Een hoogtepunt in luxe en innovatie

Een hoogtepunt in luxe en innovatie

Een hoogtepunt in luxe en innovatie

Valley Amsterdam – Vandaag maakten een vijftigtal Qualis-Makelaars zich op voor het jaarlijkse Qualis Event. Het thema van dit jaar, ‘Thuis in de Top’, was niet alleen symbolisch, maar ook letterlijk passend, aangezien het evenement plaatsvond op de bovenste verdiepingen van het iconische Valley-gebouw in Amsterdam. Samen wierpen we een blik op het afgelopen jaar en keken vast vooruit naar de toekomst. 

 

Valley: De Perfecte Match voor Qualis


Valley Amsterdam, een toonbeeld van luxe en exclusiviteit, reflecteert de waarden van Qualis.

De keuze voor Valley Amsterdam als locatie was geen toeval. Dit architectonisch meesterwerk deelt veel overeenkomsten met Qualis. Valley staat synoniem voor perfectie in alles wat het doet. Luxe en exclusiviteit smelten hier samen tot een ongeëvenaarde ervaring. Net zoals Valley altijd voor the extra mile gaat, aarzelt Qualis nooit om uitdagingen aan te gaan en klanten de best mogelijke service te bieden. Met zijn indrukwekkende hoogte van ruim 100 meter vervaagt Valley de grenzen van de omliggende bouwwerken. 

Innovatie en Excellence

Met een unieke benadering en innovatieve marketingtools blijft Qualis koploper in het hogere segment van de woningmarkt.

Tijdens het evenement vertelde Wilco van Gils, projectmanager tijdens de bouw van Valley en verbonden aan INBO, over de totstandkoming van het imposante bouwwerk. Na de Valley-tour was het de beurt aan Qualis om de makelaars mee te nemen in hun presentaties. Directeur Emile van der Veen, commercieel directeur Kees Rigter en online marketeer Sjoerd van Tilburg deelden inzichten over de huidige woningmarkt en hoe Qualis het verschil blijft maken.

 

Met meer dan 16.000 makelaars in Nederland wordt onderscheidend vermogen steeds belangrijker om koploper te blijven in het hogere segment van de woningmarkt. Qualis biedt zijn makelaarskantoren verspreid over heel Nederland unieke marketingtools waarmee ze woningen aan de grootst mogelijke doelgroep van potentiële kopers, zowel nationaal als internationaal, kunnen presenteren. Ook in Stille Verkoop. Actieve zoekers en latente kopers worden bereikt, wat resulteert in optimale verkoopresultaten en tevreden klanten. Om aan de top te blijven, blijft Qualis volop innoveren, voornamelijk op technologisch gebied, om de verkopers en kopers van exclusieve woningen op slimme wijze met elkaar te verbinden.

 

Frans Kofflard: Inspirerende Gastspreker Voor Qualis-Makelaars

Sales Expert Frans Kofflard motiveert makelaars om boven zichzelf uit te stijgen en klanten op de eerste plaats te blijven zetten.

Als klap op de vuurpijl was Sales Manager, Frans Kofflard, de gastspreker tijdens het evenement. Hij inspireerde de makelaars met een interactieve sessie en benadrukte het belang van boven jezelf uitstijgen om te komen tot de beste klantervaringen.

Traditiegetrouw werd het Qualis Event 2023 afgesloten met een borrel, waarbij de aanwezigen onder het genot van een hapje en drankje de gelegenheid hadden om na te praten en connecties te versterken.
 

Met Qualis kiest u voor een optimaal verkoopresultaat.

Woning verkopen

Het betere wonen. Ontdek ons exclusieve aanbod.

Woning kopen

Vrijblijvend advies? Maak kennis met uw Qualis-makelaar.

Vrijblijvend advies
Account aanmaken

Bekijk het grootste ‘geheime’ woningaanbod van Nederland.

Account aanmaken
Magazine
Bekijk de laatste interieur-
& lifestyle trends!

Qualis e-Magazine