Kevelaarsedijk 1, Well L foto-1
Well L

Kevelaarsedijk 1

Kevelaarsedijk 1, Well L foto-0
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-1
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-2
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-3
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-4
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-5
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-6
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-7
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-8
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-9
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-10
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-11
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-12
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-13
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-14
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-15
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-16
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-17
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-18
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-19
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-20
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-21
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-22
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-23
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-24
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-25
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-26
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-27
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-28
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-29
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-30
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-31
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-32
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-33
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-34
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-35
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-36
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-37
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-38
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-39
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-40
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-41
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-42
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-43
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-44
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-45
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-46
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-47
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-48
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-49
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-50
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-51
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-52
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-53
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-54
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-55
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-56
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-57
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-58
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-59
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-60
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-61
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-62
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-63
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-64
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-65
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-66
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-67
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-68
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-69
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-70
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-71
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-72
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-73
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-74
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-75
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-76
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-77
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-78
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-79
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-80
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-81
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-82
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-83
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-84
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-85
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-86
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-87
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-88
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-89
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-90
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-91
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-92
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-93
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-94
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-95
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-96
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-2
Kevelaarsedijk 1, Well L foto-3
+97
Perceeloppervlakte
1,0 ha
Woonoppervlakte
911 m²
Inhoud
4.240 m³

Omschrijving

Bezichtig en bewonder. Proef de Franse sfeer, ervaar de rust en romantiek.

Deze unieke, zeer royale carréboerderij biedt eindeloze mogelijkheden. Met diverse bijgebouwen en multifunctionele ruimtes, waaronder een loft, een tiendschuur, compleet met wellnessfaciliteiten, een binnen- en parktuin met eigen bos. Gelegen aan Nationaal Park De Maasduinen in Noord-Limburg.

Wie de binnentuin betreedt, wordt overweldigd door de charme ervan. Het historische karakter is overal voelbaar, van de prachtige gevels tot de met zorg bewaard gebleven details. De bijgebouwen omringen de binnenplaats als trouwe metgezellen, klaar om uw dromen werkelijkheid te laten worden.

Uiteenlopende doeleinden

Dit perceel van 1ha biedt u vele mogelijkheden. Ideaal voor gastenontvangst, als privékliniek, atelier of misschien wel als retraitecentrum. Met De Maasduinen in de achtertuin, ook ideaal voor paardenliefhebbers. De keuze is aan u, want dit object is een blanco canvas waarop u uw eigen stempel kunt drukken. Ook interessant voor woongroepen of erfdelers.

Historisch karakter met hedendaagse gemakken De laatste anderhalf jaar is deze monumentale carréboerderij compleet en grondig gerestaureerd. Oude details bleven bewaard en geven het geheel extra cachet. We noemen de diverse houten gebinten, glas-in-loodramen, details in het metselwerk met haakankers, hardhouten paneeldeuren en diverse plafonds met houten balken. Het gehele complex verkeert in goede staat van onderhoud.

Hoofdgebouw: In het hoofdgebouw vindt u de ruime privé woning met gewelfd schoonmetselwerk, openslaande glas-in-looddeuren naar de privé parktuin met jacuzzi en eigen bos. Tevens in het hoofdgebouw gevestigd: de zeer ruime keuken, de woonkamer en het voormalige restaurant met bar en lounge. Via de vleugel betreedt u de zelfstandige bedrijfswoning met aparte ingang, een woonkamer, kitchenette, meerdere slaapkamers en een badkamer op de begane grond. Neem de fraaie trap naar de bovenverdieping en tref maar liefst elf comfortabele gastenkamers aan, alle voorzien van eigen sanitair. 1 kamer beschikt over een kitchenette. Alle kamers zijn smaakvol gerenoveerd, passend bij het karakter van de boerderij. Daarnaast is er ook veel bergruimte en een extra was- en strijkkamer.

Lofthuis: Het geheel zelfstandige, nieuw gebouwde lofthuis grenst aan de romantische binnentuin. Het beschikt over een volledig ingerichte keuken, een slaapkamer, een grote open vide en eigen sanitair. Ook uitermate geschikt als mantelzorgwoning.

