Nieuw Dutch Design

Nieuw Dutch Design

Nieuw Dutch Design

Dutch Design is een begrip in de hele wereld. Nederlandse fabrikanten en ontwerpers zijn vooral geliefd om hun no-nonsense meubelen; eerder tijdloos dan trendy. Ambachtelijk vakwerk en hoogwaardige materialen zorgen voor een lange levensduur. Comfort en creativiteit gaan hand in hand met stijl en ook een bepaalde mate van speelsheid. Dit zijn de nieuwste Hollandse Nieuwe!


1. Designklassieker
 

Op 75-jarige leeftijd ontwierp Gerrit Rietveld zijn laatste stoel: de Steltman stoel (1963). De asymmetrische stoel levert vanuit elke hoek een ander beeld op. Verkrijgbaar in massief hout (diverse kleuren), of gestoffeerd in wolvilt of leer. In linkse of rechtse uitvoering. Nu in de collectie van Rietveld Originals.

www.rietveldoriginals.com

 

2. Reuze keuze

Met maar liefst 50 verschillende elementen kan de Flared bank van QLIV in vrijwel elke  opstelling worden gemaakt. Van recht tot rond, van hoekbank tot U-vorm. De arm- en rugsteunen knikken licht naar buiten. De kussens zijn er in meerdere breedtes.

www.qliv.com

 

3. Geschuimde sculpturen

Track is een modulaire bank met een even iconische als sculpturale vorm. De zitelementen bestaan uit twee volledig gestoffeerde delen: een zitting met daarop een optisch, haast zwevende rugleuning. De massieve schuimconstructie zorgt voor een scherp contour en biedt veel comfort. Leuk detail zijn de kleine, ronde tafeltjes met stopcontacten voor tussen twee modules. Nieuw van Artifort.

www.artifort.com

 

4. Koppelen maar

Elementenprogramma Malibu van Linteloo. Karakteristiek is de comfortabele body op een elegant frame met subtiel belijnde pootjes. De elementen kunnen in iedere opstelling aan elkaar verbonden worden met een metalen koppelsysteem. Met ook ‘gekoppeld’ salontafeltje Clamp.

www.linteloo.com

 

Meer Dutch Design

Met Qualis kiest u voor een optimaal verkoopresultaat.

Woning verkopen

Het betere wonen. Ontdek ons exclusieve aanbod.

Woning kopen

Vrijblijvend advies? Maak kennis met uw Qualis-makelaar.

Vrijblijvend advies
Account aanmaken

Bekijk het grootste ‘geheime’ woningaanbod van Nederland.

Account aanmaken
Magazine
Bekijk de laatste interieur-
& lifestyle trends!

Qualis e-Magazine