Qualis-Makelaar Biemans bestaat 100 jaar

Qualis-Makelaar Biemans bestaat 100 jaar

Qualis-Makelaar Biemans bestaat 100 jaar

Qualis-makelaar Biemans Makelaardij en Assurantiën in Oosterhout bestaat dit jaar een eeuw. Afgelopen juli bliezen de medewerkers van het familiebedrijf honderd kaarsjes uit. Op 15 september wordt samen met de relaties van Biemans het glas geheven op het jubileum. Een bijzondere mijlpaal, die mede is bereikt door ‘de kracht van het familiebedrijf’ en de constante drive naar vooruitgang.

 

Hoe het ooit begon

Vier generaties Biemans Makelaardij en Assurantiën begon honderd jaar geleden met een aannemers-/bouwbureau in Oosterhout. Het was de voorloper van het ‘Eerste Oosterhoutse Makelaars- en Assurantiekantoor’. Een kantoor dat startte met de verkoop van huizen en al snel ook hypotheken, allerlei mogelijke verzekeringen en pensioenen bood. Voor deze diensten verschillende adressen bezoeken, was voortaan dus echt verleden tijd. Sinds die tijd hebben de nodige veranderingen plaatsgevonden, die met verve opgepakt en voortgezet zijn door de vierde generatie Biemans.

 

Biemans Makelaardij anno nu

Honderd jaar na de oprichting blijft Biemans Makelaardij en Assurantiën bruisen van energie. Gelegen aan het fraaie Heuvelplein in hartje Oosterhout, heeft het kantoor een diepgaande expertise ontwikkeld in alle aspecten van onroerend goed en verzekeringen. Bart Biemans: “Elke dag realiseren we ons opnieuw hoe waardevol onze jarenlange ervaring is. Onze klanten blijven terugkomen. Vanwege onze kennis, ons onpartijdige en integere advies en ons streven naar perfectie. Vaardigheden die volgens ons van essentieel belang zijn bij het kopen en verkopen van onroerend goed en het samenstellen van op maat gemaakte verzekeringspakketten.”

 

Qualis - Doordachte verkoopstrategie

Het streven naar perfectie uit zich onder andere in het blijven vergaren van kennis en klanten de beste oplossingen willen bieden. Zoon van Bart, Max Biemans: “Zo hebben we sedert jaren in Qualis een partner gevonden welke ons de mogelijkheid biedt het exclusieve woonsegment nog beter onder de aandacht te brengen van potentieel geïnteresseerden. Daarmee helpen we onze klanten aan een optimaal verkoopresultaat en onderscheiden we ons van alle andere makelaarskantoren in de regio. De huidige woningmarkt vereist een doordachte verkoopstrategie, zeker in het hogere prijssegment.”


Bart Biemans


Max Biemans

De kracht van het familiebedrijf

“Wist je dat familiebedrijven in Nederland een belangrijk onderdeel zijn van de economie? Meer dan vijftig procent van het Bruto Nationaal Product wordt geleverd door familiebedrijven”, vertelt Bart Biemans, die graag de kracht van ‘het familiebedrijf’ aanhaalt. “Als familiebedrijf geven we onze kernwaarden van generatie op generatie door”, vervolgt hij. “Dus ook de komende honderd jaar deelt ons team alle kennis en ervaringen met klanten en maken zij complexe materie begrijpelijk.” Dat doet het kantoor voor particulieren en professionals. Voor de huizenmarkt en de verzekeringswereld. Op het gebied van hypotheken, taxatierapporten en verzekeringen tot financiële planningen en pensioenen.


Uw woning

Bent u voornemens uw woning in het hogere segment te verkopen en wilt u weten wat Biemans Makelaardij en Assurantiën voor u kan betekenen? Lees meer over de unieke werkwijze en neem geheel vrijblijvend contact op. Of wandel binnen bij hun kantoor aan de Heuvel in Oosterhout. Bekijk alvast het woningaanbod. 

 

Met Qualis kiest u voor een optimaal verkoopresultaat.

Woning verkopen

Het betere wonen. Ontdek ons exclusieve aanbod.

Woning kopen

Vrijblijvend advies? Maak kennis met uw Qualis-makelaar.

Vrijblijvend advies
Account aanmaken

Bekijk het grootste ‘geheime’ woningaanbod van Nederland.

Account aanmaken
Magazine
Bekijk de laatste interieur-
& lifestyle trends!

Qualis e-Magazine