Zandvoortweg 26, Baarn foto-1
Baarn

Zandvoortweg 26

€ 685.000 k.k.
Verkocht
Zandvoortweg 26, Baarn foto-0
Verkocht
Zandvoortweg 26, Baarn foto-2
Zandvoortweg 26, Baarn foto-3
+1
Perceeloppervlakte
539 m²
Woonoppervlakte
91 m²
Inhoud
327 m³
Zandvoortweg 26 is succesvol verkocht door Rigter Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Helft van sfeervol, dubbel woonhuis met bijgebouw, garage, oprit en 25 m diepe achtertuin. Fraai gelegen op 539 m² centraal in de dorpskern. De woning verkeert zowel binnen als buiten in een goede staat. Onder meer paneeldeuren, glas-in-lood ramen en -deuren, een marmeren schouw, vlak gestucte wanden en plafonds met plint in combinatie met de eiken vloeren dragen bij aan de fijne, klassieke sfeer in deze woning. Bouwjaar 1918, energielabel C.
Het woonoppervlak van 90,5 m² kan naar wens vergroot worden tot 114 m² door het bijgebouw (23,5 m²) aan te passen tot woonruimte. Het is ook goed mogelijk de woning te vergroten door een uitbouw.
Het stenen bijgebouw met kap is voorzien van 2 deuren en 3 ramen en ook prima geschikt als werk-, praktijk- of hobbyruimte. De stenen garage is v.v. een kanteldeur, zijramen en een loopdeur. Tegen de achterzijde van de garage is een houten tuinhuis gebouwd.
De woning verkeert zowel binnen als buiten in een goede, nette staat. In 2012 zijn 7 zonnepanelen geplaatst met 260 Wp per paneel. De Nefit-Trendline CV-ketel is van 2021. In 2011 is de verdieping van de woning voorzien van airconditioning (Carrier). Daarvoor is de woning reeds voorzien van dubbele beglazing en zijn onder meer de dakpannen vernieuwd.

Heerlijk vrij wonen in de dorpskern, op loopafstand van winkels, scholen, kleinschalige horeca, terrasjes, dorpsplein de Brink en NS-station!

I N D E L I N G
Indeling: entree, ruime hal met garderobe, modern toilet met fontein, stahoge kelder van ruim 8 m², moderne badkamer v.v. inloop-douche en wastafelmeubel, royale, lichte woonkamer (op zuidwest) met erker (circa 30 m²) v.v. eiken vloer en marmeren schouw met aansluiting houtkachel.

V E R D I E P I N G
Overloop, waskamer met aansluiting wasmachine/droger met mogelijkheid badkamer, ruimte met 2e toilet en opstelling c.v.-ketel. Grote slaapkamer (voorheen 2, circa 20 m²) v.v. wastafelmeubel, eventueel eenvoudig weer terug te brengen tot 2 slaapkamers.

K E N M E R K E N
- 539 m² eigen grond
- Grote, zonnige tuin met optimale bezonning
- Loopafstand winkels, scholen, horeca, terrasjes, dorpsplein de Brink en NS-station!
- 90,5 m² woonoppervlak, exclusief bijgebouw (23,5 m² en garage (15,1 m²)
- Woonoppervlak eenvoudig te verhogen naar 114 m² door aanpassing bijgebouw.
- Mogelijkheid uitbouw achterzijde
- Dakpannen vernieuwd
- Dubbele beglazing
- 7 zonnepanelen 2012, Phonosolar, 260 Wp per paneel
- Gas c.v.-ketel 2021, Nefit Trendline
- Airco 2011, Carrier
- Energielabel C
Meer lezen
Minder lezen
Kees Rigter
Uw qualis-makelaar
Kees Rigter
Rigter Makelaars
Eemnesserweg 10
3741 GA Baarn
035-541 50 00
Contact met de makelaar
Zandvoortweg 26, Baarn foto-1
Zandvoortweg 26 is succesvol verkocht door Rigter Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken