Welkom Van Rossum Makelaardij

Welkom Van Rossum Makelaardij

Welkom Van Rossum Makelaardij

Qualis versterkt zijn landelijk netwerk met uitbreiding op Goeree-Overflakkee. Per 1 juli 2024 is Van Rossum Makelaardij erkend Qualis-makelaar. Vanuit hun kantoren in Middelharnis en Ouddorp beloven zij hun klanten de beste deals. Met twintig jaar ervaring in de makelaardij kennen zij de woningmarkt op het Zuid-Hollandse eiland als geen ander.

 

OPTIMAAL VERKOOPRESULTAAT

Als Qualis-makelaar vergroot Van Rossum Makelaardij uw kansen op een optimaal verkoopresultaat.
Niet alleen door deel uit te maken van het krachtige Qualis-netwerk en een gezamenlijk zoekersbestand van tienduizenden mensen, maar ook door hun high-end service en de uitgekiende marketingaanpak met landelijk en zelfs internationaal bereik. Waarbij uw woning ook onder de aandacht komt van mensen die niet actief op zoek zijn naar een nieuw huis. Uw woning in het hogere segment verdient nu eenmaal veel meer dan een bord in de tuin en een vermelding op funda.

 

UNIEKE WERKWIJZE

Bent u voornemens uw woning te verkopen en wilt u weten wat Van Rossum Makelaardij voor u kan betekenen? Ontdek de unieke werkwijze en neem geheel vrijblijvend contact op. Of loop binnen bij hun kantoor aan de Raadhuisstraat 10 in Ouddorp of de Doetinchemsestraat 3 in Middelharnis. De koffie staat voor u klaar.

We zijn trots op deze nieuwe krachtenbundeling en kijken uit naar een mooie samenwerking!

Met Qualis kiest u voor een optimaal verkoopresultaat.

Woning verkopen

Het betere wonen. Ontdek ons exclusieve aanbod.

Woning kopen

Vrijblijvend advies? Maak kennis met uw Qualis-makelaar.

Vrijblijvend advies
Account aanmaken

Bekijk het grootste ‘geheime’ woningaanbod van Nederland.

Account aanmaken
Magazine
Bekijk de laatste interieur-
& lifestyle trends!

Qualis e-Magazine