Groene badkamer

Groene badkamer

Groene badkamer

Groen in de badkamer? Het is even wat anders, maar past perfect. Want met zoveel water(pret) is de badkamer eigenlijk de meest natuurlijke kamer in huis.


1. Programmeerbare designradiator

Deze elektrische designradiator (foto boven) van Zehnder heet Ribbon en is 1823 mm hoog en 30 mm diep. De radiator is programmeerbaar qua temperatuur en tijd en heeft een digitale indicatie. Voorzien van een tijdschakelklok en afstandsbediening, kan de radiator makkelijk bediend worden vanaf de bank of het bed. www.zehnder.nl

 

2. Wastafel met ledlicht

Antonio Lupi brengt de staande wastafels Breeze, met vloerdrainage, in maar liefst 16 frisse kleuren, waaronder dit flessengroen (bottiglia). Ze zijn gemaakt van Cristalmood, een nieuwe generatie gekleurde hars: lichtecht, transparant, glanzend en zeer resistent. Elk item wordt handmatig in een mal gegoten en afgewerkt door schuren en polijsten. De wastafels zijn verkrijgbaar met of zonder geïntegreerd ledlicht.


www.antoniolupi.it

 

3. Smaragdgroen

We zien steeds meer gekleurde wastafels in de badkamer, maar ook toiletten en ligbaden. Duravit heeft aan haar Vitrium-serie zes nieuwe, matte kleuren toegevoegd; waaronder een mooie smaragdgroen. Een warm contrast met hout, beton of steen in de badkamer. De ronde opzetkom is gemaakt van DuroCast UltraResist, niet-poreus mineraal gietwerk met een fluweelachtige touch.


www.duravit.nl

 

4. Waterproof behang

Behang in de badkamer? Jazeker, want dit behang van SpaghettiWall is waterproof afgewerkt. Het is totaal ondoordringbaar en bestand tegen direct contact met water. Dit dessin Ceasar Forest toont een weelderig bos met tropische planten en is er in vijf kleurvarianten, waaronder dit jungle-groen. Maatwerk mogelijk.


www.spaghettiwall.it

 

Met Qualis kiest u voor een optimaal verkoopresultaat.

Woning verkopen

Het betere wonen. Ontdek ons exclusieve aanbod.

Woning kopen

Vrijblijvend advies? Maak kennis met uw Qualis-makelaar.

Vrijblijvend advies
Account aanmaken

Bekijk het grootste ‘geheime’ woningaanbod van Nederland.

Account aanmaken
Magazine
Bekijk de laatste interieur-
& lifestyle trends!

Qualis e-Magazine