Welkom Vera Welker Makelaars

Welkom Vera Welker Makelaars

Welkom Vera Welker Makelaars

Qualis versterkt zijn netwerk in regio Twente. Per 1 oktober 2023 is Vera Welker Makelaars in Enschede erkend Qualis-makelaar. Met hun jarenlange ervaring in de makelaardij kennen zij de regionale woningmarkt als geen ander. Een makelaar die het allerbeste wat erin zit, er ook uithaalt. Dat gaat veel verder dan makelen alleen. Bij Vera Welker Makelaars kunt u terecht voor al uw woonvragen, ook op het gebied van bijvoorbeeld verduurzamen en verbouwen.


OPTIMAAL VERKOOPRESULTAAT

Als Qualis-makelaar vergroot Vera Welker Makelaars uw kansen op een optimaal verkoopresultaat. Niet alleen door deel uit te maken van het krachtige Qualis-netwerk en een gezamenlijk zoekersbestand van duizenden mensen, maar ook door hun high-end service en de uitgekiende marketingaanpak met landelijk en zelfs internationaal bereik. Waarbij uw woning ook onder de aandacht komt van mensen die niet actief op zoek zijn naar een nieuw huis.

Uw woning in het hogere segment verdient nu eenmaal veel meer dan een bord in de tuin en een vermelding op funda.

 

UNIEKE WERKWIJZE

Bent u voornemens uw woning te verkopen en wilt u weten wat Vera Welker Makelaars voor u kan betekenen? Ontdek de unieke werkwijze en neem geheel vrijblijvend contact op. Of loop binnen bij het kantoor aan de Lasondersingel 135 in Enschede. De koffie staat voor u klaar.

We zijn trots op deze nieuwe krachtenbundeling en kijken uit naar een mooie samenwerking!

 

Met Qualis kiest u voor een optimaal verkoopresultaat.

Woning verkopen

Het betere wonen. Ontdek ons exclusieve aanbod.

Woning kopen

Vrijblijvend advies? Maak kennis met uw Qualis-makelaar.

Vrijblijvend advies
Account aanmaken

Bekijk het grootste ‘geheime’ woningaanbod van Nederland.

Account aanmaken
Magazine
Bekijk de laatste interieur-
& lifestyle trends!

Qualis e-Magazine