Keukens met klasse

Keukens met klasse

Keukens met klasse

Keukens in chique materialen zoals marmer, keramiek, Corian en massief donker hout zijn even trendy als tijdloos. Vrijstaande keukeneilanden zijn de absolute trend en worden duidelijk meer open en transparanter; minder blokkerig dus. Steeds vaker zien we dergelijke eilanden in combinatie met maatwerkkasten tegen de wanden, waarachter soms complete (extra) keukenunits schuil gaan. Na gebruik gaan de (schuif)deuren dicht en is de keuken ‘weg’. Dat ruimt lekker op. Dit zijn de nieuwste keukentrends; van open eilanden tot gesloten kasten.

 

1. Maatwerk in marmer

Wát een beauty! Deze exclusieve keuken Oneon van Henge met twee spoelunits, is als een vrijstaande sculptuur van gefacetteerd, deels paars marmer. Heel bijzonder. De semi-automatische laden van massief hout zijn afgewerkt met hoogwaardig leder. Maatwerk mogelijk, zowel qua afmetingen, indeling als materialen.

www.henge07.com

 

2. Bekroonde klasse

De greeploze Siematic SLX Ceramic heeft fronten en werkbladen van robuust keramiek. Qua tekening lopen de drie aparte units mooi in elkaar over. Ze zijn verbonden door een zwart barblad. Leuk detail is het groene ‘tuintje’ met een keramische bak voor planten en/of kruiden. Doordat twee van de hoge kastelementen zwart zijn en iets naar achteren geplaatst, is het wandmeubel optisch verdeeld in vijf secties: van koffiecorner tot apparatenkast. Bekroond met diverse designprijzen.

www.siematic.com

 

3. Mix & Match

Ruim opgezette U-keuken van Culimaat. Het eiland is vervaardigd uit wit Corian, wat prachtig combineert met het gerookte Eucalyptus-hout van de wandkasten. Deze houtsoort kenmerkt zich door een levendig karakter met warme kleurnuances. Mooi detail: bij de bar is het eiland deels ingelegd met leer. Een exclusieve mix van materialen.

www.culimaat.nl

 

4. Keuken in/uit de kast

Hoe heerlijk is het om, na druk te zijn geweest in de keuken, de boel even de boel te kunnen laten en met één beweging de rommel in de (tweede) keuken aan het oog te onttrekken? Het kan met dit keukenconcept Sign van Ernestomeda. De grijsgroene fronten combineren prachtig met de houten lambrisering van de keukenwanden.

www.ernestomeda.com

 

5. Notenhout en alpengroen

De combinatie van kleuren en materialen in deze Way keuken van Snaidero straalt klasse uit. De kastfronten zijn gelakt in mat (nieuwe trend) alpengroen, voor de kastinterieurs en schuifdeuren van de achterwand is Europees notenfineer gebruikt en de werkbladen zijn van Calacatta-keramiek. Het zijn de terugkomende kleuren en materialen in de vitrinekast Rialto die voor een harmonieuze overgang naar de woonkamer zorgen.

www.snaidero.com

 

Meer keukentrends

 

Met Qualis kiest u voor een optimaal verkoopresultaat.

Woning verkopen

Het betere wonen. Ontdek ons exclusieve aanbod.

Woning kopen

Vrijblijvend advies? Maak kennis met uw Qualis-makelaar.

Vrijblijvend advies
Account aanmaken

Bekijk het grootste ‘geheime’ woningaanbod van Nederland.

Account aanmaken
Magazine
Bekijk de laatste interieur-
& lifestyle trends!

Qualis e-Magazine