Verkoop

Selling your house

Your real estate agents with truly added value.

Are you planning on selling your home? For a successful sale, being mentioned on Funda is not enough. The Qualis real estate agent specialises in expertise and an excellent marketing mix, which are essential.

Sales advice without any obligation

Qualis algemeene video

Selling through Qualis

1

Expertise in the higher segment

2

Knowledge of the local market

3

Regional, nationwide and international reach

4

Large base of home searchers

5

Able to view potential buyers

6

Effective marketing strategies

7

Private sales as selling tactics

The power of selling

Uw woning in beeld

Showcasing your home

Houses within a higher price range have different rules than, for example, a semi-detached house. Potential buyers are not always actively searching, as they are currently living ideally but ‘maybe someday’. We know how to reach this target group and tempt them to take action. In the Netherlands and (far) beyond with all the necessary tools. From our own magazines and radio advertisements and from Google Ads and social media to video and email marketing.

contentblock

Powerful and collective

By choosing Qualis, you benefit from the combined power of 50 real estate agents. You can access 50 databases with search queries. Information and market developments are exchanged regularly, so we can keep ourselves up-to-date. Financially, legally and fiscally, specific points are more complex than an average semi-detached house. From your Qualis real estate agent, you can expect particular knowledge and advice on a certain level.

Qualis Magazine

Qualis Magazine

The Qualis Magazine consists of the latest interior, design, art, travel, and the finest culinary trends. In addition, this is the magazine that contains exclusive listings of all of the Qualis real estate agencies. The Qualis Magazine reaches 24,000 handpicked addresses of houses in the higher segment.

Read the Qualis e-Magazine

Qualis Gallery

Qualis Gallery

The exclusive listings of all of the Qualis real estate agencies are gathered in the Qualis Gallery. All 12,000 receivers of the magazine are most definitely interested in moving houses at short notice. ‘First sell, then buy’ is the motto of many homeowners in the higher segment.

Read Qualis Gallery

Contact formulier

Sales advice without obligations

Please fill in your details below so the Qualis agency in your area can contact you as soon as possible.

Thank you for your request.

Be the first to view our latest listings, including private sales!
Create an account

Unfortunately we can not conclusively determine whether you are a human or an automated bot/spammer. Hence, we are unable to submit the form. Please retry or contact the real estate agent directly via email.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Information
Objects details (Optional)
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

VEELGESTELDE VRAGEN

Kijk eerst eens bij onderstaande onderwerpen. Daar vindt u per onderwerp de juiste contactgegevens. Voor overige vragen kunt u het contactformulier gebruiken.

Heeft u het besluit genomen om uw woning te verkopen? De volgende stap is het vinden van een makelaar. Voor het beste resultaat is het zaak om voor de juiste partij te kiezen. Hoe vindt u een goede makelaar?

Om te kunnen vergelijken is het van belang om meerdere partijen uit te nodigen. Probeer erachter te komen wat de meerwaarde van iedere makelaar is.

Bereik de juiste doelgroep
Een goede makelaar doet veel meer voor u dan een bord in de tuin zetten en uw woning op funda plaatsen. Welke middelen en marketingtechnieken heeft de makelaar tot zijn beschikking om te komen tot de beste verkoopstrategie?

Potentiële kopers van duurdere woningen blijken lang niet altijd actief op zoek te zijn naar een nieuw onderkomen. Een goede makelaar weet ook deze mensen te bereiken en tot actie te verleiden.

Mogelijke kopers van een woning in het hogere prijssegment kunnen overal vandaan komen. Zij zijn minder regiogebonden. Een goede makelaar heeft de tools in handen om uw woning niet alleen in uw eigen stad of dorp onder de aandacht te brengen, maar ook regionaal, nationaal en zelfs internationaal!

Kennis en expertise
Heeft de makelaar ervaring met het verkopen van duurdere woningen en kennis van dit marktsegment? Voor deze woningen gelden andere regels dan voor een gemiddelde tussenwoning. Ook op financieel, juridisch en fiscaal vlak liggen de zaken vaak complexer. Van een goede makelaar mag u deze specifieke kennis en advies op niveau verwachten. Informeer er dus naar.

Locatie, prijs of kwaliteit?
Heeft u diverse makelaarskantoren met elkaar vergeleken en komt de makelaar bij u om de hoek er als beste uit? Natuurlijk kan dit voorkomen. Maar laat de locatie van een makelaarskantoor niet te bepalend zijn voor uw uiteindelijke keuze. Kies de partij die de meeste kwaliteit biedt, ook al is die iets verder weg. Hetzelfde geldt voor de prijs. Verkies kwaliteit boven kosten. De voordeligste partij is meestal niet in staat te komen tot een optimaal verkoopresultaat.

Stille verkoop
Als u in alle rust en met volledige privacy uw woning wilt verkopen, biedt stille verkoop uitkomst. Geen bord in de tuin en geen vermelding op funda, betekent niet dat het helemaal stil blijft. Een goede makelaar besteedt net zoveel aandacht aan de verkoop van uw woning als bij een reguliere verkoop. Informeer eens naar de mogelijkheden van deze kansrijke verkoopstrategie.

Vertrouwen en persoonlijke klik
Natuurlijk speelt ook de persoonlijke klik een belangrijke rol. Wederzijds vertrouwen is een belangrijke basis voor een goede samenwerking.

Een goede makelaar doet veel meer voor u dan een bord in de tuin zetten en uw woning op funda plaatsen. Welke middelen en marketingstrategieën heeft de makelaar tot zijn beschikking om te komen tot de beste verkoopaanpak?

Bereik de juiste koper
Mogelijke kopers van duurdere woningen blijken lang niet altijd actief op zoek te zijn naar een nieuw onderkomen. Op funda komt deze groep uw woning niet tegen. Een goede makelaar weet deze mensen wel te bereiken en tot actie te verleiden.

Potentiële kopers van een woning in het hogere prijssegment zijn minder regiogebonden, ze kunnen overal vandaan komen. Een goede makelaar beschikt over tools om uw woning niet alleen in uw eigen stad of dorp bij de juiste mensen onder de aandacht te brengen, maar ook regionaal, nationaal en zelfs internationaal.

Kennis en expertise
Een goede makelaar heeft kennis en expertise in huis. Op gebied van de woningmarkt maar ook kennis over actuele wet- en regelgeving. Onmisbaar in het hogere prijssegment, waar nu eenmaal andere regels gelden dan bij een gemiddelde tussenwoning.

Stille verkoop
Niet iedereen wil van de daken schreeuwen dat zijn of haar woning te koop staat.  Als u in alle rust en met volledige privacy uw woning wilt verkopen, biedt stille verkoop uitkomst. Helemaal stil blijft het natuurlijk niet. Een goede makelaar besteedt net zoveel aandacht aan de verkoop van uw woning als bij een reguliere verkoop. Informeer eens naar de mogelijkheden van deze kansrijke verkoopstrategie.

Meerwaarde Qualis-makelaar
Kiest u voor een Qualis-makelaar voor de verkoop van uw woning in het hogere segment, dan profiteert u van de gecombineerde kracht van 50 makelaarskantoren in Nederland. U kunt rekenen op specifieke kennis en advies op niveau. De high-end service en unieke marketingaanpak vergroten uw kansen op een optimaal verkoopresultaat.
 

√ Regionale marktkennis gecombineerd met landelijk én internationaal bereik

√ Unieke marketingaanpak

√ Expertise in het hogere segment

√ Groot zoekersbestand

√ Zicht op potentiële kopers

√ Stille verkoop als mogelijke verkoopstrategie

Make an account
Take a look at the largest ‘secret’ listings of the Netherlands. Make an account
Magazine
The latest trends in
interior & lifestyle!

the e-Magazine