Relax to the max

Relax to the max

Relax to the max

De nieuwste tuinmeubelen zijn aantrekkelijker dan ooit. Ze nodigen uit tot lekker lang relaxen door dikke comfortabele zitkussens, zicht- én voelbare luxe afwerkingen, zachte afgeronde vormen en heel veel sierkussens. Kom daar nog maar eens uit!


1. Afgeronde vormen 

Met Florida brengt Minotti een volledig gestoffeerde designbank voor buiten. De ronde vormen zijn uiterst actueel en op diverse manieren te combineren. De afneembare outdoor-stoffen hebben eco-lederen biezen (vier kleuren). De voeten en rugsteunen zijn van massief Iroko-hout.


www.minotti.it


2. Klasse

De Bassano-collectie van Borek is ontworpen door Marcel Wolterinck. Met zijn ronde vormen helemaal on-trend! De podia van teakhout geven deze set extra klasse. Combineer naar eigen idee met onder meer een chaise longue, loveseat, éénzits- en hoekmodules, salon- en bijzettafels. Heel actueel is deze combinatie ‘terra lunaro’, met kussens in warme terra en naturel tinten.


www.borek.nl


3. Aged teak

Ook Max & Luuk is een merk onder de parasol van Borek. Aan deze teakhouten eettafel Lennon staan zes Alice stoelen met camelkleurige rope ruggen. Van aged teak, een nieuwe houtsoort in de collectie. Alice is er ook als loungestoel. Mooi detail is dat de voor- en achterpoten samenkomen in een karakteristieke wig vorm.


​www.maxluuk.com

 

4. Japanse stijl

De Japan-trend zien we ook terug in deze teakhouten Ukiyo-collectie van Monica Armani voor Tribu. De vormen van de tafel en armstoelen zijn geïnspireerd op Japanse architectuur en tekens. Mooi dat evenwicht tussen gebogen en strakke lijnen. De eettafel heeft een keramisch blad. Ook met twee Elio armstoelen.


www.tribu.com


Meer exclusief tuinmeubilair

 

Met Qualis kiest u voor een optimaal verkoopresultaat.

Woning verkopen

Het betere wonen. Ontdek ons exclusieve aanbod.

Woning kopen

Vrijblijvend advies? Maak kennis met uw Qualis-makelaar.

Vrijblijvend advies
Account aanmaken

Bekijk het grootste ‘geheime’ woningaanbod van Nederland.

Account aanmaken
Magazine
Bekijk de laatste interieur-
& lifestyle trends!

Qualis e-Magazine