Wellness: In de schuren van de gehele linkervleugel is, naast bergruimte, alles in het teken van wellness ingericht; een sportschuur, een yogaruimte, een infrarood saunaruimte en een wellness caféetje (in aanbouw).

Tiendschuur: De grote voormalige tiendschuur is nu een prachtige hoge, grote zaal en is voorzien van een complete bar en eigen sanitair. Ook voor seminars, events of andere bijeenkomsten een uitermate sfeervolle en geschikte ruimte.

Parkeren: Aan de overzijde van de boerderij is een aparte parkeerplaats op een terrein dat ook eigendom is. Verder is er veel extra ruimte om te parkeren aan meerdere zijdes van het perceel. Ook veel ruimte voor het buitenterras.

Geschiedenis & huidige bewoners

Al vanaf 1662 staat dit object bekend als de Grote Waaij. Ooit gebouwd als een Bierbrouwerij en Herberg en thans in gebruik door A Casa Nostra - Paul & Chantal als Retraite-Centrum en Leefstijl-/Gezondheids-Huis.

Het pand is sinds een aantal jaren een officiële trouwlocatie waar menig koppel elkaar het ja-woord gaf en waar fotoreportages zijn gemaakt in de onder architectuur aangelegde park- én binnentuin. Well & omgeving Well is een dorp aan De Maas en telt zo’n 2.500 inwoners. Het maakt deel uit van de gemeente Bergen, Provincie Limburg.

De boerderij ligt op een steenworp afstand van de Maas. De achtertuin grenst zo ongeveer aan de ingang van Nationaal Park de Maasduinen. Het dorp is zeer goed bereikbaar. Op 50 meter afstand is de bushalte (lijn 83 – Venlo-Nijmegen) aan de provinciale weg N271. Dit was vroeger (toen de A73 nog niet bestond) de verbindingsweg tussen Venlo en Nijmegen. Dat betekent een mooie en goede zichtlocatie. Voor jong en oud zijn er voorzieningen in Well en in de omliggende dorpen. Een bruisende streek voor wat betreft het (water-)toerisme. Het prachtige open Maasfront aan de westkant en Nationaal Park De Maasduinen aan de oostzijde. De vele fiets- en wandelroutes en het Reindersmeer en Leukermeer maken van Well een trekpleister voor gasten uit binnen- en buitenland. Vliegveld Weeze is op 15 minuten. Bestemming Het geheel is aangewezen als horecabestemming. Een horecavergunning is aanwezig. In het bestemmingsplan staat onder meer dat het bestemd is voor horecabedrijven (uitgezonderd categorie 4); bedrijfswoningen, met inbegrip van aan-huis-verbonden beroepen en aan-huis-verbonden bedrijven.

Voor meer informatie over de bestemming en de gebruiksmogelijkheden verwijzen wij u naar de website ruimtelijkeplannen.nl. Ook kunt u rechtstreeks contact met de gemeente opnemen. Het bestemmingsplan met -kaart hebben wij ook voor u beschikbaar. Algemeen • Woonoppervlakte ca. 911 m²; overige inpandige ruimte 201 m²; externe bergruimte 503 m²; inhoud 4.240 m³. Gemeten conform Branche Brede Meetinstructie.

• Perceeloppervlakte 10.314 m².
• Voorzien van aansluiting op de gemeentelijke riolering.
• Verwarming en warm water door middel van vier
cv-gas combiketels (diverse bouwjaren)
• Energielabel E.
• Gemeentelijk monument.
• De afgelopen 1,5 jaar is de boerderij vrijwel geheel gerenoveerd en gemoderniseerd.

Kortom, een unieke monumentale carréboerderij met diverse bijgebouwen. Veel meer dan een woning alleen. Een wereld vol mogelijkheden, waar geschiedenis en moderniteit naadloos samenkomen. Wij hebben de volgende informatie voor u beschikbaar: 1. Uitgebreide brochure. 2. Informatie over het bestemmingsplan. 3. Meetcertificaat. 4. Energielabel. 5. Kadastrale informatie. Aanvaarding in overleg. Uitnodiging tot bezichtiging Het is overbodig om te zeggen dat u pas een juiste indruk zult krijgen van indeling en sfeer nadat u het zelf heeft gezien. Het Leefstijlhuis A Casa Nostra – Paul & Chantal is volop in bedrijf. Bezichtigingen worden daarom zorgvuldig gepland. Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen om een bezichtiging af te spreken.

