Succesvol verkocht!
Succesvol verkocht!

Dijkerstraat 65

Verkocht
Perceeloppervlakte
6.700 m²
Woonoppervlakte
136 m²
Inhoud
2.418 m³
Dijkerstraat 65 is succesvol verkocht door Qualis

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Royale vrijstaand woonhuis met voormalige boerderij stallen, gelegen op een mooie locatie omgeving Mastenbroekweg/Dijkerstraat.
Dit unieke object aan de Dijkerstraat 65 is gelegen op enkele fietsminuten van natuurgebied de IJzeren Man en op 10 minuten fietsafstand gelegen van het centrum van Weert met al haar voorzieningen. De woning ligt met een  vrij uitzicht en op voldoende afstand van de openbare weg met rondom veel tuin.
 
Over de woning: 

De woning is gebouwd in de jaren 60 en bestaat uit een ensuite-woonkamer, keuken, bijkeuken, douche en toegang tot de stallen. Op de verdieping zijn vier slaapkamers en toegang tot een dakterras. Via het binnenhof is de riante tweede stal te bereiken. Zowel de stallen als het woonhuis behoren tot de bescherming van gemeentelijk stads- en dorpsgezicht. 

Indeling: 
Binnenkomst in de ontvangsthal met een natuurstenen tegelvloer welke toegang geeft tot de meterkast, keuken, kelder, verdieping en woonkamer. De ensuite-woonkamer beschikt over een mozaïekparketvloer. Keuken met inbouwapparatuur waaronder een oven, koelkast, vaatwasser, afzuigkap en een 4-pits keramische kookplaat. Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken alwaar zich de witgoedaansluiting,  douche- en toiletruimte bevinden. Via een portaal zijn de achtergelegen stallen bereikbaar. 
Op de verdieping zijn vier slaapkamers bereikbaar allen voorzien van een linoleumvloer en drie van de vier slaapkamers zijn voorzien van een muurkast. Op de overloop is een wastafel aanwezig. Via een van de slaapkamers is tevens de zolderverdieping te bereiken middels een vaste trap. 

Voormalige stallen: 
Op het perceel zijn twee riante stallen aanwezig. Een van de stallen is middels een portaal verbonden met het woonhuis. Deze stal bestaat uit vijf compartimenten en een berging. De verdieping van de stal bestaat uit een riante zolder en vliering met vide. De tweede stal bestaat uit vier compartimenten, portaal met toilet- en cv-ruimte evenals een overkapping met royale garage. Deze stallen zijn voorheen in gebruik geweest als rundveestal, zeugenstal en open stallingsruimte.

Het perceel is ca. 6.700 m2 (dit dient nog exact ingemeten te worden).

Meer lezen
Minder lezen
Succesvol verkocht!
Dijkerstraat 65 is succesvol verkocht door Qualis

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken