Genieten van het betere buitenleven

Genieten van het betere buitenleven

Genieten van het betere buitenleven

Wanneer het kwik stijgt, is er toch niets lekkerder dan een frisse duik nemen in uw eigen zwembad? Maar een zwembad biedt veel meer dan dat. Het is het kloppende hart van de tuin. Voor Qualis Magazine bezochten we Van Gemert Zwembaden. Dit Brabantse familiebedrijf blijft innoveren en tegelijkertijd haar diepgewortelde kernwaarden koesteren. Wij gingen bij hen op de versbereide koffie voor een live-presensatie van alle mogelijkheden.

 

PARADIJS

Eigenaar Wim van Gemert merkt dat de aanloop toeneemt. Niet voor niets natuurlijk, want een luxe zwembad geeft uw woning en tuin net even wat meer cachet en biedt ultieme ontspanning. “Het is niet alleen de plons, maar ook het bourgondische leven. Het paradijsje thuis maken. Oost, West, thuis best. Je hebt veel aanloop. Dat vind ik het gezelligste”, spreekt Wim uit ervaring. Ruim vijftig jaar geleden startte zijn vader Henk van Gemert een speciaalzaak in zwembaden en sauna’s. Wim wist op zestienjarige leeftijd al dat hij de zaak wilde overnemen. Tijden veranderen, de techniek ook. Want hoe anders gaat het nu. Slimmer bouwen met beton als basis. “We hebben nu een eigen prefab beton-productielijn. Binnen een dag staat het bouwkundige, betonnen bad,” spreekt Wim trots over deze onderscheidende aanpak.

TO INFINITY

De vorm, het formaat en de afwerking van het zwembad is helemaal naar wens in te richten. Maar wat is er dan zoal mogelijk? Verkoopadviseur Marco Thoonen spreekt enthousiast over een infinity (hoogwaterlijn) zwembad, dat als het ware eindeloos opgaat in de omgeving. "Dat de omgeving in het wateroppervlak weerspiegeld wordt, maakt het extra mooi. Het oogt stijlvol en zwemt heerlijk." Bij Van Gemert kan het zwembad voorzien worden van luxe upgrades. Dat varieert van ingebouwde LED-onderwaterverlichting tot onderwaterramen en van massagebanken tot jet streams. Uiteraard laten ook de mogelijkheden met de mobiele telefoon zich niet onbetuigd… kortom, de mogelijkheden zijn oneindig.

Lees verder in Qualis Magazine

 

Met Qualis kiest u voor een optimaal verkoopresultaat.

Woning verkopen

Het betere wonen. Ontdek ons exclusieve aanbod.

Woning kopen

Vrijblijvend advies? Maak kennis met uw Qualis-makelaar.

Vrijblijvend advies
Account aanmaken

Bekijk het grootste ‘geheime’ woningaanbod van Nederland.

Account aanmaken
Magazine
Bekijk de laatste interieur-
& lifestyle trends!

Qualis e-Magazine