Kunst(ig) licht

Kunst(ig) licht

Kunst(ig) licht

Wat zijn de trends, technische innovaties, nieuwe materialen en noviteiten op het gebied van verlichting? Qualis laat zijn licht schijnen over de nieuwste modellen.

 

Bellenblazen

Deze intrigerende hanglamp Bubbles Flow van Brandvanegmond (foto boven) roept direct herinneringen op aan het bellenblazen. De zeepachtige kleuren van de glazen bollen combineren mooi met het frame van donker brons. De grootste maat is Ø 120 cm in doorsnede en 70 cm hoog. Ook in Ø 100 x 60 cm en Ø 80 x 50 cm hoog. www.brandvanegmond.com

 

Intuïtieve bediening

De vloerlampen Mito raggio van Occhio worden in- en uitgeschakeld en gedimd met één simpele handbeweging. Hetzelfde geldt voor de switch van up- naar downlight. Ook de kleur van het licht kan met een gebaar worden aangepast. In acht afwerkingen waaronder roségoud, brons, mat goud, mat zilver, mat zwart en mat wit, maar ook een hele luxe versie met leer en marmer.


www.occhio.com

 

Stapelgoed

De Stacking vloerlampen van Leucos zijn samengesteld uit afzonderlijke elementen van handgeblazen glas in verschillende kleuren, hoogtes en afwerkingen. De glasmodules zijn gemaakt met een traditionele Venetiaanse glastechniek genaamd ‘incamiciato’, waarbij een Maestro-glasblazer meerdere lagen glas gebruikt, elk met verschillende transparanties en eigenschappen. De basis is er in goud of chroom.


www.leucos.com

 

Tactiel textiel

Pallana van Moooi is een hangende (kantoor)lamp die even decoratief als functioneel is. Karakteristiek is de combinatie van materialen: de metalen buis heeft een gebreide sleeve, de ringen zijn van mat aluminium (in twee kleuren). De cirkelvormige lichten kunnen 360 graden gedraaid worden en zijn dimbaar.


www.moooi.com

 

Mooie metallics

Goud, koper, roze, wit, zilver, zwart of bladgoud; de dimbare Gong mini van Prandina is er in heel veel kleuren in combinatie met helder, mondgeblazen glas. De kapjes zijn 135 mm in doorsnede en 165 mm hoog. Met ronde of vierkanten plafondplaat voor een of meerdere lampen.


www.prandina.it

 

Subtiele lichtstroken

Deze vloerlamp Stanley van Terzani is 200 cm hoog en 46 cm in doorsnede. De lamp bestaat uit drie ‘sheets’ van geborsteld roestvrij staal, waartussen een subtiele strook licht schijnt. De lamp heeft een geïntegreerde dimmer op het armatuur.


www.terzani.com

 

Meer verlichting

Met Qualis kiest u voor een optimaal verkoopresultaat.

Woning verkopen

Het betere wonen. Ontdek ons exclusieve aanbod.

Woning kopen

Vrijblijvend advies? Maak kennis met uw Qualis-makelaar.

Vrijblijvend advies
Account aanmaken

Bekijk het grootste ‘geheime’ woningaanbod van Nederland.

Account aanmaken
Magazine
Bekijk de laatste interieur-
& lifestyle trends!

Qualis e-Magazine