Hoogstraat 33, Herkenbosch foto-1
Herkenbosch

Hoogstraat 33

€ 685.000 k.k.
Verkocht
Hoogstraat 33, Herkenbosch foto-0
Hoogstraat 33, Herkenbosch foto-1
Hoogstraat 33, Herkenbosch foto-2
Hoogstraat 33, Herkenbosch foto-3
Hoogstraat 33, Herkenbosch foto-4
Hoogstraat 33, Herkenbosch foto-5
Hoogstraat 33, Herkenbosch foto-6
Hoogstraat 33, Herkenbosch foto-7
Hoogstraat 33, Herkenbosch foto-8
Hoogstraat 33, Herkenbosch foto-9
Hoogstraat 33, Herkenbosch foto-10
Hoogstraat 33, Herkenbosch foto-11
Hoogstraat 33, Herkenbosch foto-12
Hoogstraat 33, Herkenbosch foto-13
Hoogstraat 33, Herkenbosch foto-14
Hoogstraat 33, Herkenbosch foto-15
Hoogstraat 33, Herkenbosch foto-16
Hoogstraat 33, Herkenbosch foto-17
Hoogstraat 33, Herkenbosch foto-18
Hoogstraat 33, Herkenbosch foto-19
Hoogstraat 33, Herkenbosch foto-20
Hoogstraat 33, Herkenbosch foto-21
Hoogstraat 33, Herkenbosch foto-22
Hoogstraat 33, Herkenbosch foto-23
Hoogstraat 33, Herkenbosch foto-24
Hoogstraat 33, Herkenbosch foto-25
Hoogstraat 33, Herkenbosch foto-26
Hoogstraat 33, Herkenbosch foto-27
Hoogstraat 33, Herkenbosch foto-28
Verkocht
Hoogstraat 33, Herkenbosch foto-2
Hoogstraat 33, Herkenbosch foto-3
+29
Perceeloppervlakte
764 m²
Woonoppervlakte
219 m²
Inhoud
876 m³
Hoogstraat 33 is succesvol verkocht door Van Cromvoirt Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

In de bosrijke villawijk ‘t Groendael’ van Herkenbosch bevindt zich deze vrijstaande en volledig geïsoleerde villa uit 2008 die is gebouwd in karakteristieke jaren dertig-architectuur met grote dakoverstekken. Het object heeft een ruime living met eetkamer en compleet ingerichte keuken en telt in totaal zes slaapkamers die over twee verdiepingen zijn verdeeld. De gehele begane grond, inclusief de garage, is voorzien van vloerverwarming. De villa beschikt naast het definitieve energielabel A+ eveneens over 34 zonnepanelen en een zonneboiler. Een deel van de voorzieningen, waaronder de tweede badkamer op de zolderverdieping en het geplande zwembad in de achtertuin, dient nog te worden afgewerkt; in de technisch benodigde aansluitingen is reeds voorzien. Wijk ‘t Groendael’ telt veel jonge gezinnen en een speeltuintje en basisschool ‘De Berensprong’ liggen op veilige loopafstand. Herkenbosch beschikt over een ruim gesorteerd winkelcentrum en het nabijgelegen Roermond is in korte tijd bereikbaar, evenals het praktisch naast de deur gelegen natuurgebied ‘De Meinweg’. Het bouwjaar is 2008, de inhoud bedraagt 876 m3 en de perceel¬opper¬vlakte meet 764 m2.

BEGANE GROND
Hal
Via een overdekte entree met videofoonverbinding is toegang tot de ontvangsthal (4,4 m2). Aan de linkerzijde bevindt zich de meterkast met aansluitingen van de drie nutsvoorzieningen; de omvormer van de 34 zonnepanelen is in de garage ondergebracht. Achter de garderobenis bevindt zich het gastentoilet met vrijhangend sanitair van Villeroy & Boch en een wandfonteintje. De keramische tegelvloer (90/90) van de hal loopt drempelloos door in de woonruimten op de begane grond en is voorzien van vloerverwarming.

Z-vormige living
De living (totaal 76,7 m2) heeft een zitgedeelte met erkeruitbouw aan de voorzijde waar zich tevens de designgashaard van Barbas bevindt. Aan de achterzijde, ter hoogte van de open keuken, is de woonkamer recentelijk uitgebreid met een aangebouwde eetkamer (23,4 m2). Deze is volledig in de architectuur geïntegreerd en heeft buitenmuren met plint in exact dezelfde steensoort als de oorspronkelijke hoofdbouw. Openslaande tuindeuren bieden vanuit dit eetkamerdeel rechtstreeks toegang tot een terras aan de rechterzijgevel en ter hoogte van de keuken is praktische bergruimte beschikbaar in een trapkast.

Open keuken
De open keuken (11,6 m2) heeft vier zitplaatsen bij het eetgedeelte van het kookeiland en twaalf ingebouwde led-plafondspots die evenals de overige verlichting - in huis en tuin - via het Philips Hue-verlichtingssysteem welke via een app bedienbaar is. Naast het centraal geplaatste kookeiland met composieten werkblad bestaat de overige inrichting uit een kastenwand met fronten die zijnmuitgevoerd in massief hardhout. Tot de inbouwapparatuur behoren een 6-pits inductiekookplaat (Whirlpool 2022) en een combi-oven (juni 2022) met rvswasemkap (Miele), een afwasmachine (Miele) en een koelkast (Liebherr). De rvsspoelbak van Franke is voorzien van een eengreepsmengkraan en een Quookerkraan voor snelle toevoer van warm water. Vanuit de keuken bieden openslaande tuindeuren eveneens toegang tot het achterterras.

Twee bijkeukens
Aan de achterzijde staat de keuken in verbinding met twee bijkeuken die beide een maatwerk-kastenwand hebben in de stijl van de keuken. De eerste (3,5 m2) herbergt een vrieskast (Liebherr) met ijsblokjesmachine en heeft met een deur toegang tot het achterterras. De tweede (5,6 m2) is eveneens voorzien van vloerverwarming en biedt plaats aan de witgoedaansluitingen en heeft voorbereidingen voor de aanleg van een zwembad in de achtertuin.

Inpandige garage
In de garage (13,0 m2) loopt de keramische tegelvloer met vloerverwarming eveneens door. De tweevleugelige poort is elektrisch en op afstand bedienbaar (Hormann) en de garage biedt plaats aan de techniek van de zonnepanelen (Solar Edge). Rondom is het huis voorzien buitenverlichting die eveneens via het Philips Hue-systeem met een app bedienbaar is.

VERDIEPING
Vanuit de hal leidt een witgelakte trap met tredebeschermers naar de overloop (11,6 m2) op de verdieping. Zowel de overloop als de vier slaapkamers hebben vaste vloerbedekking in een zachtgrijze kleurstelling die drempelloos doorloopt in alle ruimtes. Op de overloop bevindt zich een tweede toilet in dezelfde uitvoering als het gastentoilet op de begane grond.

4 Slaapkamers
Op deze verdieping bevinden zich vier slaapkamers (van 20,5 m2, 16,6 m2, 12,4 m2 en 7,2 m2) die alle zijn voorzien van ophangsysteem voor schilderijen zonder de muren te hoeven beschadigen. Twee slaapkamers aan de achterzijde beschikken over ingebouwde muurkasten. De handbediende rolluiken voor alle zes raampartijen op deze verdieping bevinden zich in de garage en zijn gereed voor inbouw.

Badkamer
De badkamer (9,0 m2) heeft een vloerafwerking van grootformaat donkergrijze keramische tegels en een wandafwerking van identieke tegels in middelgrijze kleurstelling. Tot de inrichting behoren een ligbad (Villeroy & Boch) met thermostaatkraan, een vrijhangend wastafelmeubel met dubbele keramische waskom met eengreepsmengkranen en verwarmde spiegel alsmede een inloopdouche met eengreepsmengkraan (Grohe) en verzonken afvoer.

ZOLDER
2 Slaapkamers
Een witgelakte vaste open trap leidt naar een overloop met vloerbedekking op de zolderverdieping. Hier is toegang tot twee slaapkamers (met 9,1 m2 en 15,8 m2 aan stahoogte boven de 1.50 meterlijn) en maatwerk-kastenwanden onder de dakhelling. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een brede, onderhoudsvrije dakkapel (nieuw, 2022) met ingebouwde rolluik en beide slaapkamers beschikken over ingebouwde led-spotverlichting. In wandkasten van een van beide zijn de techniek van de mechanische ventilatie en de HR-combiketel (Nefit, 2018) ondergebracht. De vloerbedekking, ter afwerking van deze etage in dezelfde stijl als die van de eerste verdieping ligt gereed, evenals de afvoeren voeding(stroom) en de dakdoorvoer voor airconditioning.

Tweede badkamer
In de tweede badkamer (5,0 m2) loopt de onderhoudsvrije dakkapel met ingebouwde rolluik van de achterste slaapkamer door; alle aan- en afvoerleidingen zijn reeds voorbereid en in het plafond zijn vier ledspots ingebouwd. De ruimte is gereed voor plaatsing van sanitair en de afwerking met wand- en vloertegels.

TUIN
De voortuin is aan de rechterzijde ingericht met onderhoudsvrij kunstgras waarop een hardhouten vlonderterras rond een aangelichte boom is geplaatst. Naast de oprit naar de garage, met stallingsmogelijkheid voor twee auto’s op het buitenterrein, is overdekt toegang tot de entreehal. De rechterzijtuin is eveneens afgewerkt met kunstgras en heeft een breed terras ter hoogte van de eetkamer. De linkerzijtuin wordt aan de opritzijde begrensd door een hoge haag die de grijze en groene container aan het oog onttrekt. De achtertuin heeft een breed terras dat toegankelijk is viam openslaande deuren vanuit de living en is voorbereid voor de realisatie van een zwembad. De bomen zijn voorzien van indirecte verlichting en de vier gevelpartijen beschikken eveneens over verlichting die via het Philips Hue-systeem welke met een app bedienbaar is.

ALGEMEEN
- Volledig geïsoleerde villa uit 2008 in het bosrijke villapark van Herkenbosch;
- Voorzien van vloerverwarming op de gehele begane grond, inclusief de inpandige garage;
- Het object beschikt over 34 zonnepanelen, een zonneboiler en heeft het definitieve energielabel A+;
- In totaal 8 kamers, waarvan 6 slaapkamers die zijn verdeeld over twee verdiepingen;
- Compleet ingerichte designkeuken op de begane grond en luxe badkamer op de verdieping;
- Het leidingwerk voor de aanleg van een eventueel gewenste tweede badkamer op de zolderverdieping is voorbereid;
- Voor alle ramen van de kamers op de eerste verdieping zijn inpandig geïntegreerde rolluiken aanwezig voor montage;
- Basisschool ‘De Berensprong’ en een speelweide voor kinderen bevinden zich op veilige loopafstand in de wijk zelf;
- Middelbaar onderwijs (w.o. Roercollege Schöndeln) ligt op fietsafstand in het nabijgelegen Roermond;
- Herkenbosch heeft een ruim gesorteerd winkelcentrum op korte afstand.
Meer lezen
Minder lezen
Lou Heunen
Uw qualis-makelaar
Lou Heunen
Van Cromvoirt Makelaars
Minderbroederssingel 669
6041 KH Roermond
0475-333 533
Contact met de makelaar
Hoogstraat 33, Herkenbosch foto-1
Hoogstraat 33 is succesvol verkocht door Van Cromvoirt Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken