Kerstshopping

Kerstshopping

Kerstshopping

Het is weer die tijd van het jaar. Een tijd van samen koken en gezellig eten, cadeautjes kopen en de woonkamer in kerstsfeer brengen. Laat u inspireren!

 

De ster tijdens de feestdagen

De kerstster is natuurlijk dé december-plant bij uitstek. Ze zijn er traditioneel in rood, maar wat dacht u van dit warme roze? Zet ze bijvoorbeeld op een tableau met kaarsen, kerstballen, (goud gespoten) dennenappels en -takjes. Zo heeft u die sfeer direct te pakken! 

 

Genieten van geuren

Maison Berger Paris’ nieuwste collectie Evanescence is even eigentijds als tijdloos. Heel luxe, deze combinatie van ambachtelijk geblazen en deels gefacetteerd glas, gebeiteld metaal en contrasterende decors. Als parfumverspreider, geurkaars, mist- en cardiffuser; in de kleuren Gris en Fauve.


www.maison-berger.nl

 

Gekleurd glas

Mooie kerstornamenten Kitai van Blomus, waarbij de kerstballen van gekleurd glas omlijst worden door een cirkel. Met satijnen striklint, zodat u ze in de boom, aan een tak of op een andere speciale plek kunt hangen. In vijf kleuren: Smoke, Coffee, Duck green, Port en Clear.


www.blomus.com

 

Toverlantaarn

Deze leuke tafellampjes Sway van In-Lite zet u makkelijk aan en uit door met uw hand over de kap te bewegen. En zo kunt u de lamp ook in vier standen dimmen. Sway heeft geen kabels en is dus echt overal neer te zetten, waar u op dat moment licht nodig hebt. Volledig opgeladen (met een usb-kabel) geeft de lamp tot 60 uur lichtplezier. Ook geschikt voor buiten.

www.in-lite.com

 

Draaien maar

Rond schilderij van de ORGNL Art Design. Hand geschilderd met acrylverf en diverse kleurpigmenten en afgewerkt met meerdere lagen high gloss epoxy om extra diepte en een luxe look te creëren. Dankzij het professioneel roterend ophangsysteem, kan het kunstwerk 360 graden naar wens gedraaid worden. Formaten mogelijk van 10 tot 120 cm.


www.orgnl-art-design.com

 

Veilige kaarsen

Kaarsen mogen op geen enkele feestelijk gedekte tafel ontbreken. Maar zeker met kleine kinderen in de buurt, zijn led-kaarsen een aantrekkelijker, want veilig alternatief. De kaarsen van Juno zijn er in verschillende hoogtes, kleuren en met of zonder swirl. Mooi in combinatie met de houten kandelaars.


www.junofires.nl

 

 

 

Met Qualis kiest u voor een optimaal verkoopresultaat.

Woning verkopen

Het betere wonen. Ontdek ons exclusieve aanbod.

Woning kopen

Vrijblijvend advies? Maak kennis met uw Qualis-makelaar.

Vrijblijvend advies
Account aanmaken

Bekijk het grootste ‘geheime’ woningaanbod van Nederland.

Account aanmaken
Magazine
Bekijk de laatste interieur-
& lifestyle trends!

Qualis e-Magazine