Dé interieurkleuren van 2023!

Dé interieurkleuren van 2023!

Dé interieurkleuren van 2023!

Een nieuwe kleur op de muur of een verrassende accessoire: een kleine aanpassing geeft uw huis een frisse look. Wilt u de laatste trends volgen? Dan kiest u sfeervolle, warme maar ook bonte kleuren.

Bij het horen van sfeervolle en warme kleuren hoeft u niet te denken aan beige of zandtinten. Net als vorig jaar zijn de trendkleuren dit jaar gebaseerd op bossen, heide, zee en strand. Bonte tinten passen goed bij het geheel.

Verfmerk Farrow & Ball koos dit jaar vier trendkleuren uit. De eerste is Faded Terracotta. Het is een zachte variant op het reguliere terracotta. Kiest u voor Tar, dan gaat u voor een zachte zwarte muur. Het is een tint die goed past bij een klassiek interieur. Citrona is gebaseerd op citroenbomen. Deze zachte gele kleur geeft uw woning een vrolijke touch. De laatste kleur, Hazy, doet u met de blauw-grijze toon denken aan de kust.
 

Viva Magenta!

U kunt uw huis ook opsieren met een knaller: Viva Magenta. Deze tint zie je overal terug: op de catwalk, op straat, maar ook in huis. Dat is niet gek, want het Amerikaanse kleurinstituut Pantone riep de teint uit tot dé kleur van 2023. Het is geen roze, geen rood, maar iets daar tussenin. Wat in ieder geval zeker is: de kleur tovert uw slaapkamer om tot een romantische plek.

Welke kleur krijgt uw woonkamer?

Met Qualis kiest u voor een optimaal verkoopresultaat.

Woning verkopen

Het betere wonen. Ontdek ons exclusieve aanbod.

Woning kopen

Vrijblijvend advies? Maak kennis met uw Qualis-makelaar.

Vrijblijvend advies
Account aanmaken

Bekijk het grootste ‘geheime’ woningaanbod van Nederland.

Account aanmaken
Magazine
Bekijk de laatste interieur-
& lifestyle trends!

Qualis e-Magazine