Keizersweg 4, Etten-Leur foto-1
Etten-Leur

Keizersweg 4

€ 899.000 k.k.
Verkocht
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-0
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-1
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-2
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-3
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-4
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-5
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-6
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-7
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-8
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-9
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-10
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-11
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-12
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-13
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-14
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-15
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-16
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-17
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-18
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-19
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-20
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-21
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-22
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-23
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-24
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-25
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-26
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-27
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-28
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-29
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-30
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-31
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-32
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-33
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-34
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-35
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-36
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-37
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-38
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-39
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-40
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-41
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-42
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-43
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-44
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-45
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-46
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-47
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-48
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-49
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-50
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-51
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-52
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-53
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-54
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-55
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-56
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-57
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-58
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-59
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-60
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-61
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-62
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-63
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-64
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-65
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-66
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-67
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-68
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-69
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-70
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-71
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-72
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-73
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-74
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-75
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-76
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-77
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-78
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-79
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-80
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-81
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-82
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-83
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-84
Verkocht
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-2
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-3
+85
Perceeloppervlakte
621 m²
Woonoppervlakte
278 m²
Inhoud
1.050 m³
Keizersweg 4 is succesvol verkocht door Agnes Tomesen Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Deze energiezuinige, onder architectuur gebouwde vrijstaande villa met een A-label, heeft 5 slaapkamers, 3 badkamers en een ruime tuin gelegen op het zuiden is nu te koop! Schoenmakershoek is een gasloze wijk waar elke woning is uitgevoerd met een warmtepomp. Wonen in Schoenmakershoek is landelijk wonen vlak bij de polders en de jachthaven, maar ook dichtbij alle voorzieningen. Bent u net zo enthousiast als wij dat zijn? Wij laten u deze woning graag zien.


Begane grond:
Via de oprit aan de zijkant van de woning komt u in de hal met meterkast (14 groepen, 4 aardlekschakelaars en 2 hoofdschakelaars) en garderobenis, middels een glazen deur komt u in de woonkamer en open keuken. Via de open essen houten trap kunt u naar de 1e verdieping.

De ruime woonkamer met kachel is gemakkelijk in te delen in een eet- en zitgedeelte. Door de raampartijen en openslaande deuren aan de achterzijde van deze woonkamer is er ontzettend veel lichtinval, maar ook direct contact met de mooie achtertuin. Hoewel de achterzijde op het zuiden ligt, hoeven bewoners niet bang te zijn voor een te warme woonkamer in de zomermaanden. Alle ruimtes in het huis zijn namelijk voorzien van vloerverwarming én -koeling. De warmtepomp zorgt voor een constante temperatuur in alle seizoenen. Mooi is dat de temperatuur per vertrek te regelen is. In de wintermaanden is de houtkachel een extra warmtebron, maar bovenal een sfeermaker.

De keuken welke gelegen is aan de voorzijde van het huis laat zich omschrijven als “luxe en modern”. Ook het kookvertrek is namelijk uitgevoerd met hoogwaardige en duurzame materialen en apparatuur. Thuiskoks komen hier dus niets tekort. Het keukeneiland met diverse laden en zitplaatsen is bovendien een stijlvol middelpunt van de keuken. Ook is er in de hoek van de keuken een extra werkplek gemaakt, zodat ook werken van huis uit goed kan. Vanuit de keuken is er toegang tot een tussenportaal met een toilet, de bijkeuken (met werkblad en witgoedaansluitingen) en een inpandige garage voor 2 auto’s.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop, 3 slaapkamers, 2 badkamers, separate toiletruimte, en de trapopgang naar de 2e verdieping.

De masterbedroom, aan de achterzijde van de woning, heeft een inloopkast en een eigen badkamer met inloopdouche, een dubbele wastafel en een toilet. De 2e en 3e ruime slaapkamer liggen aan de voorzijde en hebben net als de andere kamers ook een vloer met vloerverwarming/-koeling. De 2e badkamer is voorzien van een ligbad, een inloopdouche en een dubbele wastafel. Ook is er een separaat toilet.


2e verdieping:
Op deze verdieping heeft u 2 ruime slaapkamers, de 3e badkamer en een ruime berging met de mechanische ventilatie.

De badkamer op deze verdieping is voorzien van een toilet, douche en wastafel.

Ook deze verdieping is voorzien van een vloer met vloerverwarming-/koeling.


Garage:
De inpandige garage die vanuit de oprit, tuin en bijkeuken te bereiken is, is niet alleen geschikt voor het stallen van 2 auto’s maar ook als extra bergruimte. Vanuit deze inpandige garage die voorzien is van elektra, een elektrische poort, vloerverwarming en water, kunt u middels een loopdeur naar de achtertuin.


Tuin:
De tuin met achterom is onder architectuur aangelegd en ligt op het zuiden. Met meerdere terrassen en op elk moment van de dag zon is het hier volop genieten. De keurige borders maken de tuin een plaatje om naar te kijken. Onderhoudsvriendelijk is de tuin ook. De aanwezige drainage draagt daar overigens aan bij. Dit systeem maakt het ook voor de groene vingers net wat gemakkelijker tuinieren.


Algemeen:
- Deze woning is volledig geïsoleerd en energiezuinig. Alle ruimtes in het huis zijn namelijk voorzien van vloerverwarming én -koeling. De warmtepomp zorgt voor een constante temperatuur in alle seizoenen. Mooi is dat de temperatuur per vertrek te regelen is.
- De begane grond is grotendeels afgewerkt met plavuizen.
- Aan de achterzijde van de woonkamer hangt over de volle breedte van de woning een elektrisch bedienbaar zonnescherm.
- Deze woning is het ideale familiehuis. Een huis met bovendien genoeg ruimte om wonen met werken te combineren.
- Er is voldoende parkeergelegenheid op de 2 eigen opritten en in de straat aanwezig.
- Scholen, het centrum van Etten-Leur, diverse sportaccommodaties en de uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Schoenmakershoek:
Schoenmakershoek ligt ten noordoosten van het centrum van Etten-Leur. Water en natuur spelen er een belangrijke rol, al is het alleen maar vanwege het langgerekte Schoenmakerspark dat dwars door de wijk loopt (uniek natuurlijk, voor een hedendaagse nieuwbouwwijk). Het is een heerlijke plek om te wandelen en te genieten van de natuur.

De wijk is rond de eeuwwisseling opgezet en ook vandaag wordt er nog gebouwd. U kunt te voet naar de Leurse Haven “De Turfvaart” en naar de Havenkom waar oud- en nieuwbouw harmonieus samengaan; er is sfeer alom. Het hedendaagse “Turfschip” dat ook in deze buurt ligt, is een modern gebouw met een cultureel centrum en een hotel. Zo heeft u alles bij de hand, zelfs de winkels aan het Van Bergenplein. Op vrijdagmorgen is daar bovendien een weekmarkt.

Schoenmakershoek is een bijzondere én een vooruitstrevende wijk. Zo is er geen gas aangelegd en worden de woningen verwarmd met een warmtepompsysteem en wordt er elektrisch gekookt.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!
Meer lezen
Minder lezen
Agnes Tomesen
Uw qualis-makelaar
Agnes Tomesen
Agnes Tomesen Makelaardij
Bredaseweg 53
4872 LA Etten-Leur
076-526 99 73
Contact met de makelaar
Keizersweg 4, Etten-Leur foto-1
Keizersweg 4 is succesvol verkocht door Agnes Tomesen Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken