Unieke, luxe nieuwbouw villa in Mijas

Unieke, luxe nieuwbouw villa in Mijas

Unieke, luxe nieuwbouw villa in Mijas

Bent u op zoek naar een luxe villa in het zonnige zuiden van Spanje? Dan hebben wij iets speciaals voor u! In het charmante Andalusische dorp Mijas Pueblo, op 400 meter boven zeeniveau, wordt een unieke nieuw te bouwen villa aangeboden. Deze villa biedt een ongeëvenaarde combinatie van luxe, comfort en culturele charme.

 

Adembenemend uitzicht en toplocatie

De villa bevindt zich op een toplocatie met adembenemend uitzicht op zee. Gelegen op slechts 7 minuten van Mijas Pueblo, 11 minuten van het strand en 7 minuten van de hoofdweg, biedt deze villa de perfecte balans tussen rust en bereikbaarheid. Bovendien bent u binnen 15 minuten op de luchthaven en in slechts 20-25 minuten in Málaga of Marbella. Voor uw gemak zijn er transferdiensten beschikbaar, evenals een restaurant en receptie op het terrein.

 


Ultiem woongenot

Deze villa is ontworpen met het oog op ultiem woongenot. Met een infinity pool, 4.5 kW zonnepanelen en een compleet interieurpakket, is aan elk detail gedacht. De buitenruimte is voorzien van een douche bij het zwembad, een waterverzachter, pre-installatie voor een elektrische autolader, een gazon met palm- en citroenbomen. Bovendien is er sfeervolle buitenverlichting.


Compleet gemeubileerd en direct klaar voor gebruik

De villa wordt volledig gemeubileerd opgeleverd, tot in de kleinste details. U hoeft alleen uw koffers te pakken en kunt direct genieten van uw nieuwe huis. Er zijn drie niveaus van kwaliteit en afwerking waaruit u kunt kiezen, zodat u uw nieuwe woning volledig kunt afstemmen op uw wensen en behoeften.


Volledige management en rental boost campagne

Bij de aankoop van deze villa profiteert u van volledig management na de voltooiing van het pand. Dit omvat alles, van boekingen tot schoonmaak en inkomensbetalingen. Daarnaast is er een speciale 'Rental Boost Campaign' waarbij u een huurinkomsten garantie van € 55.000 per jaar ontvangt voor de eerste twee jaar, uitbetaald per kwartaal vanaf de voltooiing van de woning.


Experience program

Als eigenaar van deze villa krijgt u toegang tot het unieke Experience program. Dit programma biedt u twee weken zeilen per jaar in de Middellandse Zee, lidmaatschap van de Owners Club, royale kortingen op sportfaciliteiten, transferdiensten, restaurants en de mogelijkheid om van accommodatie te wisselen naar andere bestemmingen, zoals Zwitserland om te skiën.


Investeringsmogelijkheid

Met een startprijs van € 995.000 (exclusief belastingen) voor het standaardontwerp biedt deze villa niet alleen een luxe leefomgeving maar ook een uitermate interessante investeringsmogelijkheid. Verwachte oplevering is in het vierde kwartaal van 2025.


Meer informatie

Deze unieke nieuwbouw villa in Mijas is meer dan alleen een huis. Met een hoog niveau van comfort en service, en gelegen in een van de mooiste dorpen van Andalusië, is dit een kans die u niet wilt missen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en maak uw droom waar.

Neem contact op

 

 

 

 

 

Met Qualis kiest u voor een optimaal verkoopresultaat.

Woning verkopen

Het betere wonen. Ontdek ons exclusieve aanbod.

Woning kopen

Vrijblijvend advies? Maak kennis met uw Qualis-makelaar.

Vrijblijvend advies
Account aanmaken

Bekijk het grootste ‘geheime’ woningaanbod van Nederland.

Account aanmaken
Magazine
Bekijk de laatste interieur-
& lifestyle trends!

Qualis e-Magazine