‘Betere’ huizen worden stilletjes verkocht

‘Betere’ huizen worden stilletjes verkocht

‘Betere’ huizen worden stilletjes verkocht

Een huis kopen dat niet te koop staat? Of in alle rust en privacy uw woning verkopen? In het hogere segment worden gewilde woningen steeds vaker zonder ruchtbaarheid verkocht. Hoe? Door discrete bemiddeling van de Qualis-makelaar.  

Verkoop op de meest discrete manier

Verkopen via stille verkoop is verkopen op de meest discrete manier. Zonder bord in de tuin en zonder een vermelding op funda. Privacy speelt vaak een belangrijke rol. Of u heeft geen haast of weet dat de woning zeer gewild is. Zonder druk verkopen en tegen uw eigen voorwaarden. Bij stille verkoop kiest u bovendien voor een zorgvuldige verkooptactiek waarbij serieuze kandidaat-kopers direct worden aangesproken. Eén van de mogelijkheden is het presenteren van uw woning binnen het ‘geheime’ aanbod op Qualis.nl en aan ons grote zoekersbestand. Op uw verzoek voegen we daar andere media en middelen aan toe. Samen met een Qualis-makelaar kiest u voor een discrete verkoopstrategie die past bij uw wensen. Een strategie waar we u graag meer over vertellen. Neem contact op met de Qualis-makelaar in uw regio voor een vrijblijvend verkoopadvies.

Lees meer

Krijg direct toegang tot ‘geheim’ aanbod

Lijkt uw ideale stadsvilla, penthouse, landhuis of woonboerderij onvindbaar? Steeds vaker worden huizen in het hogere segment via stille verkoop verkocht. Maak direct een persoonlijk account aan op Qualis.nl en krijg toegang tot het grootste ‘geheime’ aanbod van Nederland. Onze Qualis-makelaars hebben altijd ‘stil aanbod’ in portefeuille. Voorkom dat anderen u voor zijn en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen in de (stille) verkoop. Aanbod dat voor veel anderen verborgen blijft…

Account aanmaken

Met Qualis kiest u voor een optimaal verkoopresultaat.

Woning verkopen

Het betere wonen. Ontdek ons exclusieve aanbod.

Woning kopen

Vrijblijvend advies? Maak kennis met uw Qualis-makelaar.

Vrijblijvend advies
Account aanmaken

Bekijk het grootste ‘geheime’ woningaanbod van Nederland.

Account aanmaken
Magazine
De laatste trends op het gebied van interieur, design, reizen en culinair genieten. Lees Qualis e-Magazine