Heesterseweg 3 A, Geffen foto-1
Geffen

Heesterseweg 3 A

Heesterseweg 3 A, Geffen foto-0
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-1
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-2
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-3
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-4
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-5
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-6
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-7
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-8
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-9
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-10
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-11
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-12
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-13
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-14
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-15
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-16
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-17
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-18
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-19
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-20
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-21
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-22
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-23
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-24
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-25
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-26
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-27
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-28
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-29
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-30
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-31
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-32
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-33
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-34
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-35
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-36
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-37
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-38
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-39
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-40
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-41
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-42
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-43
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-44
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-45
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-46
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-47
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-48
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-49
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-50
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-51
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-52
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-53
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-54
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-55
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-56
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-57
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-58
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-59
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-60
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-61
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-62
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-63
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-64
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-65
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-66
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-67
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-68
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-69
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-70
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-71
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-72
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-73
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-74
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-75
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-76
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-77
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-78
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-79
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-80
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-81
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-82
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-83
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-84
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-85
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-86
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-87
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-88
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-89
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-90
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-91
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-92
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-93
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-2
Heesterseweg 3 A, Geffen foto-3
+94
Perceeloppervlakte
1.065 m²
Woonoppervlakte
311 m²
Inhoud
1.228 m³

Omschrijving

Wooncomfort wordt hier absoluut met hoofdletters geschreven. Samen met de multifunctionaliteit en de levensloopbestendigheid die deze markante vrijstaande woning in alle opzichten biedt. En met het hoge energieneutrale karakter waarvoor de veertig zonnepanelen zorgen. Verder is het geschakelde bijgebouw met bergzolder een perfecte plek om een praktijkruimte, kantoor of atelier in onder te brengen. Maar ook het realiseren van een tweede woning behoort zeker tot de mogelijkheden.

Achter de fraaie en lichte bedrijfsruimte aan de voorzijde gaat bovendien nog een eigen wellness schuil. Aan de achterkant van het inpandig bereikbare bijgebouw bevindt zich een ruime sauna met aangrenzende badkamer en lounge. In die laatste ruimte kun je heerlijk uitdampen met zicht op het grote zwembad in de achtertuin. Waar je via de flexibele glasgevel trouwens direct naartoe kunt gaan.

Maar het luxueuze woongemak wordt zeker niet alleen in het bijgebouw waargemaakt. Als je via de ruimtelijke hal met hoge vide de woning binnengaat, besef je dat meteen. Ook hier staat de stijlvolle, moderne sfeer hoog in het vaandel. Dat blijkt meteen in de ruimtelijke woonkamer en riante leefkeuken. Op die laatste plaats voegt de gebogen erker nog een extra dimensie toe.

De royale hoofdslaapkamer met en-suitebadkamer en inloopkast brengt het levensloopbestendige karakter van de woning goed naar voren. Op de verdieping heb je nog de beschikking over vier slaapkamers en een badkamer. Door de ruime afmetingen en de opzet van de kamers zijn er ook hier diverse opties in gebruik en inrichting. Bovendien is er nog een grote bergzolder aanwezig.

Het woonplezier strekt zich, zoals vermeld, vloeiend uit naar de riante achtertuin. De tuin is prachtig ingericht met een eigen zwembad en fijne terrassen. Door de opzet van de tuin met hoge hagen ervaar je veel vrijheid en privacy. En de ligging op het zuiden zorgt voor veel zonuren. Waarbij je beschutting vindt onder de vaste overkapping of onder de brede zonneluifel.

Overigens heb je snelle verbindingen vanuit de woning naar allerlei voorzieningen. Zo is het dorpshart met school, meerdere supermarkten, speciaal- en horecazaken op loopafstand. Verder rijd je in vier minuten naar de opritten van de A59. Hierdoor heb je rechtstreekse verbindingen naar Den Bosch, Oss, Nijmegen of Eindhoven. Ook zijn er via binnenwegen snelle routes naar Oss.


Pluspunten

+ Parkeren op eigen oprit met plaats voor meerdere auto’s. De berging aan de voorzijde biedt een fijne plaats om fietsen te stallen en tuingereedschap op te slaan. Hier is ook de installatie voor het zwembad geïnstalleerd.

+ Via dubbele boogdeur binnenkomst in stijlvolle hal met plavuizenvloer, vide en trap naar overloop op de eerste verdieping. In de hal bevinden zich een garderobe-nis, meterkast en ruime toiletruimte met wandtoilet en toiletmeubel met opstaande wastafel.

+ Hoofdslaapkamer op de begane grond heeft airco, een en-suitebadkamer en inloopkast. In de hoofdslaapkamer komt de eikenhouten vloer van de woonkamer terug. De geheel betegelde en-suitebadkamer is uitgevoerd met twee klapramen, een whirlpool-ligbad, douche met regendouche, designradiator, wandtoilet en wastafel.

+ De woonkamer kent een stijlvolle en ruimtelijke uitstraling. Een groot hoek- en gevelvenster aan de voorzijde en ramen tot op de vloer achter laten het daglicht volop binnen. De woonkamer heeft een plafond met sierlijsten, een gashaard en een eikenhouten vloer. Openslaande tuindeuren zorgen voor een fijne verbinding met een ruim, verhard terras in de achtertuin.

+ In de tuingerichte lichte leefkeuken is bij de gebogen erker veel ruimte voor een grote eettafel. Bovendien is er een fraai en onbelemmerd zicht in de achtertuin. De tuindeur in de erker geeft een doorgang naar een verhard terras. In de keuken ligt een plavuizenvloer.

+ Het luxe kookgedeelte bestaat uit een L-vormig keukenblok met kookschiereiland en een keukenmeubel. Het kookschiereiland bevat een inductiekookplaat (2023) met erboven een in het plafond geïntegreerde afzuigkap (2021). Verder is de keuken voorzien van een granieten werkblad en moderne inbouwapparatuur zoals een geïntegreerd koffiezetapparaat, Miele- combi-oven, Bosch-koelkast en Bosch-vaatwasser (2024).

+ Bij de keuken zijn een inbouwkast en kelderkast beschikbaar. Deze bieden veel gelegenheid voor koele opslag en berging.

+ In de bijkeuken is een aanrechtblad gemonteerd. In een bergkast zijn de HR-combiketel en de boiler geïnstalleerd.

+ Tussenportaal zorgt voor een inpandige doorgang naar het bijgebouw met de bedrijfsruimte (voormalige garage) en een eigen wellness. In de doorgang zijn buitendeuren naar de oprit en de tuin.

+ De royale bedrijfsruimte heeft airco, een glasgevel aan de voorzijde en een gietvloer Er zijn een vaste wastafel en een separate toiletruimte met wandtoilet en fonteintje. Deze ruimte is voor meerdere doeleinden geschikt en ook weer eenvoudig om te bouwen naar garage.

+ Wasruimte bevat een grote inbouwkast met daarin plaats voor de wasmachine en droger. Luik geeft toegang tot een ruime bergzolder over het gehele bijgebouw.

+ Eigen wellness met ingebouwde sauna en eigen badkamer. De sauna kan op Finse wijze - met opgieten - maar ook als infraroodsauna worden gebruikt. De moderne badkamer heeft een inloopdouche met regendouche en wastafel.

+ In een aparte installatieruimte bevinden zich de omvormers van de 40 zonnepanelen.

+ Tuingerichte lounge is via eikenhouten schuifdeuren toegankelijk. De flexibele glasgevel biedt zicht op het eigen zwembad en kan geheel worden geopend of gesloten. In de lounge is een keukenblok met fornuis en koelkast beschikbaar.

+ Groot zwembad met elektrisch roldek is geheel omkaderd met een terras van grote tuintegels. Bij het zwembad is een buitendouche aanwezig.

+ Bij de tuindeuren in de woonkamer en leefkeuken zijn ruime terrasgedeelten. Een gedeelte heeft een vaste overkapping, boven de andere is een brede zonneluifel gemonteerd.

+ Het aansluitende gedeelte van de tuin is ingericht met kunstgras. Hoge hagen zorgen voor een optimaal gevoel van vrijheid en privacy. In de tuin staat een houten berging. Hekwerkpoort aan de zijkant geeft een directe achterom vanuit de voortuin.

+ Vier slaapkamers op de eerste verdieping hebben royale afmetingen en een prettige lichtinval. De dakkapellen in de twee slaapkamers aan de voorzijde bieden extra licht en ruimte. Een van deze kamers heeft nog een dakraam aan de zijkant en een inloopkast. De kamers aan de achterzijde hebben beide een groot dakraam. Alle kamers zijn verder voorzien van inbouwkasten, horren, een laminaatvloer en airco.

+ De badkamer is geheel betegeld en uitgevoerd met een dakkapel, een ligbad, douche, designradiator, wandtoilet en badkamermeubel met wastafel.

+ Ruime bergzolder beslaat de gehele lengte en breedte van de woning en is op stahoogte. De zolder is toegankelijk via een luik met vlizotrap in een van de slaapkamers.

Bijzonderheden

+ Energielabel A.
+ Nefit HR-combiketel (2001)
+ Volledig geïsoleerd (dak, muren en vloer) en dubbel glas.
+ Airco in bedrijfsruimte en alle slaapkamers.
+ Alarminstallatie inclusief camerasysteem.
+ 40 zonnepanelen op dak van woning en bijgebouw (10.000 kWh per jaar).

Aanvaarding
In nader overleg.
Meer lezen
Minder lezen
Joris Welten
Uw qualis-makelaar
Joris Welten
Van der Krabben Makelaardij
Kruisstraat 21
5341 HA Oss
0412-632 928
Contact met de makelaar Plan een bezichtiging

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 1.195.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg
Objectcode
14686

Bouw

Type
Villa, Vrijstaande woning
Bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002
Onderhoud
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend
Bijzonderheden
Dubbele bewoning aanwezig, Dubbele bewoning mogelijk, Toegankelijk voor ouderen

Oppervlakten en inhoud

Wonen
311 m²
Perceel
1.065 m²
Overig
20 m²
Inhoud
1.228 m³

Indeling

Kamers
9
Slaapkamers
5
Badkamers
2
Verdiepingen
2

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Volledig geisoleerd
Warm water
C.V.-ketel
Verwarming
C.V.-ketel
Ketel
HR Nefit (2001, Combi-ketel, Eigendom)

Buitenruimte

Balkon
Ja
Tuin
Tuin rondom
Schuur
Vrijstaand steen

Garage

Soort garage
Aangebouwd steen, Garage mogelijk, Parkeerplaats
Capaciteit
2

Objectkenmerken

• Airconditioning
• Alarminstallatie
• Zonnepanelen
• Zwembad

Locatie

Heesterseweg 3 A, 5386 KT Geffen

• In woonwijk
• Vrij uitzicht

Meer lezen
Minder lezen

Video

Plattegronden

Heesterseweg 3 A, Geffen plattegrond-0
Heesterseweg 3 A, Geffen plattegrond-1
Heesterseweg 3 A, Geffen plattegrond-2
Heesterseweg 3 A, Geffen plattegrond-3

Locatie

Street view
Map view
10 min
20 min
30 min
Reistijd
Voorzieningen

Bereken je reistijd

Kies je vervoer
Maximale reistijd
10 min.
20 min.
30 min.
Reis moment
Daluren
Piekuren
Toon resultaten

Voorzieningen

Geef hieronder aan welke voorzieningen u op de kaart wilt tonen.

Kies voorzieningen
School
Dokter
Apotheek
Restaurant
Sportschool
OV
Supermarkt
Ziekenhuis
Kerk
Tandarts
Bioscoop
Kapper
Toon resultaten

Ik heb interesse in
Heesterseweg 3 A

Wilt u een bezichtiging inplannen of heeft u een vraag?
Neem via onderstaand formulier direct contact op met de Qualis-makelaar.

Bedankt voor uw aanvraag.

Bekijk als eerste ons nieuwste woningaanbod, ook in stille verkoop!
Maak nu een account aan

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Gegevens
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Joris Welten
Uw qualis-makelaar
Joris Welten
Van der Krabben Makelaardij
Kruisstraat 21
5341 HA Oss
0412-632 928

Van der Krabben Makelaardij
Account aanmaken
Bekijk stil aanbod

Maak een Qualis account aan en bekijk het grootste 'geheime aanbod' van Nederland.

Account aanmaken
Magazine
Bekijk de laatste interieur-
& lifestyle trends!

Qualis e-Magazine