Binnenkijken bij Landgoed De Wielewaal

Binnenkijken bij Landgoed De Wielewaal

Binnenkijken bij Landgoed De Wielewaal

‘The Philips Estate’ is verkocht! Oligarchen uit Oost-Europa, oliesjeiks uit het Midden-Oosten… Het waren serieuze kandidaat-kopers voor Landgoed de Wielewaal in Eindhoven. Uiteindelijke koper? Gemeente Eindhoven. Vanaf 2025 wordt het landgoed als stadsbos/-park opengesteld voor publiek. Nu alvast even binnenkijken? Lees dan snel verder.
 

Frits Philips

Het exclusieve landgoed De Wielewaal werd van 1934 tot 2005 bewoond door wijlen Frits Philips. Het landhuis telt een vloeroppervlak van maar liefst 2.500 vierkant meter, het landgoed beslaat 142.000 vierkante meter. Een bijna on-Nederlands en bijzonder ‘object’ in de portefeuille van Qualis-makelaar Honders/Alting Makelaars.
 

Internationaal bereik, regionale marktkennis

Interesse vanuit de hele wereld en een uiteindelijke koper 'om de hoek'. Qualis-makelaars hebben de ‘the best of both worlds’ in huis. Landelijke en wereldwijde promotie in combinatie met regionale marktkennis. Hoewel de opdrachtgever heel bewust koos voor internationale promotie via Qualis, is hij blij met de gemeente als koper. “Hier ligt zoveel cultuurhistorie van de stad, het hoort bij Eindhoven. Ik ben blij dat iedereen hier straks van kan genieten.”
 

Binnenkijken

In 2016 gingen de poorten al heel even open voor Qualis Magazine. Een ingemetselde Bentley, de wijnkelder, de heren- en hammenkamer, de fitnesszaal... allemaal even imposant. Nieuwsgierig naar deze (foto)reportage?

Lees verder in Qualis e-Magazine

Met Qualis kiest u voor een optimaal verkoopresultaat.

Woning verkopen

Het betere wonen. Ontdek ons exclusieve aanbod.

Woning kopen

Vrijblijvend advies? Maak kennis met uw Qualis-makelaar.

Vrijblijvend advies
Account aanmaken

Bekijk het grootste ‘geheime’ woningaanbod van Nederland.

Account aanmaken
Magazine
Bekijk de laatste interieur-
& lifestyle trends!

Qualis e-Magazine