Voorbereiding

Voordat u een bezichtiging plant, raden we u aan om uzelf voor te bereiden door de beschikbare informatie (brochure, bestemming etc.) goed door te nemen. Past de omgeving bij uw wensen? Om dit te beoordelen, raden we u aan om vooraf langs te rijden of wandelen om de omgeving te verkennen. Zo krijgt u een beter beeld van wat u kunt verwachten en kunt u bepalen of het aan uw verwachtingen voldoet.
Meer lezen
Minder lezen
Frank Blok
Uw qualis-makelaar
Frank Blok
Hauzer & Partners Makelaardij
Noorderpoort 11a
5916 PJ Venlo
077-3219100
Contact met de makelaar Plan een bezichtiging

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 1.800.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg
Objectcode
12677

Bouw

Type
Woonboerderij, Vrijstaande woning
Bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1662
Onderhoud
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bijzonderheden
Monumentaal pand

Oppervlakten en inhoud

Wonen
911 m²
Perceel
1,0 ha
Overig
201 m²
Inhoud
4.240 m³

Indeling

Kamers
23
Slaapkamers
16
Badkamers
5
Verdiepingen
2

Energie

Energielabel
E
Isolatie
Grotendeels dubbelglas
Warm water
C.V.-ketel, Elektrische boiler eigendom
Verwarming
C.V.-ketel
Ketel
vier combiketels (2017, Combi-ketel, Eigendom)

Buitenruimte

Tuin
Plaats, Tuin rondom, Zonneterras
Schuur
Aangebouwd steen
Faciliteiten schuur
Voorzien van elektra, Voorzien van water

Garage

Soort garage
Parkeerplaats

Objectkenmerken

• Alarminstallatie
• Glasvezel kabel
• Jacuzzi
• Mechanische ventilatie
• Natuurlijke ventilatie
• Sauna
• TV-Kabel

Locatie

Kevelaarsedijk 1, 5855 GC Well L

• Aan bosrand
• Buiten bebouwde kom
• Landelijk gelegen

Meer lezen
Minder lezen

Plattegronden

Kevelaarsedijk 1, Well L plattegrond-0
Kevelaarsedijk 1, Well L plattegrond-1
Kevelaarsedijk 1, Well L plattegrond-2
Kevelaarsedijk 1, Well L plattegrond-3

Locatie

Street view
Map view
10 min
20 min
30 min
Reistijd
Voorzieningen

Bereken je reistijd

Kies je vervoer
Maximale reistijd
10 min.
20 min.
30 min.
Reis moment
Daluren
Piekuren
Toon resultaten

Voorzieningen

Geef hieronder aan welke voorzieningen u op de kaart wilt tonen.

Kies voorzieningen
School
Dokter
Apotheek
Restaurant
Sportschool
OV
Supermarkt
Ziekenhuis
Kerk
Tandarts
Bioscoop
Kapper
Toon resultaten

Ik heb interesse in
Kevelaarsedijk 1

Wilt u een bezichtiging inplannen of heeft u een vraag?
Neem via onderstaand formulier direct contact op met de Qualis-makelaar.

Bedankt voor uw aanvraag.

Bekijk als eerste ons nieuwste woningaanbod, ook in stille verkoop!
Maak nu een account aan

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Gegevens
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Frank Blok
Uw qualis-makelaar
Frank Blok
Hauzer & Partners Makelaardij
Noorderpoort 11a
5916 PJ Venlo
077-3219100

Hauzer & Partners Makelaardij
Account aanmaken
Bekijk het grootste ‘geheime’ woningaanbod van Nederland. Account aanmaken
Magazine
Bekijk de laatste interieur-
& lifestyle trends!

Qualis e-Magazine