Boslaan 8, Uden foto-1
Uden

Boslaan 8

€ 1.155.000 k.k.
Verkocht
Boslaan 8, Uden foto-0
Boslaan 8, Uden foto-1
Boslaan 8, Uden foto-2
Boslaan 8, Uden foto-3
Boslaan 8, Uden foto-4
Boslaan 8, Uden foto-5
Boslaan 8, Uden foto-6
Boslaan 8, Uden foto-7
Boslaan 8, Uden foto-8
Boslaan 8, Uden foto-9
Boslaan 8, Uden foto-10
Boslaan 8, Uden foto-11
Boslaan 8, Uden foto-12
Boslaan 8, Uden foto-13
Boslaan 8, Uden foto-14
Boslaan 8, Uden foto-15
Boslaan 8, Uden foto-16
Boslaan 8, Uden foto-17
Boslaan 8, Uden foto-18
Boslaan 8, Uden foto-19
Boslaan 8, Uden foto-20
Boslaan 8, Uden foto-21
Boslaan 8, Uden foto-22
Boslaan 8, Uden foto-23
Boslaan 8, Uden foto-24
Boslaan 8, Uden foto-25
Boslaan 8, Uden foto-26
Boslaan 8, Uden foto-27
Boslaan 8, Uden foto-28
Boslaan 8, Uden foto-29
Boslaan 8, Uden foto-30
Boslaan 8, Uden foto-31
Boslaan 8, Uden foto-32
Boslaan 8, Uden foto-33
Boslaan 8, Uden foto-34
Boslaan 8, Uden foto-35
Boslaan 8, Uden foto-36
Boslaan 8, Uden foto-37
Boslaan 8, Uden foto-38
Boslaan 8, Uden foto-39
Boslaan 8, Uden foto-40
Boslaan 8, Uden foto-41
Boslaan 8, Uden foto-42
Boslaan 8, Uden foto-43
Boslaan 8, Uden foto-44
Boslaan 8, Uden foto-45
Boslaan 8, Uden foto-46
Boslaan 8, Uden foto-47
Boslaan 8, Uden foto-48
Boslaan 8, Uden foto-49
Boslaan 8, Uden foto-50
Boslaan 8, Uden foto-51
Boslaan 8, Uden foto-52
Boslaan 8, Uden foto-53
Boslaan 8, Uden foto-54
Boslaan 8, Uden foto-55
Boslaan 8, Uden foto-56
Boslaan 8, Uden foto-57
Boslaan 8, Uden foto-58
Boslaan 8, Uden foto-59
Boslaan 8, Uden foto-60
Verkocht
Boslaan 8, Uden foto-2
Boslaan 8, Uden foto-3
+61
Perceeloppervlakte
835 m²
Woonoppervlakte
216 m²
Inhoud
826 m³
Boslaan 8 is succesvol verkocht door Van der Krabben Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Het aanzicht van deze vrijstaande woning in dit groene en stijlvolle straatbeeld trekt zeker je aandacht. De mix van een industriële en tegelijkertijd landelijke uitstraling intrigeert. Iets wat de klassiek gevormde voorgevel van spiegelend getint glas zeer fraai weergeeft. Het maakt je absoluut nieuwsgierig om naar binnen te gaan.

Maar eerst kom je tot de ontdekking dat dit ruime perceel grenst aan een bos. Via de groene achtertuin wandel je direct het groen van de voormalige kloostertuin in. Daarmee krijg je het beste van twee werelden. Aan de voorkant maak je deel uit van een moderne woonstraat, aan de achterzijde begint als het ware het landelijke dorpsgevoel.

Deze zeer aangename verrassing wordt gevolgd door alle highlights binnenshuis. Dat begint bij de prachtige zichtlijnen en de enorm ruimtelijke sfeer die de woning van alle kanten uitstraalt. De vide voor de glazen achtergevel is er een perfect toonbeeld van. Maar ook de royale U-vormige opzet van de woonkamer, leefkeuken en tuinkamer levert hier een wezenlijke bijdrage aan. Die specifieke opzet geeft je ook alle vrijheid om heel flexibel met de ruimte om te gaan.

Die flexibiliteit wordt trouwens nog vergroot door de separate werkruimte in de woning. Het combineren van wonen en werken heeft hierdoor een optimale vorm gekregen. De werkruimte is via een aparte buitendeur aan de zijkant toegankelijk en heeft een pantry en toiletruimte. Ideaal voor een praktijkruimte of kantoor aan huis. Deze ruimte heeft tevens aansluiting voor een douche, dus zou ook perfect als slaapkamer ingericht kunnen worden. Ten slotte draagt het ruime tuinhuis bij aan de grote flexibiliteit. Met eigen badkamer, pantry en sfeervolle zitkamer kun je hier tal van bestemmingen aan geven.

Bovendien kent de slaapverdieping van de woning nog mogelijkheden voor een eigen invulling. Het aantal slaapkamers kan bijvoorbeeld worden uitgebreid door de speciale wasruimte te verplaatsen naar de bijkeuken op de begane grond. Overigens blijf je dan over een zeer uitgebreide slaapverdieping beschikken met een gezins- en een en-suitebadkamer.

Minder opvallend maar toch nadrukkelijk aanwezig zijn de moderne eigenschappen van het huis. Alle glaspartijen zijn van triple HR-glas en de isolatie is optimaal. Verder is er een aardwarmtepomp geïnstalleerd die voor zowel verwarming als koelte zorgt. Ook is de woning uitgevoerd met domotica en een camerasysteem.

Buiten de schitterende locatie in deze rustige doodlopende straat - aan een uitgestrekt bos - woon je ook in de buurt van allerlei voorzieningen. Het centrum van Uden is op korte afstand. En je rijdt in zes minuten naar de opritten van de A50 met directe routes naar Eindhoven of Nijmegen.

Pluspunten

+ Ruime parkeergelegenheid aan de voorzijde van de woning. De oprit met grindbedekking biedt plaats aan drie auto’s.

+ Houten poortje en stepping stones in de grindtuin leiden naar de voordeur in een overkapt portaal en de hal. In de hal bevindt zich een installatiekast met onder meer de aardwarmtepomp en een elektrische boiler.

+ De gehele woonruimte is voorzien van een gietvloer en heeft plafonds met geïntegreerde spotverlichting.

+ Sfeervolle U-vormige woonkamer met centrale leefkeuken heeft een zeer licht karakter. Grote ramen in wandvullende glasgevels en de hoog geplaatste zijvensters brengen het licht volop de ruimte in. Vanuit de zithoek aan de voorzijde kijk je vrij uit op het groen in de voortuin en de rustige woonstraat.

+ De stijlvolle leefkeuken met een keur aan moderne inbouwapparatuur bevindt zich in het middendeel. In het kookgedeelte staat centraal een groot kookeiland met aansluitende eettafel. Boven de inductiekookplaat hangt een elegante ronde kokerafzuigkap. Aan een zijde is er een uitgebreide keukenwand met twee combi-ovens. In de nis ernaast zijn een klimaatkast, koelkast en vriezer geplaatst.

+ In de tuingerichte, royale ruimte met vide is er een fraaie uitkijk in de groene achtertuin. De grote schuifpui geeft een vloeiende verbinding tussen binnen en buiten. In een hoek zorgt de vrijstaande ronde haard voor een extra warm accent.

+ De bijkeuken biedt de mogelijkheid om een wasmachine, droger of ander witgoed onder een aanrechtblad te plaatsen. Verder is hier een toiletruimte met wandtoilet.

+ Separate werkruimte heeft een eigen doorgang en toegangsdeur aan de zijkant van de woning. Verder is de praktijkruimte uitgevoerd met een meterkast, pantry en toiletruimte.

+ Ruim tuinhuis met zitkamer, pantry en aparte badkamer geeft flexibele mogelijkheden. Schuifpui geeft doorgang naar een royaal overkapt terras. De badkamer is geheel betegeld en bevat een douchecabine met regendouche, wandtoilet en badkamermeubel met opzetwaskom. Het tuinhuis is via een overkapt portaal direct vanuit de bijkeuken bereikbaar.

+ Riante achtertuin biedt maximale privacy, rust en vrijheid. De tuin is prachtig groen ingericht met uitgestrekt gazon, monumentale bomen, borders en perken. Het terras bij de woning is gedeeltelijk overkapt door een overstekende kap. Dubbele poort aan de zijkant van de woning geeft een achterom naar de voorzijde.

+ Achter in de tuin staan bergingen. Aan de zijkant van beide bergingen is plaats voor houtopslag. Een poort achterin komt direct uit in het achtergelegen bos.

+ Drie slaapkamers, familiebadkamer en en-suitebadkamer op de verdieping hebben prima afmetingen en een fijne lichtinval door grote (dak)ramen. In alle slaapkamers is airco beschikbaar.

+ De familiebadkamer bevat een vrijstaand ligbad, douchecabine, wandtoilet, hangend badkamermeubel met dubbele wastafel.

+ Hoofdslaapkamer en en-suitebadkamer zijn beide uitgevoerd met een groot hoekvenster en een dakraam. De en-suitebadkamer is voorzien van een vrijstaand bad, ruime inloopdouche, wandtoilet en badkamermeubel. Vanuit het bad heb je prachtig uitzicht op de achtertuin en het bos. Verder is er nog een kleedruimte met kastenwand en dakraam.

+ Op de overloop zijn onder een groot dakraam aansluitingen voor wasmachine en droger. Hier is ook een spoelbak beschikbaar. Dit wasgedeelte en de kleedruimte bij de hoofdslaapkamer kunnen eenvoudig worden omgevormd tot een extra slaapkamer.

+ Luik boven de overloop geeft toegang tot de bergzolder op de tweede verdieping en de warmteterugwin-installatie.

Aanvaarding
In nader overleg.
Meer lezen
Minder lezen
Jeffrey Gremmen
Uw qualis-makelaar
Jeffrey Gremmen
Van der Krabben Makelaardij
Velmolenweg 165
5404 LC Uden
0413-257 033
Contact met de makelaar
Boslaan 8, Uden foto-1
Boslaan 8 is succesvol verkocht door Van der Krabben Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken