Duinenberg 14, Beegden foto-1
Beegden

Duinenberg 14

€ 1.195.000 k.k.
Verkocht
Duinenberg 14, Beegden foto-0
Duinenberg 14, Beegden foto-1
Duinenberg 14, Beegden foto-2
Duinenberg 14, Beegden foto-3
Duinenberg 14, Beegden foto-4
Duinenberg 14, Beegden foto-5
Duinenberg 14, Beegden foto-6
Duinenberg 14, Beegden foto-7
Duinenberg 14, Beegden foto-8
Duinenberg 14, Beegden foto-9
Duinenberg 14, Beegden foto-10
Duinenberg 14, Beegden foto-11
Duinenberg 14, Beegden foto-12
Duinenberg 14, Beegden foto-13
Duinenberg 14, Beegden foto-14
Duinenberg 14, Beegden foto-15
Duinenberg 14, Beegden foto-16
Duinenberg 14, Beegden foto-17
Duinenberg 14, Beegden foto-18
Duinenberg 14, Beegden foto-19
Duinenberg 14, Beegden foto-20
Duinenberg 14, Beegden foto-21
Duinenberg 14, Beegden foto-22
Duinenberg 14, Beegden foto-23
Duinenberg 14, Beegden foto-24
Duinenberg 14, Beegden foto-25
Duinenberg 14, Beegden foto-26
Duinenberg 14, Beegden foto-27
Duinenberg 14, Beegden foto-28
Duinenberg 14, Beegden foto-29
Duinenberg 14, Beegden foto-30
Duinenberg 14, Beegden foto-31
Duinenberg 14, Beegden foto-32
Duinenberg 14, Beegden foto-33
Duinenberg 14, Beegden foto-34
Duinenberg 14, Beegden foto-35
Duinenberg 14, Beegden foto-36
Duinenberg 14, Beegden foto-37
Duinenberg 14, Beegden foto-38
Duinenberg 14, Beegden foto-39
Verkocht
Duinenberg 14, Beegden foto-2
Duinenberg 14, Beegden foto-3
+40
Perceeloppervlakte
878 m²
Woonoppervlakte
327 m²
Inhoud
1.363 m³
Duinenberg 14 is succesvol verkocht door Van Cromvoirt Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Voor dit bijzondere perceel in het villapark van Beegden is Engelman Architecten ingeschakeld om de woonwensen te vertalen in een concessieloze villa. Het programma van eisen kende één centraal uitgangspunt: vanuit de centrale woonruimten aan de achterzijde diende een maximale beleving van de uitgestrekte Beegderheide mogelijk te zijn.

Derhalve besloot Engelman Architecten om deze gehele zijde als één doorlopende glaswand uit te voeren. De omsloten patiotuin kreeg een uitvoering in bijpassende mediterrane sfeer met een groot overdekt terras en een van alle technisch comfort voorzien overloopzwembad. Dat de villa optimaal is geïsoleerd, over onder meer een geavanceerde, hightech warmtepomp en energielabel A+ beschikt, moge welhaast voor zich spreken.

Duinenberg ligt op korte afstand van de winkelcentra van Beegden en Heel met onderwijsvoorzieningen in het basisen middelbaar onderwijs nabij. Het bouwjaar is 2012, de inhoud bedraagt circa 1.362 m3 en de perceeloppervlakte meet 878 m2.

BEGANE GROND
Entreehal
Toegang tot een lange, verbindende entreehal (30,0 m2) die aan één zijde met een lange glaswand zicht heeft op de omsloten patiotuin met zwembad. Op drie wijzen bieden dubbele glazen deurpartijen toegang tot de patiotuin, waarvan één is uitgevoerd als schuifpui. De vloer is afgewerkt met geborsteld laminaatparket met een massief eiken toplaag die is afgewerkt met een whitewash-laklaag. Bij binnenkomst bevindt zich aan de linkerzijde een verscholen garderobe met kastruimte en de meterkast met aansluitingen van de nutsvoorzieningen. Hier is toegang tot het gastentoilet met designwaskom en vrijhangend toilet (Villeroy & Boch). De vloer is uitgevoerd in een zachtgrijze, keramische tegelsoort en op twee meter hoogte zorgt een lichtsluis in twee wanden voor daglichttoetreding. De kleurstelling van de tegelvloer komt ook terug in de badkamer en bijkeuken, hetgeen zorgdraagt voor een ruimtelijke werking.

Kantoorruimte & Utility room (bijkeuken
Naast het garderobedeel is de kantoorruimte (15,8 m2) gesitueerd. Hier loopt de eikenhouten vloer van de hal drempelloos in door en openslaande tuindeuren bieden toegang tot de patiotuin. Aan één zijde biedt een 5-deurs kastenwand bergruimte. Aan de rechterzijde van de hal bevindt zich de ‘utility room’ (9,7 m2), een ruimte met witgoedaansluitingen die op praktische wijze in een wand zijn verwerkt. Hij biedt toegang tot een aan voorzijde gelegen berging (18,5 m2) die op zijn beurt in verbinding staat met de garage. Een hardhouten trap leidt vanuit deze bijkeuken naar de kelderverdieping.

Living
Ook de living (52,9 m2) heeft het indrukwekkende, vrije uitzicht over de Beegderheide en beschikt over een vloer met geborstelde eiken toplaag in diagonaal legpatroon. Hier bevindt zich tevens de centrale bedieningseenheid van het Bang & Olufsen geluidssysteem. Naast de losstaande vloerluidsprekers zijn tevens de plafondluidsprekers in acht overige ruimten in huis te bedienen (‘linksystem’). In het plafond is een verlichtingssysteem van Occhio opgenomen met negen kantelbare en regelbare design-inbouwspots.

Keuken
De living en eetkamer zijn als in een soort U-vorm met elkaar verbonden en ‘sluiten’ de keuken (19,5 m2) als het ware ‘in’. Glazen deuren aan beide zijden van de keuken maken dat deze de classificatie gesloten verdient. De inrichting is in Uopstelling met een centraal geplaatst werkeiland met een ultradun composieten werkblad. Tot de inbouwapparatuur van Siemens behoren een combistoomoven, een zelfreinigende oven, een 4-pits inductiekookplaat met glazen achterwand en rvs-wasemkap (Aero); de afwasmachine is van Gaggenau. In de wand die de keuken met de living scheidt is een glazen doorkijk-gashaard van MDesign geplaatst (de enige reden waarom deze villa een gasaansluiting heeft).

Eetkamer
De centrale verbindingshal eindigt bij een glazen deur die toegang biedt tot de eetkamer (27,1 m2). Deze heeft de geborsteld eikenhouten vloer, ditmaal uitgevoerd in een diagonaal legpatroon. Aan de zijde van de patiotuin heeft de eetkamer een overkapping (32,3 m2) die via twee brede schuifpuien bereikbaar is. De tegenoverliggende wand is eveneens uitgevoerd in glas en loopt over de volle breedte van de villa – van de eetkamer tot en met de living. Hij biedt een ongekend vrij uitzicht over de Beegderheide.

Masterbedroom
De tweede deur in de centrale verbindingshal biedt toegang tot de L-vormige masterbedroom (23,1 m2). Deze heeft een ongekend vrij uitzicht over de achterliggende Beegderheide en via een schuifpui toegang tot een eigen patioterras met hardhouten vloer (26,1 m2). Een lange wand is ingericht met een 10-deurs maatwerk-kastenwand.

Masterbathroom en sauna
Aan de voorzijde van de masterbedroom is via een gematteerd glazen schuifwand toegang tot masterbathroom (12,8 m2). Aan de linkerzijde bevindt zich over de volle breedte een tweepersoons wastafelmeubel met designwaskommen en een brede spiegelachterwand. Centraal in de ruimte staat een vrijstaand keramisch ligbad (Villeroy & Boch) tegen een scheidingswand. Erachter is aan de ene zijde toegang tot een inloopdouche (sunshower), aan de andere zijde tot een vrijhangend toilet (Villeroy & Boch). Er tegenover is een tweepersoons sauna (traditioneel en infrarood) gesitueerd
(12,8 m2).

VERDIEPING
Vanuit de ontvangsthal leidt een massief eikenhouten trap met tredeverlichting naar de eerste verdieping. Architectonisch is deze verdieping feitelijk als een ‘doos’ op contrasterende wijze op het door glas gedomineerde begane grondniveau geplaatst.

Drie slaapkamers
Via een overloop (5,9 m2) met muurkast is toegang tot drie slaapkamers (31,1 m2, 16,7 m2 en 10,6 m2) alle voorzien van dezelfde eiken toplaag vloeren als die op de begane grond. De in het midden gelegen slaapkamer heeft een driedeurs maatwerk-kastenwand met spiegeldeur (momenteel in gebruik als kantoor); de slaapkamer aan de achterzijde beschikt over een ingebouwde muurkast en heeft een fenomenaal uitzicht op voornoemde Beegderheide.

Gastenbadkamer
De in passende stijl uitgevoerde gastenbadkamer (4,4 m2) beschikt over een wastafel, een vrijhangend toilet (Villeroy & Boch) alsmede een inloopdouche met thermostaatkraan.

KELDER
In de bijkeuken is via een hardhouten trap toegang tot de kelderruimten. De voorruimte/kelderhal (9,4 m2) heeft een gecoate betonvloer en biedt toegang tot een geklimatiseerde wijnkelder (5,5 m2) met een constante temperatuur van 11 graden Celsius. Ernaast ligt de technische ruimte (18,4 m2) met de techniek van het zwembad (met automatische chemicaliën-dosering), de WtW-installatie, de koeleenheid van de wijnkelder alsmede de techniek van het B&O-geluidssysteem. Centraal in de ruimte bevindt zich de grondwarmtepomp (Viessmann) met een aan- en afvoer van lucht en waterreservoir met verschillende temperatuurzones. Nergens in huis bevinden zich radiatoren, verwarming en koeling geschiedt comfortabel via vloeren, plafonds en wanden (zonder koude luchtstroom).

PATIOTUIN MET ZWEMBAD EN POOLHOUSE
De deels overdekte patiotuin is afgewerkt met natuursteen uit de Himalaya en biedt plaats aan onder meer een Spaanse olijfboom van ruim 200 jaar oud. Het zwembad (8.00 x 4.00 x 1.55 meter) is een zogeheten ‘overloopzwembad’, waarbij het waterniveau gelijk is aan het vloerniveau van het terras. Het is voorzien van een automatisch openende en sluitende rolhoes met solar-lamellen, jetstreams en een waterval in de naastgelegen, natuurstenen wand. Tot het zwembad behoort tevens een ‘poolhouse’ (3,9 m2) dat naast bergruimte tevens plaats biedt aan een vrijhangend toilet (Villeroy & Boch) en een open douche met thermostaatkraan.

TUIN
De voortuin heeft naast de garage aan de rechterzijde (met stalen poortje naar de achtertuin) een geometrische indeling met grote lavendelborder, kubistisch gesnoeide taxushagen en een volwassen, mediterrane spar. Aan de linkerzijde leidt eenzelfde stalen poortje naar voornoemde patiotuin – door een manshoge haag aan het zicht onttrokken. De achtertuin, over de volledige lengte van de glazen wand, is ingericht met siergras dat voor een natuurlijke overgang zorgt naar het achterliggende natuurgebied. Zowel de patiotuin als de overige onderdelen van de tuin zijn voorzien van een automatisch werkend irrigatiesysteem.

ALGEMEEN
- Levensloopbestendig dankzij de woon-, slaap- en badkamer op de begane grond;
- Hoog afwerkingsniveau met bijzonder oog voor details;
- Verwarming en koeling van alle ruimten geschiedt dankzij een geavanceerd warmtepompsysteem (Viessmann warmtepomp,aardwarmte) via vloeren, plafonds én wand;
- Uitgevoerd met in totaal 4 slaapkamers en twee badkamers;
- Verwarmd zwembad in de omsloten patiotuin met eigen poolhouse;
- Ongekend vrij uitzicht aan de achterzijde op natuurgebied ‘De Beegderheide’;
- Geavanceerd geluidssysteem van Bang & Olufsen met ‘linksystem’ naar nagenoeg alle ruimten in huis;
- Uitermate representatieve uitstraling en zeer geschikt voor een zakelijke combinatie van kantoor aan huis;
- In mediterrane sfeer aangelegde tuin rondom met een maximum aan privacy;
- Voorzien van een geavanceerde alarminstallatie en videobewakingssysteem.
Meer lezen
Minder lezen
Lou Heunen
Uw qualis-makelaar
Lou Heunen
Van Cromvoirt Makelaars
Minderbroederssingel 669
6041 KH Roermond
0475-333 533
Contact met de makelaar
Duinenberg 14, Beegden foto-1
Duinenberg 14 is succesvol verkocht door Van Cromvoirt Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken