien van rolluiken, welke deels elektrisch bedienbaar zijn. Het bijzondere oog voor detail, de zichtlijnen, de lichtinval en het uitstekende materiaalgebruik en luxe maken dit object ‘one-of-a-kind’. Let vooral ook op unieke dak structuur waarbij door slim gebruik te maken van 3 daken de woning een uniek en herkenbaar karakter hebben gekregen.

Indeling: De statige entree biedt toegang tot de ontvangsthal. De moderne tegelvloer en de vide maken direct de omvang van dit object duidelijk. De tegelvloer is doorgelegd over de gehele begane grondvloer en is uiteraard voorzien van vloerverwarming. De ontvangsthal biedt verder toegang aan een modern toilet, garderobe en meterkast. Middels dubbele deuren toegang tot de zeer ruime woonkamer. De glazen puien aan de achterzijde van de woning bieden vanuit de woonkamer maar ook vanuit de eetkamer een mooi zicht op de achtertuin. De sfeervolle gashaard draagt bij aan het gevoel van luxe voor deze ruimte van formaat. Het speelse niveauverschil tussen de woonkamer en eetkamer en de aanwezigheid van een overdaad aan glasoppervlak maken dit tot een heerlijk verblijf! De schuifpuien bieden vanuit de woonkamer en eetkamer toegang tot de overkappingen aan de tuinzijde van deze villa.

De open keuken met greeploze keukenopstand in U-opstelling is voorzien van Miele-apparatuur.

Vanuit de woonkamer is enerzijds de zeer handige bijkeuken bereikbaar, een ideale ruimte met aansluitingen voor witgoed. Vanuit de bijkeuken toegang tot de dubbele garage. Een sectionaalpoort biedt toegang tot de oprit.
Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich tevens de master-bedroom, compleet voorzien van eigen badkamer en kleedkamer! De heerlijke slaapkamer, met gashaard, beschikt over een hoog plafond en een prachtig tuincontact. De badkamer en-suite is uitgerust met een dubbele wastafel, douche, bidet en toilet. Aansluitend aan de badkamer is de kleedkamer gesitueerd.

De trap vanuit de eetkamer biedt toegang tot de eerste verdieping waarbij aansluitend aan de overloop, welke middels enkele vides contact biedt met de begane grond, 4 slaapkamers en een tweede badkamer zijn gelegen. Vanaf de trap heb je door al het glaswerk al zicht op de vide en overvalt je het contact met de uitbundig groene tuin. De slaapkamers zijn allen zeer ruim van formaat en twee slaapkamers, gelegen aan de achterzijde van de woning, bieden middels een schuifpui toegang tot het ruime dakterras, dat een heerlijk uitzicht biedt op de grote, groene achtertuin.

De tweede badkamer is uitgerust met een wastafel, toilet en douche. Vanuit de grootste slaapkamer is middels een trap de bergzolder bereikbaar, gesitueerd over nagenoeg de volledige breedte van de woning.

Ter plaatse van de eetkamer en een gedeelte van de woonkamer is de woning onderkelderd. Deze ruimte, o.a. op stahoogte, is verdeeld in een tweetal compartimenten, waarvan 1 compartiment in gebruik is als technische ruimte.

Er is veel aandacht besteed aan gebruiksgemak. Zo valt afval uit de keuken meteen in de vuilnisbak in de garage. En, de was van de kinderen die boven slapen komt meteen de wasmand naast de wasmachine beneden inglijden. De stofzuigerslang is direct overal aan te sluiten via een centraal stofzuigersysteem.

En doordat je van alle kanten uitzicht hebt op de dicht begroeide tuin, ben je direct ontspannen als je thuis komt, en is je privacy gewaarborgd.

Maak kennis met deze unieke woning en ervaar het unieke woonplezier, het gemak en luxe.

Wilt u kennismaken met deze prachtige villa? Neem contact op met Dwars Makelaars, uw Qualis makelaar, voor meer informatie.


** ENGLISH **


Exclusive living in a fantastic green and quiet location in Central Limburg in The Netherlands! This absolutely beautiful and exclusive villa has its own indoor swimming pool, 5 bedrooms, 2 bathrooms and a lush garden!

Every day is a holiday in this house. Want to start your day fresh in the morning? You can! Use the early morning to wake up nicely by taking a refreshing dip in the warmed (indoor) swimming pool. Or do your favorite morning workout to start the day energetic. The special indoor swimming pool can be reached via the master bedroom, among other things, and has a size of approximately 8 x 4 x 1.5 meters. With space for fitness equipment, the gas fireplace and the presence of a sauna, this space can only be called your own wellness center! The glass front on the garden side can be opened almost completely and in combination with the electrically opened roof above the pool this space is suitable for all seasons.
Had a rough day? Relax with your own home cinema! The 2x4 meter screen can be operated electrically. And as you may expect, the lighting and sound system have been designed with great care. You will not forget this ultimate experience!
Prefer a little more rest? Then use the jacuzzi in the beautifully landscaped garden. Have a drink and enjoy the peace and space that this unique house and plot offers you.

The house is located near the village center of Nederweert and yet surrounded by greenery! Take a lovely walk through the 'Kanaalpark de Heerlijckheid' or take a bike and fully enjoy the famous Burgundian Limburg! A supermarket is within cycling distance and within 5 minutes you are on the A2 towards Eindhoven (approx. 25 minutes) or Maastricht (approx. 45 minutes). From this location you are in the center of Weert within 15 minutes.

Energetic: The house is equipped with the latest technology: heating and hot water is provided by an Elga air source heat pump (2020). The house is fully equipped with a security system, both burglary and fire safety. There are no fewer than 63 solar panels present, which in recent years have contributed to the electricity consumption of approximately 15,000 kWh per year. The possibility exists to live electricity neutral!

The house was built under architecture in 1979 and has been carefully and frequently adapted to the current time over the years, both aesthetically and energetically. The most important renovations took place in 2006 and 2013, with the architecturally designed indoor swimming pool with underfloor heating being realized in 2006. In 2013, the entire ground floor was stripped and fitted with new walls, frames, ceilings and floors with underfloor heating. The special eye for detail, the sightlines, the incidence of light and the excellent use of materials and luxury make this object 'one-of-a-kind'. Pay special attention to the unique roof structure, whereby the clever use of 3 roofs has given the house a unique and recognizable character.

Layout: The stately entrance provides access to the lobby. The modern tiled floor and the void immediately make the size of this object clear. The tiled floor has been laid over the entire ground floor and is of course equipped with underfloor heating. The lobby also provides access to a modern toilet, wardrobe and meter cupboard. Access to the very spacious living room through double doors. The glass fronts at the rear of the house offer a beautiful view of the backyard from the living room but also from the dining room. The atmospheric gas fireplace adds to the feeling of luxury for this sizeable space. The playful difference in level between the living room and dining room and the presence of an abundance of glass surface make this a wonderful stay! The sliding doors provide access from the living room and dining room to the roofs on the garden side of this villa.

The open kitchen with handle-less kitchen curb in U-shape is equipped with Miele appliances.

On the one hand, the very handy utility room is accessible from the living room, an ideal space with connections for white goods. From the utility room access to the double garage. A sectional door provides access to the driveway.
Adjacent to the living room is the master bedroom, complete with private bathroom and dressing room! The lovely bedroom, with gas fireplace, has a high ceiling and a beautiful garden contact. The en-suite bathroom has a double sink, shower, bidet and toilet. The dressing room is located next to the bathroom.

The staircase from the dining room provides access to the first floor, adjacent to the landing, which provides contact with the ground floor through several voids, 4 bedrooms and a second bathroom are located. From the stairs you already have a view of the loft through all the glassware and you overtake the contact with the exuberant green garden.

The bedrooms are all very spacious in size and two bedrooms, located at the rear of the house, offer access through sliding doors to the spacious roof terrace, which offers a wonderful view of the large, green backyard.

The second bathroom is equipped with a sink, toilet and shower. The attic is accessible via a staircase from the main bedroom, situated over almost the full width of the house.

The house has a basement at the location of the dining room and part of the living room. This space, including standing height, is divided into two compartments, of which 1 compartment is used as a technical room.

Much attention has been paid to ease of use. For example, waste from the kitchen immediately ends up in the garbage can in the garage. And, the laundry of the children who sleep upstairs immediately slides into the laundry basket next to the washing machine downstairs. The vacuum cleaner hose can be connected directly anywhere via a central vacuum cleaner system.

And because you have a view of the beautifully landscaped garden from all sides, you are immediately relaxed when you come home, and your privacy is guaranteed.

Get to know this unique home and experience the unique living pleasure, convenience and luxury.

Would you like to get to know this beautiful villa? Contact Dwars Makelaars, your Qualis broker, for more information.
Meer lezen
Minder lezen
Maarten van Laer
Uw qualis-makelaar
Maarten van Laer
Dwars Makelaars
Emmasingel 5
6001 BA Weert
0495-537 599
Contact met de makelaar
Irenestraat 1, Nederweert foto-1
Irenestraat 1 is succesvol verkocht door Dwars Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken