The Art of Living | Woon- & Designevent

The Art of Living | Woon- & Designevent

The Art of Living | Woon- & Designevent

Ervaar de wereld van high-end interior design, architectuur, tuinen, vastgoed en kunst. Bezoek lezingen en masterclasses van professionals uit de branche. Struin naar hartenlust rond tussen de stands van exposanten, waaronder Alphenberg, Suns en Maretti, en aanschouw prachtige kunstwerken op de Art Fair. Het event vindt plaats van 17 t/m 19 mei in Autotron Rosmalen. Bezoek The Art of Living | Woon- & Designevent nu geheel vrijblijvend!

 

Alles voor uw droomwoning

Met door designers ingerichte stijlkamers, inspiratietuinen, vakspecialisten, masterclasses en een kunstgalerij is dit hét event op het gebied van wonen en lifestyle! Bent u aan het bouwen of verbouwen? The Art of Living Woon- & Designevent is een uitgelezen kans om de wereld van het The Art of Living-magazine live te ervaren. U vindt er alles wat u moet weten om uw droomwoning te realiseren. 

Exclusieve designtuin

In het hart van het event vindt u een designtuin van maar liefst 200 m2 . De tuin, een ontwerp van Bureau Hamers, wordt gerealiseerd door twintig vakspecialisten en is straks dé eyecatcher van het event. Ontdek hoe belangrijk het is om omringd te worden door bloemen, planten en bomen. Bespreek samen met de designers de mogelijkheden voor uw tuin: de mooiste materialen, een zwembad, wellness, een outdoorkeuken...

Sfeervolle designwoningen

Kom binnen in een van de acht designwoningen. Elke woning draagt de signatuur van een interieurarchitect en zorgt voor een andere beleving. Welke stijl  past bij u? Ontdek in welke setting u zich prettig voelt en laat u betoveren door de creaties van de interieurdesigners en de nieuwste trends.

 

* Gebruik onderstaande button voor uw gratis toegangskaart en vermeld 'Qualis' tijdens uw bestelling.

Bestel uw toegangskaart

Met Qualis kiest u voor een optimaal verkoopresultaat.

Woning verkopen

Het betere wonen. Ontdek ons exclusieve aanbod.

Woning kopen

Vrijblijvend advies? Maak kennis met uw Qualis-makelaar.

Vrijblijvend advies
Account aanmaken

Bekijk het grootste ‘geheime’ woningaanbod van Nederland.

Account aanmaken
Magazine
Bekijk de laatste interieur-
& lifestyle trends!

Qualis e-Magazine