Welkom Piksen Makelaars

Welkom Piksen Makelaars

Welkom Piksen Makelaars

Qualis versterkt zijn netwerk in Overijssel. Vanaf 1 oktober 2023 is Piksen Makelaars in Nijverdal erkend als een officiële Qualis-makelaar. Met hun uitgebreide ervaring in de makelaardij, kennen zij de regionale woningmarkt als geen ander. Piksen Makelaars staat bekend om zijn creatieve aanpak, gericht op een zorgeloos en soepel aan- en verkoopproces, en streven naar de beste deals voor hun klanten.

 

OPTIMAAL VERKOOPRESULTAAT

Als Qualis-makelaar vergroot Piksen Makelaars uw kansen op een optimaal verkoopresultaat. Niet alleen door deel uit te maken van het krachtige Qualis-netwerk en een gezamenlijk zoekersbestand van duizenden mensen, maar ook door hun high-end service en de uitgekiende marketingaanpak met landelijk en zelfs internationaal bereik. Waarbij uw woning ook onder de aandacht komt van mensen die niet actief op zoek zijn naar een nieuw huis.

Uw woning in het hogere segment verdient nu eenmaal veel meer dan een bord in de tuin en een vermelding op funda.

 

UNIEKE WERKWIJZE

Bent u voornemens uw woning te verkopen en wilt u weten wat Piksen Makelaars voor u kan betekenen? Ontdek de unieke werkwijze en neem geheel vrijblijvend contact op. Of loop binnen bij het kantoor aan de Smidsweg 51 in Nijverdal. De koffie staat voor u klaar.

We zijn trots op deze nieuwe samenwerking en kijken uit naar een succesvol partnerschap!

 

Met Qualis kiest u voor een optimaal verkoopresultaat.

Woning verkopen

Het betere wonen. Ontdek ons exclusieve aanbod.

Woning kopen

Vrijblijvend advies? Maak kennis met uw Qualis-makelaar.

Vrijblijvend advies
Account aanmaken

Bekijk het grootste ‘geheime’ woningaanbod van Nederland.

Account aanmaken
Magazine
Bekijk de laatste interieur-
& lifestyle trends!

Qualis e-Magazine