De keuken: het kloppend hart van uw woning

De keuken: het kloppend hart van uw woning

De keuken: het kloppend hart van uw woning

Een keuken kopen kan een hele onderneming zijn. Bij Tieleman Keukens wordt dit echter een waar feest. Gevestigd in Middelharnis op Goeree-Overflakkee, hét kookeiland van Nederland, is Tieleman al ruim 60 jaar een vertrouwde naam op het gebied van keukens. Dit familiebedrijf levert en monteert keukens door heel Nederland en ver daarbuiten.

 

60 jaar ervaring in kwaliteit en service

Het kopen van een keuken moet een feest zijn. Die slogan maakt Tieleman Keukens al jaren met overtuiging waar! Al meer dan 60 jaar biedt Tieleman Keukens hoogwaardige kwaliteit en uitstekende service. Met hun specialistische kennis en eigen montagedienst zorgen ze ervoor dat iedere klant tevreden is. Niet alleen particulieren, maar ook aannemers en projectontwikkelaars weten de weg naar Tieleman te vinden. De combinatie van kennis, producten van hoge kwaliteit en een klantgerichte aanpak maakt het kopen van een keuken bij Tieleman een unieke ervaring. 

Meer dan 25 onderscheidingen

Tieleman Keukens is in de afgelopen 20 jaar meer dan 25 keer onderscheiden. Meerdere keren is het bedrijf uitgeroepen tot Beste Keukenspecialist van Nederland. Deze erkenning is gebaseerd op klantvriendelijkheid, gedegen advies, goede service en een uitstekend montageteam. De vele awards zijn een blijk van waardering voor het harde werk van het hele team van Tieleman. Dit toont aan dat klanttevredenheid hier hoog in het vaandel staat.

De mooiste keukenshowroom van Nederland

De showroom van Tieleman Keukens in Middelharnis is een ware beleving. Met meer dan 60 complete keukens in diverse stijlen, van eenvoudig en functioneel tot zeer luxueus, is er voor ieder wat wils. De showroom biedt niet alleen keukens, maar ook een professionele lunchroom, een kinderbioscoop en zelfs een playstationcentre. Met de unieke 'LivingWall' 3D keukenpresentatie kunt u uw droomkeuken levensgroot ervaren. Dit maakt het kiezen van een keuken bij Tieleman niet alleen gemakkelijk, maar ook leuk.

Een unieke keukenbeleving

Bij Tieleman Keukens is het kiezen van een keuken een bijzondere ervaring. De klantgerichte aanpak, gecombineerd met een brede selectie van keukens en innovatieve presentatietechnieken, zorgt ervoor dat iedere klant tevreden de deur uitgaat. Het bedrijf blijft zich inzetten om aan de hoogste eisen te voldoen en streeft naar perfectie in zowel service als productkwaliteit.

Tieleman Keukens

 

Met Qualis kiest u voor een optimaal verkoopresultaat.

Woning verkopen

Het betere wonen. Ontdek ons exclusieve aanbod.

Woning kopen

Vrijblijvend advies? Maak kennis met uw Qualis-makelaar.

Vrijblijvend advies
Account aanmaken

Bekijk het grootste ‘geheime’ woningaanbod van Nederland.

Account aanmaken
Magazine
Bekijk de laatste interieur-
& lifestyle trends!

Qualis e-Magazine