Stachouwerweg 8, Blaricum foto-1
Blaricum

Stachouwerweg 8

€ 1.150.000 k.k.
Verkocht
Stachouwerweg 8, Blaricum foto-0
Stachouwerweg 8, Blaricum foto-1
Stachouwerweg 8, Blaricum foto-2
Stachouwerweg 8, Blaricum foto-3
Stachouwerweg 8, Blaricum foto-4
Stachouwerweg 8, Blaricum foto-5
Stachouwerweg 8, Blaricum foto-6
Stachouwerweg 8, Blaricum foto-7
Stachouwerweg 8, Blaricum foto-8
Stachouwerweg 8, Blaricum foto-9
Stachouwerweg 8, Blaricum foto-10
Stachouwerweg 8, Blaricum foto-11
Stachouwerweg 8, Blaricum foto-12
Stachouwerweg 8, Blaricum foto-13
Stachouwerweg 8, Blaricum foto-14
Stachouwerweg 8, Blaricum foto-15
Stachouwerweg 8, Blaricum foto-16
Stachouwerweg 8, Blaricum foto-17
Stachouwerweg 8, Blaricum foto-18
Stachouwerweg 8, Blaricum foto-19
Stachouwerweg 8, Blaricum foto-20
Stachouwerweg 8, Blaricum foto-21
Stachouwerweg 8, Blaricum foto-22
Stachouwerweg 8, Blaricum foto-23
Stachouwerweg 8, Blaricum foto-24
Stachouwerweg 8, Blaricum foto-25
Stachouwerweg 8, Blaricum foto-26
Stachouwerweg 8, Blaricum foto-27
Stachouwerweg 8, Blaricum foto-28
Stachouwerweg 8, Blaricum foto-29
Stachouwerweg 8, Blaricum foto-30
Verkocht
Stachouwerweg 8, Blaricum foto-2
Stachouwerweg 8, Blaricum foto-3
+31
Perceeloppervlakte
628 m²
Woonoppervlakte
162 m²
Inhoud
621 m³
Stachouwerweg 8 is succesvol verkocht door Saegaert Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

ZIE UITGEBREIDE IMPRESSIE TEKENINGEN VERDEROP IN DEZE PRESENTATIE

Deze goed onderhouden uitgebouwde helft van een dubbel woonhuis met een woonoppervlakte van 162 m² ligt op een zeer geliefde, rustige locatie op loopafstand van het dorp Blaricum. De woning ligt op een zonnig perceel van 628 m² en biedt veel privacy. Er zijn 4 in grootte variërende slaapkamers, een lichte woonkamer, eetkamer met open keuken, een geweldige tuinkamer, ruime schuur en een eigen oprit welke plek biedt voor meerdere auto's.

De locatie is perfect voor iedereen die op zoek is naar rust en privacy, maar toch wilt profiteren van de nabijheid van de voorzieningen. Op loopafstand van het centrum met alle winkels, restaurants, natuurgebieden, diverse scholen en sportfaciliteiten.

De indeling is als volgt:
Begane grond;
entree, separaat toilet met fontein. Kelder kast. Lichte woonkamer met grote raampartijen en open haard. De zonnige eetkamer met open keuken aan de achterzijde gelegen bieden toegang tot het terras en de heerlijke tuin. De moderne keuken is compleet met diverse inbouwapparatuur van Miele; koelkast, vriezer, stoomoven, gasfornuis met oven en een afwasautomaat. Via een doorloop met dubbele deuren gaat u naar de tuinkamer met open nok en openhaard welke een prachtig uitzicht heeft op de fraai aangelegde achtertuin. Deze multifunctionele ruimte zou omgetoverd kunnen worden naar een slaapkamer met badkamer op de begane grond of als speelkamer voor de kinderen.

Eerste verdieping;
overloop, grote masterbedroom met dakkapel aan voorzijde. Een tweede slaapkamer aan de achterzijde met toegang tot het dakterras en vaste kasten. Een derde slaapkamer aan de achterzijde voorzien van vaste kasten. Badkamer met ruime douche, ligbad/jacuzzi, tweede toilet, dubbele wastafel en vloerverwarming.

Tweede verdieping;
middels vaste trap bereikbaar, 4e slaapkamer aanwezig met groot dakvenster en vaste kasten. Hier bevindt zich tevens de stook- en wasruimte.

Tuin:
fraai aangelegde achtertuin met zuidwesten ligging, met geweldig vrij zicht uitkijkend op silhouetten van Blaricumse boerderijen, voorzien van diverse terrassen waar u kunt ontspannen in de zon, lekker kunt tuinieren of een gezellige barbecue kunt organiseren. Er is een sproeiinstallatie aanwezig en houten tuinhuis voor het opbergen van tuingereedschap. Oprit is middels elektrische poort met videofoon toegankelijk met plek voor meerdere auto's. Ruime inpandige, stenen berging voorzien van elektra en verwarming met vliering voor veel opbergruimte.

Bijzonderheden:
- goed onderhouden helft van een dubbel woonhuis
- perfecte locatie nabij centrum
- prachtig vrij uitzicht
- zonnige achtertuin (zuidwesten) met privacy
- slapen op de begane grond mogelijk
- alarminstallatie
- oprit toegankelijk middels elektrische poort

Oplevering in overleg en onder voorbehoud gunning.
Wij adviseren uw eigen aankoopmakelaar mee te nemen.

Niet zelf bewoond door verkopers
De verkopers (onze opdrachtgever(s)) hebben dit woonhuis niet zelf feitelijk bewoond en verkopen dit huis zonder dat zij kennis hebben over de eigenschappen van dit huis alsof zij er zelf gewoond hebben. Wij betrachten de nodige zorgvuldigheid u hieromtrent naar behoren te informeren. Ook te faciliteren om uw onderzoek te laten uitvoeren; schakel een aankoopmakelaar in, laat het huis bouwkundig keuren.

Asbest?
Asbest kan aanwezig zijn; verkoper is er niet mee bekend. Laat, voor u biedt, onderzoek doen als u het wilt weten. Dit huis is in 2000-2002 grondig verbouwd. De kans op asbest is nihil.

Ouderdom
Dit woonhuis is ouder dan 30 jaar - houdt u rekening met eigenschappen die horen bij het (originele) bouwjaar. Zie hiervoor artikel 6.1 van de NVM koopakte.

Notariskosten
Sommige notarissen berekenen hogere kosten dan gebruikelijk door aan de verkopers terwijl de koper de notaris kiest. Ter bescherming van de verkoper nemen wij een clausule op in de koopakte.

Graag verwijzen wij naar de artikelen achter in onze brochure
Meer lezen
Minder lezen
Bob Saegaert
Uw qualis-makelaar
Bob Saegaert
Saegaert Makelaars
Schoutenbosje 6
1251 LE Laren
035-7440160
Contact met de makelaar
Stachouwerweg 8, Blaricum foto-1
Stachouwerweg 8 is succesvol verkocht door Saegaert Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken