Genève, bruisende stad met adembenemende bergpanorama’s

Genève, bruisende stad met adembenemende bergpanorama’s

Genève, bruisende stad met adembenemende bergpanorama’s

Genève, verscholen tussen grandioze Alpentoppen en een diepblauw meer met kristalhelder water. De ongerepte natuur zorgt ervoor dat deze metropool het decor is van een stedentrip gecombineerd met talrijke sportmogelijkheden. Wandelen, zeilen, skiën: het kan hier allemaal. Na een dag vol actie is het heerlijk bijkomen in de vele restaurants waar u kunt genieten van de Zwitserse keuken.

 
Hoofdstad van de Vrede

Zwitserland, is dat niet dat tamelijk in zichzelf gekeerde en strak georganiseerde land? Dit beeld geldt beslist niet voor Genève. Het is de Europese zetel van de Verenigde Naties en de thuisbasis van de Wereldgezondheidsorganisatie. Het Internationale Rode Kruis regelt hier zijn humanitaire acties. Deze menslievende tradities zorgen ervoor dat Genève de ‘Hoofdstad van de Vrede’ wordt genoemd.

 

Chique winkels en uitnodigende restaurants

Het ligt in het zuidwesten van Zwitserland en is na Zürich de tweede stad van het land. Veel internationale bedrijven hebben zich hier gevestigd, dit zorgt voor een mix van vele nationaliteiten en culturen. Vandaar dat er een grote variëteit aan aantrekkelijke musea, chique winkels en uitnodigende restaurants te vinden zijn. Genève is uitgegroeid tot één van de rijkste steden van de wereld, maar heeft toch haar gemoedelijke en vriendelijke sfeer behouden.

Benieuwd waar u moet zijn voor de meest interessante plekken in deze stad?

Lees verder

Met Qualis kiest u voor een optimaal verkoopresultaat.

Woning verkopen

Het betere wonen. Ontdek ons exclusieve aanbod.

Woning kopen

Vrijblijvend advies? Maak kennis met uw Qualis-makelaar.

Vrijblijvend advies
Account aanmaken

Bekijk het grootste ‘geheime’ woningaanbod van Nederland.

Account aanmaken
Magazine
Bekijk de laatste interieur-
& lifestyle trends!

Qualis e-Magazine