Tuininspiratie: ontdek 200 verschillende voorbeeldtuinen

Tuininspiratie: ontdek 200 verschillende voorbeeldtuinen

Tuininspiratie: ontdek 200 verschillende voorbeeldtuinen

De natuur ontwaakt en begint te bloeien. Met de lente in aantocht kijken we uit naar het ‘buiten zijn’. Geweldig om dan van uw eigen tuin te kunnen genieten.

Heeft u behoefte aan tips over hoe u uw tuin het best kunt onderhouden? Weet u niet goed welke bloemen, planten of bomen bij uw tuin passen of gaat u een compleet nieuwe tuin aanleggen? Laat u met hulp van Qualis inspireren en kom naar De Tuinen van Appeltern!

Dit 22 hectare grote park is gevuld met meer dan 200 verschillende tuinen. Elk met een unieke sfeer en stijl. Van formele Franse tuinen tot weelderige Engelse landschappen en van mediterrane patio's tot Japanse Zen-tuinen, de variatie aan tuinen is werkelijk indrukwekkend.

 

Geur van bloemen

Bij binnenkomst wordt u begroet door de geur van bloemen en het gefluister van bomen en struiken. Dwaal op uw gemak rond en geniet van de prachtige tuinen die allemaal zorgvuldig zijn aangelegd en onderhouden, tot een harmonieus geheel.

 

Nieuwste trends

Als u wat meer wilt weten over tuinieren, kunt u een bezoek brengen aan de kwekerij en de verschillende educatieve paviljoens of volg een workshop. Hier vindt u informatie over de nieuwste trends en technieken op het gebied van tuinieren en krijgt u tips over hoe u uw eigen tuin het best kunt onderhouden.

 

Complete tuinontwerpen

Kortom, De Tuinen van Appeltern zijn een geweldige manier om nieuwe planten, bloemen en complete tuinontwerpen te ontdekken. Bekijk hoe professionals verschillende planten en bloemen combineren en welke trends er momenteel zijn.

 

Win toegangskaarten (winactie afgelopen)

Qualis verloot 4 x 2 toegangskaarten voor De Tuinen van Appeltern op een dag naar keuze! Maak nu kans door onderstaand formulier in te vullen. We gebruiken uw gegevens alleen voor het toezenden van de prijs wanneer u tot de winnaars behoort. Deze actie loopt tot 1 april 2023. Niet gewonnen? Bestel uw kaarten dan direct via De Tuinen van Appeltern.

 

De Tuinen van Appeltern

Met Qualis kiest u voor een optimaal verkoopresultaat.

Woning verkopen

Het betere wonen. Ontdek ons exclusieve aanbod.

Woning kopen

Vrijblijvend advies? Maak kennis met uw Qualis-makelaar.

Vrijblijvend advies
Account aanmaken

Bekijk het grootste ‘geheime’ woningaanbod van Nederland.

Account aanmaken
Magazine
Bekijk de laatste interieur-
& lifestyle trends!

Qualis e-Magazine