Loyolalaan 0 ong, Vught foto-1
Vught

Loyolalaan 0 ong

€ 1.750.000 v.o.n.
Verkocht
Loyolalaan 0 ong, Vught foto-0
Loyolalaan 0 ong, Vught foto-1
Loyolalaan 0 ong, Vught foto-2
Loyolalaan 0 ong, Vught foto-3
Loyolalaan 0 ong, Vught foto-4
Loyolalaan 0 ong, Vught foto-5
Loyolalaan 0 ong, Vught foto-6
Loyolalaan 0 ong, Vught foto-7
Loyolalaan 0 ong, Vught foto-8
Loyolalaan 0 ong, Vught foto-9
Loyolalaan 0 ong, Vught foto-10
Loyolalaan 0 ong, Vught foto-11
Loyolalaan 0 ong, Vught foto-12
Loyolalaan 0 ong, Vught foto-13
Loyolalaan 0 ong, Vught foto-14
Loyolalaan 0 ong, Vught foto-15
Loyolalaan 0 ong, Vught foto-16
Verkocht
Loyolalaan 0 ong, Vught foto-2
Loyolalaan 0 ong, Vught foto-3
+17
Perceeloppervlakte
1.170 m²
Woonoppervlakte
249 m²
Inhoud
1.085 m³
Loyolalaan 0 ong is succesvol verkocht door AMB Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Wij presenteren u met trots het navolgende aanbod:

Onder architectuur, nog te realiseren, robuuste statige woonvilla in Vught Noord. Met recht mogen we zeggen “droomwonen” in Vught-Noord is hier in zijn puurste vorm van toepassing.

Je wordt omarmd door de natuur van voormalig Landgoed de Braacken aan de Loyolalaan.

Wonen in Vught.
Een geliefde plek die stedelijk aandoet, maar de voordelen en charme kent van een idyllisch dorp met een gezellig, Brabants dorpskarakter. Vught heeft eigenheid, indrukwekkende cultuurhistorische hotspots, overvloedige natuur en een veelvoud aan winkels en evenementen. Sla een handdoekje uit aan de IJzeren Man, het langste strand van Brabant. Zie jij jezelf al fietsend of wandelend genieten? Of vertoef je liever in een gezellig Vughts café of restaurant?
Vught laat je van alles zien en beleven!

Je nieuwe thuis ligt te midden van de rijke natuur die rust en ruimte biedt in een prachtige omgeving omringt met landgoederen, de levendigheid van lokale ondernemers, maar ook op een steenworp afstand van de bruisende stad 's-Hertogenbosch. Durf je daarvan te dromen? Zo’n 25 duizend tevreden inwoners gingen je al voor. Dat verklaart de vestiging van landelijke villa’s, buitenhuizen en landgoederen in Vught.

Loof
Project Loof bestaat uit de realisatie van 14 projectmatige luxe en rijkelijk gedetailleerde twee-onder-één kapwoningen en voor 18 toekomstige bewoners komt de langgekoesterde wens uit om een woning te laten bouwen naar eigen ontwerp op een van de 18 bouwkavels.

De projectmatige woningen zijn inmiddels in aanbouw en zullen naar verwachting in het voorjaar van 2024 worden opgeleverd. De meeste kaveleigenaren zijn inmiddels ook gestart met de bouw van hun woning naar eigen ontwerp. De contouren van het nieuwe villapark van Vught beginnen dus goed zichtbaar te worden.
Voor een van de laatst beschikbare bouwkavels heeft Studio Twee uit ‘s-Hertogenbosch een ontwerp gemaakt voor dit bouwkavel. Daarbij heeft de architect alle architectonische en creatieve vrijheid meegekregen binnen het bestaande bestemmingsplan en het beeldkwaliteitsplan.

De uitkomst van dit ontwerp is overduidelijk: de bijzondere woning en het bouwkavel vullen elkaar naadloos aan.
De creativiteit van het ontwerp laat zien hoe deze prachtige klassieke gedetailleerde villa op dit kavel het best tot zijn recht kan komen. Tegelijkertijd laten we zien dat enkel op dit bouwkavel, op deze plek een dergelijk ontwerp volledig tot zijn recht komt.

Uiteraard begrijpen we dat u benieuwd bent naar kosten om zo’n villa te laten bouwen. Om u een goede indruk te kunnen geven hebben we een kostenraming laten opstellen door een lokaal bouwbedrijf. Dit betreft enkel een raming waaraan nog geen rechten te ontlenen zijn. U heeft als koper/eigenaar nog alle vrijheid om andere bouwmaterialen te kiezen en de mate van afwerking is natuurlijk ook altijd een persoonlijke wens. De genoemde VON prijs omvat de prijs van het bouwkavel + de raming van de bouwkosten voor deze villa. De architect is graag bereid om met u aan zijn tekentafel uw persoonlijke woonwensen door te spreken om te zien of deze gerealiseerd kunnen worden. Mogelijk kan dat binnen het huidige ontwerp, maar uiteraard kan dit ook een heel ander woningontwerp zijn. Bij deze presentatie informeren wij u dus in mindere mate over de indeling van de woning aangezien dit zaken zijn die de uiteindelijke eigenaar nog geheel naar eigen wens kan afstemmen met de architect.

In de genoemde vraagprijs is het ontwerp, de vergunningen en een raming van de bouw van de woning begrepen. U hoeft enkel nog zorg te dragen voor de keukeninrichting, de sanitaire ruimten, uw vloerafwerking en de aanleg van de tuin (excl. in het ontwerp meegenomen tuinafscheidingen, welke al op locatie zijn gerealiseerd).
En mocht de plek u aanspreken maar wilt u met uw eigen architect een ontwerp maken ? Het is ook mogelijk om enkel het bouwkavel aan te kopen. Informeer bij de makelaar naar alle mogelijkheden.
Meer lezen
Minder lezen
Stefan Kuiten
Uw qualis-makelaar
Stefan Kuiten
AMB Makelaars
Dorpsstraat 7
5261 CJ Vught
073 711 37 03
Contact met de makelaar
Loyolalaan 0 ong, Vught foto-1
Loyolalaan 0 ong is succesvol verkocht door AMB Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken