Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-1
Bosschenhoofd

Roosendaalsebaan 26

€ 1.200.000 k.k.
Verkocht
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-0
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-1
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-2
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-3
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-4
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-5
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-6
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-7
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-8
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-9
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-10
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-11
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-12
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-13
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-14
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-15
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-16
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-17
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-18
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-19
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-20
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-21
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-22
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-23
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-24
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-25
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-26
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-27
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-28
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-29
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-30
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-31
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-32
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-33
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-34
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-35
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-36
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-37
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-38
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-39
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-40
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-41
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-42
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-43
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-44
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-45
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-46
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-47
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-48
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-49
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-50
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-51
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-52
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-53
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-54
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-55
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-56
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-57
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-58
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-59
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-60
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-61
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-62
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-63
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-64
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-65
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-66
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-67
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-68
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-69
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-70
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-71
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-72
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-73
Verkocht
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-2
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-3
+74
Perceeloppervlakte
5,2 ha
Woonoppervlakte
211 m²
Inhoud
912 m³
Roosendaalsebaan 26 is succesvol verkocht door Agnes Tomesen Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Heeft u altijd al midden in de natuur willen wonen? Bij deze woning geniet u heerlijk van al het groen om u heen en komt u echt tot rust als u de vogeltjes hoort fluiten. U heeft hier een lekkere lichte instapklare woning, staat direct in contact met de natuur en last but not least kunt u op avontuur in eigen tuin door uw eigen bos. In het bos heeft u diverse paden, waar u heerlijk kunt wandelen en waar u kunt genieten van het moois wat de seizoenen te bieden hebben.

De woning staat op een perceel van maar liefst 51.785 m² met een oprijlaan en omgeven door de natuur. Hier heeft u een woonkamer met een heerlijk hoog plafond, verder nog een keuken, een bijkeuken, een masterbedroom met badkamer en de woning verrast u nog met diverse andere ruimtes.

Bent u een paardenliefhebber? Dan bent u ook hier aan het juiste adres. Bij deze woning horen nog diverse paardenstallen, een weiland waar ze lekker in kunnen grazen en u kunt met weinig moeite een paardenbak creëren . Natuurlijk kunt u ook met de paarden rondlopen in uw eigen bos.

Wilt u zelf ervaren wat dit bijzondere object allemaal te bieden heeft? Neemt u dan contact op met ons kantoor en we plannen graag een bezichtiging met u in!


De woning:
Middels de entree komt u in de hal terecht en hier heeft u een garderobe met hierachter de meterkast (17 groepen met allemaal een eigen aardlekschakelaar). Verder heeft u vanuit hier toegang tot de deels betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein), het woongedeelte, het slaapgedeelte en de kantoorruimte.

Via een loopdeur bereikt u de kantoorruimte. Een heerlijke plek om te werken met al dat groen om u heen. Verder heeft u hier nog een vide met een trapopgang waar u nog extra spullen kunt opbergen. Deze ruimte kan ook gemakkelijk worden veranderd naar een slaapkamer.

Vanuit de hal komt u middels een open doorgang in het woongedeelte terecht. Hier heeft u heerlijk hoge plafonds en een draaibare houthaard (Harrie Leenders). Zo creëert u hier al snel een gezellige sfeer. Een grote raampartij met openslaande deuren geeft direct toegang tot het terras en de tuin.

Wanneer we vanuit de woonkamer doorlopen komen we middels een afstapje in een knusse tussenkamer terecht. Deze kamer is ook uitstekend geschikt als eetkamer. De volgende open doorgang brengt ons in de ruime keuken. Heerlijk om tijdens het kokkerellen uit het raam meteen diep het bos in te kijken. De Bulthaup keuken is voorzien van een L-opstelling en heeft diverse laden, een 2-pits inductiekookplaat, een grill plaat, een afzuigkap, een oven, een stoomoven, een vaatwasser, een koelkast, een spoelbak en een kunststof werkblad. Tevens heeft u hier het eetgedeelte, ook hier geniet u tijdens het eten van de natuur rondom u.

Middels een opstapje bereiken we de bijkeuken. Hier heeft u voldoende ruimte om kasten te plaatsen en hier bevinden zich de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur. Verder heeft u hier nog een spoelbak, een aparte doucheruimte en een meterkast voor de keukenapparatuur. Aan beide zijden bereikt u middels een loopdeur de tuin van de woning. Met een vaste trap komen we beneden in de kelder terecht.

In de kelder (stahoogte) heeft u meer dan genoeg ruimte voor het opbergen van uw voorraden. Tevens is het hier lekker koel, dus een gedeelte van deze kelder is in gebruik als wijnkelder. Zo komt u altijd met een gekoeld flesje wijn weer boven bij uw bezoek. Daarnaast blijven natuurlijk diverse groenten ook goed koel. Verder heeft u hier een loopdeur met hierachter de opstelplaats t.b.v. de C.V.-combiketel (Atag, 2019) en ook hier heeft u nog opbergruimte.

Als we weer in de bijkeuken zijn gaan we met een vaste trapopgang naar de zolder boven het woongedeelte. Hier heeft u een voorzolder met een raampartij en middels een afstapje komen we in een open ruimte (met twee dakkapellen) die momenteel gebruikt wordt voor de logees. Wanneer u verder doorloopt komt u bij de slaapkamer met een vrijstaand ligbad en een wastafel.


Slaapgedeelte:
Als we weer bij de voordeur van de woning zijn heeft u hier vanuit de hal nog toegang tot het slaapgedeelte. Hier heeft u een slaapkamer met eigen badkamer, een separate toiletruimte (met wandcloset) en de trapopgang naar de zolder.

Wanneer u hier binnenloopt ziet u direct de badkamer. Deze is gelegen op een opstap en is volledig betegeld en voorzien van vloerverwarming. Verder heeft de badkamer een inloopdouche met regen- en handdouche en thermostaatkraan, een wastafel en een langwerpige kast voor al uw toiletartikelen. Daarnaast heeft u hier nog een spiegelwand en een vaste kastenwand, dus genoeg ruimte voor al uw kleding. Tevens dient deze spiegelwand als scheiding en hierachter vindt u de slaapkamer. Vanuit hier heeft u direct contact met de tuin, want u kunt meteen als u wakker wordt de deuren openslaan en genieten van de rust om u heen. Ook heeft u hier de intercominstallatie, zodat u de voorgelegen poort kunt openen voor uw bezoek.

Verder heeft u in dit gedeelte nog een trapopgang naar de zolder. Op de voorzolder heeft u een dakraam en diverse vaste kasten. Tevens heeft u hier een luik en hierachter bevindt zich de opstelplaats t.b.v. de boiler en u heeft hier ook nog extra opbergruimte.

Middels een open doorgang bereikt u de kamer. Deze is uitgebreid door het plaatsen van een dakkapel en deze ruimte is helemaal naar eigen smaak in te delen en is voor meerdere doeleinden te gebruiken.


Tuin:
De tuin van de woning is rondom gelegen. Als we vanuit de woonkamer middels de openslaande deuren naar buiten gaan dan komen de we in de achtertuin terecht. U heeft hier een groot terras, deels overdekt met een zonnezeil, waar u op een zomerse dag heerlijk kunt vertoeven met een goed glas wijn. Verder heeft u hier nog een vijver en een overkapping waar u het stookhout onder kunt opslaan. Als u buiten dan de houtkachel aansteekt kunt u nog lekker lang blijven zitten bij het warme vuur. Verder heeft u nog diverse licht- en elektrapunten in de tuin.

Wanneer we vanuit de voordeur de tuin instappen dan heeft u hier direct zicht op een grote multifunctionele schuur. Het voorste gedeelte daarvan is ontworpen als dubbele paardenstal. Deze is momenteel in gebruik als opslagplaats, maar kunt u zo weer gebruiken als paardenstal. Achter de stallen kunt u middels een loopdeur en openslaande deuren naar de volgende ruimte. Deze is nu in gebruik als hobbyruimte/werkplaats. Het achterste gedeelte van de schuur is aan de voorkant open en hier heeft u de mogelijkheid voor het laden van uw elektrische auto aan uw eigen laadstation en u kunt hier nog eventueel andere voertuigen parkeren. Tevens vindt u hier de omvormer van de zonnepanelen.

Aan de voorzijde van de woning vindt u de carport, zodat u ook hier de auto’s droog kunt parkeren. Achter deze carport heeft u een kippenhok, dus voor alle dieren is hier wel een plekje.

U kunt middels diverse paden het eigen bos bewandelen en echt op avontuur gaan in eigen tuin. Als u door het bos wandelt dan komt u diverse dingen tegen. In elk seizoen is er weer wat nieuws te zien de ene keer ziet u bijvoorbeeld verschillende besjes, bramen, in een volgend seizoen bijvoorbeeld paddenstoelen, maar ook kunt u eekhoorntjes voorbij zien razen en vlindertjes zien vliegen. Elk seizoen is mooi en heeft zijn eigen schoonheid.

Wanneer u een stukje doorloopt in het bos dan komt u bij een grote poort terecht. Deze poort is middels een weg bereikbaar en is groot genoeg zodat er een vrachtwagen doorheen kan. U kunt dus ook andere grote voertuigen gemakkelijk op eigen terrein parkeren.

In het bos is hiervoor een eigen paadje gecreëerd waar u gemakkelijk de voertuigen kunt parkeren. Dit is weer een stukje verder het bos in. Hier heeft u een overkapping waar de voertuigen geparkeerd kunnen worden en deze overkapping wordt momenteel ook gebruikt als opslagplaats voor het stookhout. Hier kunt u dus een voorraad aan hout opslaan en u heeft er dan een tijdje geen omkijken meer naar. Ideaal!

Naast deze overkapping heeft u nog twee paardenstallen en een houten berging. Verder heeft u hier een wijds gazon waar de paarden lekker kunnen grazen, u heeft hier ruimte voor een paardenrijbak en natuurlijk een groot bos waar u heerlijk met de paarden kunt lopen.


Algemeen:
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- Het slaapgedeelte van de woning is voorzien van hand bedienbare rolluiken, m.u.v. de openslaande deuren deze is voorzien van een elektrische bedienbaar rolluik.
- Alle keukenapparatuur is van het merk Gaggenau, m.u.v. de vaatwasser, deze is van Miele.
- De begane grond en de zolder boven het woongedeelte is voorzien van een eikenhouten vloer.
- De bijkeuken is voorzien van een tegelvloerafwerking met elektrische vloerverwarming.
- De zolder boven het slaapgedeelte is voorzien van laminaat.
- De woning is voorzien van houten verdiepingsvloeren.
- De woning is voorzien van glasvezel.
- De schuur is in 2020 voorzien van een nieuw dak en toen zijn ook de zonnepanelen gelegd.
- De schuur is voorzien van 30 zonnepanelen.
- In de tuin is beregening aanwezig.
- De originele woning stamt uit 1920. Vanaf 1976 is de woning uitgebreid doormiddel van het plaatsen van verschillende aanbouwen.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Wonen in Bosschenhoofd:
Bosschenhoofd is een gezellig dorp met een centrale ligging tussen Roosendaal en Breda, aan de rand van Breda International Airport. Het dorp ligt aan de A58, waardoor u vanuit Bosschenhoofd makkelijk overal heen kunt. Zowel Antwerpen als Rotterdam/Dordrecht zijn slechts 35 minuten rijden.

Bosschenhoofd is een dorp dat volop in ontwikkeling is. Regelmatig zijn er nieuwbouwprojecten en uitbreiding van bestaande wijken. Het centrum heeft de afgelopen jaren een metamorfose ondergaan, met nieuwe appartementen, eengezinswoningen, kantoren en een multifunctioneel (school)gebouw. In de regio staat Bosschenhoofd bekend om de gezellige Midzomerfeesten die elk jaar eind augustus worden georganiseerd. Jaarlijks komen hier honderden mensen op af, die een weekend lang genieten van de jaarmarkt, kermis en optredens van artiesten.

In Bosschenhoofd vindt u alle voorzieningen die u nodig heeft, maar kunt u nog in alle rust en ruimte wonen. Wandelen kunt u in het Pagnevaartbos, aan de rand van Bosschenhoofd. De stad is dankzij de A58 dus nooit ver weg.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat een deel van de onroerende zaak meer dan 100 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!
Meer lezen
Minder lezen
Agnes Tomesen
Uw qualis-makelaar
Agnes Tomesen
Agnes Tomesen Makelaardij
Bredaseweg 53
4872 LA Etten-Leur
076-526 99 73
Contact met de makelaar
Roosendaalsebaan 26, Bosschenhoofd foto-1
Roosendaalsebaan 26 is succesvol verkocht door Agnes Tomesen Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken