Succesvol verkocht!
Succesvol verkocht!

Oude Liesboslaan 271

Verkocht
Perceeloppervlakte
9.705 m²
Woonoppervlakte
218 m²
Inhoud
895 m³
Oude Liesboslaan 271 is succesvol verkocht door Qualis

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Deze karakteristieke woning met allure, gelegen op een royaal perceel (ca. 9.705 m²) aan de rand van het Liesbos is nu te koop! De woning aan de Oude Liesboslaan 271 is via een prachtige, lange oprijlaan te bereiken. Deze woning met authentieke elementen heeft een ruime woonkamer van ca. 58 m² groot, hobbyruimte op de begane grond, 3 slaapkamers en grote vrijstaande garage. Onder de veranda geniet u van de zonnige achtertuin met veel privacy. De woning straalt grandeur uit en roept nostalgische gevoelens op. De ligging in het groen en de nabijheid van verbindingswegen maakt het uniek. Wij nodigen u van harte uit om dit ook te ervaren bij een bezichtiging! Neem hiervoor contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Vanuit een overdekte entree komt u in de royale hal met stijlelementen en met een gevoel voor nostalgie. Vanuit deze hal heeft u toegang tot de deels betegelde toiletruimte (met staand toilet en fontein), de garderobenis en de kelder (met meterkast 13 groepen en 1 hoofdschakelaar). Tevens bevindt zich in de hal de vaste trapopgang naar de 1e verdieping en kunt u vanuit deze naar de woonkamer en keuken.

Deze ruime en gezellige woonkamer is ca. 58 m² groot en is voorzien van vele raampartijen waardoor u van veel lichtinval geniet en een fraai uitzicht heeft over de tuin. De living heeft een haard met schouw, die zorgt voor extra sfeer heeft openslaande deuren naar de veranda. Deze woonkamer is vanwege de grootte fijn in te delen in een zit- en eetgedeelte. Vanuit deze woonkamer gaat u naar de keuken.

De keuken is ca. 3.37 x 2.69 m groot en is gelegen aan de achterzijde van deze woning. Deze keuken met een hoekopstelling heeft koelkast, combi-oven/magnetron, 5-pits gasfornuis, afzuigkap, kunststof werkblad met spoelbak en voldoende opbergmogelijkheden in de vorm van diverse lades en een voorraadkast.

Vanuit de keuken kunt u naar de bijkeuken met een keukenblok, de aansluiting t.b.v. was- en droogapparatuur, een spoelbak en buitendeur naar de achtertuin. Tevens kunt u vanuit deze bijkeuken naar een hobby-/werkkamer. Deze ruimte is ca. 5.10 x 3.37 m groot en is nu in gebruik als bergruimte, maar is uiteraard voor meerdere doeleinden te gebruiken, waarbij u kunt denken aan een kantoorruimte of speelkamer voor de kinderen.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot de 3 slaapkamers, de badkamer, een vaste kast en de separate toiletruimte. Middels een afgesloten trapopgang bereikt u de 2e verdieping.

De primary bedroom is gelegen aan de rechterzijde van de woning en is ca. 4.82/2.99 x 4.85/3.79 m groot. Deze slaapkamer is voorzien van diverse vaste kasten en een loopdeur naar de badkamer.

De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is ca. 3.40 x 4.81 m groot en is voorzien van een vaste kast en een wastafel. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 3.83 x 3.78 m groot en heeft toegang tot een vaste kast.

De deels betegelde badkamer is ca. 2.57 x 3.50 m groot en is voorzien van een royale douche (met regen- en handdouche en thermostaatkraan) en een dubbele wastafel met meubel. Deze badkamer is te bereiken vanuit de master bedroom en vanuit de overloop.


2e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een open ruimte met de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Vaillant, 2013) en toegang tot 2 kamers.

De kamers zijn resp. ca. 1.76 x 4.05 m en ca. 2.64 x 1.65 m groot.


Tuin:
Deze woning heeft een parkachtige en goed onderhouden tuin welke is gelegen rondom de woning. Deze in stijl aangelegde tuin biedt veel privacy, een oase van rust en een vrij uitzicht aan de achterzijde. De grote volwassen begroeiing, de prachtige rododendrons, diverse borders en het prachtige gazon zorgen voor een idyllische sfeer. Aan de achterkant van de woning bevindt zich een overkapping met een terras vanwaar u een goed zicht heeft op de tuin. De tuin biedt voldoende plekken om in de zon of juist in de schaduw te genieten. Tevens zijn er in deze tuin diverse fruitbomen, een kas, een kippenren en meerdere bergingen, een paardenstal en diverse elektra- en waterpunten aanwezig.

De voortuin is voorzien van bestrating, gazon, volwassen begroeiing en een oprit met aan de voorzijde een afsluitbare poort. De oprit die bij deze hoort biedt parkeergelegenheid voor meerdere auto’s.


Garage:
De royale garage die bij deze woning hoort heeft een afmeting van maar liefst ca. 11.40 x 4.90 m. Deze volledig geïsoleerde garage is voorzien van elektra, water en openslaande deuren naar de oprit en een loopdeur naar de tuin. Ook heeft deze garage een vaste spiltrap naar een verdieping die in gebruik is als bergzolder.


Algemeen:
- Al met al is het een sfeervol huis waar u zich snel thuis zult voelen. De woning straalt grandeur uit en roept nostalgische gevoelens op. De ligging in het groen en de nabijheid van verbindingswegen maakt het uniek.
- Deze karakteristieke woning kenmerkt zich door een lange oprijlaan, de hoge plafonds en andere authentieke elementen.
- Deze woning is uitermate geschikt voor dierenliefhebbers, mede door de grote tuin met een oppervlakte van in totaal bijna 1 hectare.
- De woning is deels geïsoleerd en derhalve voorzien van dakisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met stalen raampartijen en dubbel glas m.u.v. van de bijkeuken, deze is voorzien van enkel glas.
- De entree, keuken en bijkeuken zijn voorzien van een tegelvloer.
- De begane grond is deels voorzien van beton en deels van een houten vloer.
- De overige verdiepingsvloeren zijn van hout.
- De overloop op de 1e verdieping heeft vloerbedekking.
- De slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloerafwerking.
- De badkamer is voorzien van een houten vloer.
- Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Breda:
Breda is een echte Brabantse stad met een levendig centrum. Wonen in Breda betekent genieten van cafés, terrassen en winkels, maar ook van musea, theater en bioscopen. Daarnaast heeft Breda een bosrijke omgeving, met onder andere de Rith, het Mastbos, het Liesbos, de Ulvenhoutse bossen en de Teteringse Heide. De stad heeft een grote aantrekkingskracht op alleenstaanden, jonge gezinnen, senioren en studenten. Er is dan ook voor ieder wat wils te vinden in het woningaanbod. En elke wijk in Breda heeft zijn eigen karakter.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 85 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!
Meer lezen
Minder lezen
Succesvol verkocht!
Oude Liesboslaan 271 is succesvol verkocht door Qualis

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken