Lanterdweg 25, Kessel foto-1
Kessel

Lanterdweg 25

€ 1.650.000 k.k.
Verkocht
Lanterdweg 25, Kessel foto-0
Lanterdweg 25, Kessel foto-1
Lanterdweg 25, Kessel foto-2
Lanterdweg 25, Kessel foto-3
Lanterdweg 25, Kessel foto-4
Lanterdweg 25, Kessel foto-5
Lanterdweg 25, Kessel foto-6
Lanterdweg 25, Kessel foto-7
Lanterdweg 25, Kessel foto-8
Lanterdweg 25, Kessel foto-9
Lanterdweg 25, Kessel foto-10
Lanterdweg 25, Kessel foto-11
Lanterdweg 25, Kessel foto-12
Lanterdweg 25, Kessel foto-13
Lanterdweg 25, Kessel foto-14
Lanterdweg 25, Kessel foto-15
Lanterdweg 25, Kessel foto-16
Lanterdweg 25, Kessel foto-17
Lanterdweg 25, Kessel foto-18
Lanterdweg 25, Kessel foto-19
Lanterdweg 25, Kessel foto-20
Lanterdweg 25, Kessel foto-21
Lanterdweg 25, Kessel foto-22
Lanterdweg 25, Kessel foto-23
Lanterdweg 25, Kessel foto-24
Lanterdweg 25, Kessel foto-25
Lanterdweg 25, Kessel foto-26
Lanterdweg 25, Kessel foto-27
Lanterdweg 25, Kessel foto-28
Lanterdweg 25, Kessel foto-29
Lanterdweg 25, Kessel foto-30
Lanterdweg 25, Kessel foto-31
Lanterdweg 25, Kessel foto-32
Lanterdweg 25, Kessel foto-33
Lanterdweg 25, Kessel foto-34
Lanterdweg 25, Kessel foto-35
Lanterdweg 25, Kessel foto-36
Lanterdweg 25, Kessel foto-37
Lanterdweg 25, Kessel foto-38
Lanterdweg 25, Kessel foto-39
Lanterdweg 25, Kessel foto-40
Lanterdweg 25, Kessel foto-41
Lanterdweg 25, Kessel foto-42
Lanterdweg 25, Kessel foto-43
Lanterdweg 25, Kessel foto-44
Lanterdweg 25, Kessel foto-45
Lanterdweg 25, Kessel foto-46
Verkocht
Lanterdweg 25, Kessel foto-2
Lanterdweg 25, Kessel foto-3
+47
Perceeloppervlakte
6,4 ha
Woonoppervlakte
147 m²
Inhoud
704 m³
Lanterdweg 25 is succesvol verkocht door Van Cromvoirt Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

In het buitengebied van het Midden-Limburgse Kessel bevindt zich deze manege die bekendheid geniet onder de naam ‘De Lanterdhoeve’. Het uitgestrekte terrein van bijna zes hectare grootte omvat naast twee gebouwen voor de stalling van paarden en materieel tevens een verlichte binnenbak met aanliggende horecafaciliteiten voor bezoekers.

Tot het uitgestrekte complex behoren tevens een moderne semibungalow (dienstwoning) die aan de voorzijde is gelegen, een campinggedeelte met stallingsmogelijkheid voor achttien ‘mobile homes’ met sanitaire groep, een vrijstaande vakantiewoning en een met een rondvormige vijver omringd zomerhuis met zonnig terras.

Het omliggende terrein is onderverdeeld in een twintigtal weides met houten omheiningen en in alle faciliteiten is vanzelfsprekend voorzien voor een manege op dit niveau.

De locatie ligt op korte rij-afstand van de regionale kern Panningen dat beschikt over een ruim gesorteerd winkelcentrum; via de nabijgelegen Napoleonsweg zijn steden in de omgeving gemakkelijk bereikbaar. De totale perceeloppervlakte bedraagt 59.234 m2 (circa 6 hectare).

Vrijstaande semibungalow
Aan de voorzijde ligt een hedendaagse, vrijstaande semibungalow (bedrijfswoning) op een ruim perceel. Zij heeft een bij de omgeving passende uitstraling met rustieke sierblinden en een met gazon en borders ingerichte tuin. Aan de rechterzijde biedt een tweevleugelige poort toegang tot het achterliggende manegegedeelte. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een groot en deels overdekt terras waarop ruim plaats is voor een meerpersoons tuintafel. Vanaf het terras leidt een trap naar de paar treden lager gelegen achtertuin. Op de overgang naar het manegegedeelte staat een reeks knotwilgen die op zomerse dagen voor schaduw op het terras zorgen.

Kelder
Vanuit de hal is toegang tot een voorraadkelder.

Begane grond
Ontvangsthal en woonkamer
Aan de voorzijde is overdekt toegang tot de ontvangsthal waar zich de meterkast en een muurkast bevinden. De woonkamer heeft een L-vormige plattegrond en een vloerafwerking van laminaat in een lichte houttint. Aan de voorzijde bevindt zich het zitgedeelte dat is gecentreerd rond een sfeervolle houthaard. Aan de achterzijde is ruimte voor plaatsing van een meerpersoons eettafel en is uitzicht op de manege.

Gesloten keuken & Badkamer
Ter hoogte van het eetkamerdeel is aan de rechterzijde toegang tot de modern uitgevoerde keuken. Deze heeft een tweezijdige inrichting met witte kastfronten en inbouwapparatuur die bestaat uit een combimagnetron, koelkast, gaskookplaat met wasemkap en rvs-spoelbak. Vanuit de keuken is toegang tot de badkamer waar zich een separaat toiletgedeelte bevindt met toegang tot een naastgelegen berging met witgoedaansluitingen en de cv-ketel. De badkamer heeft ruimte bewegingsmogelijk en een inrichting die bestaat uit een douchecabine en vaste wastafel. Van hieruit is toegang tot het deels overdekte achterterras met uitzicht op de achtertuin.

Verdieping
Drie slaapkamers
Vanuit de hal leidt een trap naar een overloop met vide en toegang tot drie slaapkamer. De eerste bevindt zich aan de voorzijde en heeft een dakraam, de tweede ligt aan de linkerzijde waar zij beschikt over een balkon en ingebouwde muurkasten, de derde is georiënteerd aan de rechterzijgevel waar zij toegang heeft tot een berging onder de dakhelling.

Badkamer
De badkamer heeft een moderne designinrichting met grootformaat wand- en vloertegels en een tweepersoons wastafel op vrijhangende onderkasten, een vrijhangend toilet, een ligbad in tegelomranding en een glazen douchecabine in hoekopstelling. Een designwandradiator completeert de badkamerinrichting.

MANEGE ‘DE LANTERDHOEVE’
Hal-1
24 Paardenboxen, overdekte rijhal en twee kantines Naast de woning is toegang tot een met betonklinkers bestraat middendeel, de ‘paddock’, met toegang tot twee stalgebouwen. Het eerste (840 m2) bevindt zich aan de rechterzijde en huisvest 24 luxe paardenboxen met automatische drinkbakken die zijn voorzien van vorstbeveiliging. De opzet is ideaal geschikt om merries en hengsten (naar wens) separaat stalling te bieden. Het stalgedeelte, met een aparte box voor het wassen van paarden, sluit aan de achterzijde aan op een rijhal (totaal 1.100 m2) met separate binnenbak (40 x 25 meter) met lichtstraten in de dakconstructie en een gastenkantine met buitenterras.

Gastenkantine
De gastenkantine bevindt zich onder de geïsoleerde dakconstructie. Zij heeft een rustieke inrichting en biedt op sfeervolle wijze plaats aan een ruim aantal bezoekers. Op het buitenterrein is voorzien in een overdekt terrasgedeelte.

Personeelskantine
De separaat gelegen kantine voor het personeel heeft de beschikking over een keuken-/eetgedeelte en een eigen sanitaire ruimte met toilet en douchegelegenheid. Erboven bevindt zich een aparte kantoorruimte.

Hal-2
7 Paardenboxen, werkplaats en opslagruimte
Tegenover de eerste hal bevindt zich aan de linkerzijde op het terrein een tweede hal (totale oppervlakte 307 m2). Deze biedt plaats aan een werkplaats, zeven paardenboxen en heeft ruimte voor de stalling van materieel en de overdekte opslag van hooi en stro. In de linkergevel biedt deze hal rechtstreeks toegang tot drie paardenweides.

OVERIGE FACILITEITEN
Longeer-caroussel en mestvaalt
Via het bestrate middenterrein – de ‘paddock’ – is voor het afvoeren op gemakkelijke wijze toegang tot de mestvaalt met betonnen vloer en bevindt zich aan de rechterzijde een omheinde longeer-caroussel voor het trainen van paarden.

Met vijver omringd paviljoen
Een toegangspad leidt naar een met een rondvormige vijver omringd paviljoen dat met een loopbruggetje bereikbaar is. Aan de achterzijde heeft het een hardhouten terras dat zich deels boven de vijver bevindt en van waaraf een magnifiek uitzicht is over de paardenweides en het achterliggende natuurgebied.

Buitenweides
Rond de gebouwen is het omliggende terrein onderverdeeld in een twintigtal grote paardenweides die geschikt zijn voor een variëteit aan functies en voorzien zijn van houten omheiningen.

Zestien standplaatsen voor kampeerauto’s (mobile homes).
Aan de rechterzijde van het perceel is vanaf de straatzijde rechtstreeks toegang tot een campinggedeelte met zestien standplaatsen voor kampeerauto’s ‘mobile homes’. De standplaatsen zijn duidelijk gescheiden van elkaar en beschikken elk over een eigen water- en elektriciteitsaansluiting.

Zomerhuis
Het terrein met de camper-standplaatsen sluit aan op paardenweides waarvan er een plaats biedt aan een vrijstaand, witgelakt zomerhuis met zitkamer en kookgelegenheid en slaapgelegenheid op de verdieping. Het is met een houten hekwerk omringd om al te nieuwsgierige paarden op afstand te houden.

Het sanitaire gebouw dat tot de standplaatsen behoort, bevindt zich aan de rechterzijde bij binnenkomst. Het biedt plaats aan een voor dames en heren gescheiden toilet- en wasgelegenheid en heeft in de buitenzijgevel gelegenheid voor het ledigen van chemische toiletten.

ALGEMEEN
- Professioneel ingerichte manege in het buitengebied van Kessel;
- Voorzien van een vrijstaande, modern uitgevoerde semi-bungalow (bedrijfswoning) met drie slaapkamers en twee badkamers;
- Twee overdekte paardenstallingen met in totaal 31 paardenboxen;
- 20 buitenweides;
- Horecagedeelte met buitenterras;
- Personeelskantine met kookgelegenheid en kantoorruimte;
- Campingterrein voor 16 kampeerauto’s met elektriciteitsaansluitingen en een separaat gebouw met sanitaire voorzieningen;
- Twee aparte zomerverblijven, waarvan er één is omringd door een vijverpartij en de ander met een houten omheining;
- Ligging op korte rijafstand van een centrale verbindingsweg en de regionale kern Panningen met uitstekend voorzieningenniveau.
Meer lezen
Minder lezen
Lou Heunen
Uw qualis-makelaar
Lou Heunen
Van Cromvoirt Makelaars
Minderbroederssingel 669
6041 KH Roermond
0475-333 533
Contact met de makelaar
Lanterdweg 25, Kessel foto-1
Lanterdweg 25 is succesvol verkocht door Van Cromvoirt Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken