Landgoed Havikshorst 0 ong, Schijf foto-1
Schijf

Landgoed Havikshorst 0 ong

€ 850.000 v.o.n.
Verkocht
Landgoed Havikshorst 0 ong, Schijf foto-0
Landgoed Havikshorst 0 ong, Schijf foto-1
Landgoed Havikshorst 0 ong, Schijf foto-2
Landgoed Havikshorst 0 ong, Schijf foto-3
Landgoed Havikshorst 0 ong, Schijf foto-4
Landgoed Havikshorst 0 ong, Schijf foto-5
Landgoed Havikshorst 0 ong, Schijf foto-6
Landgoed Havikshorst 0 ong, Schijf foto-7
Landgoed Havikshorst 0 ong, Schijf foto-8
Landgoed Havikshorst 0 ong, Schijf foto-9
Landgoed Havikshorst 0 ong, Schijf foto-10
Landgoed Havikshorst 0 ong, Schijf foto-11
Landgoed Havikshorst 0 ong, Schijf foto-12
Landgoed Havikshorst 0 ong, Schijf foto-13
Landgoed Havikshorst 0 ong, Schijf foto-14
Landgoed Havikshorst 0 ong, Schijf foto-15
Landgoed Havikshorst 0 ong, Schijf foto-16
Landgoed Havikshorst 0 ong, Schijf foto-17
Landgoed Havikshorst 0 ong, Schijf foto-18
Landgoed Havikshorst 0 ong, Schijf foto-19
Landgoed Havikshorst 0 ong, Schijf foto-20
Landgoed Havikshorst 0 ong, Schijf foto-21
Landgoed Havikshorst 0 ong, Schijf foto-22
Verkocht
Landgoed Havikshorst 0 ong, Schijf foto-2
Landgoed Havikshorst 0 ong, Schijf foto-3
+23
Perceeloppervlakte
5,8 ha
Landgoed Havikshorst 0 ong is succesvol verkocht door Agnes Tomesen Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Landgoed de Havikshorst: een uniek perceel grond van ca. 5,8 hectare groot, gelegen in het dorp Schijf, gemeente Rucphen, in de provincie Noord-Brabant. Het perceel heeft een bouwtitel voor een woning van 1500 m³ met een groot bijgebouw van 200m². Het landgoed is beschikbaar voor kopers die op zoek zijn naar een unieke kans om hun droomhuis te bouwen op een prachtige locatie met veel privacy, rust en ruimte.

Het landgoed is gelegen in een zeer aantrekkelijke locatie nabij de A58 en tussen de steden Antwerpen, Rotterdam en Eindhoven in. Hierdoor is het landgoed goed bereikbaar vanuit alle delen van het land. Bovendien ligt het landgoed tegen de Rucphense Bossen aan, waardoor rust en natuur binnen handbereik zijn.

Een bijzonder kenmerk van Landgoed de Havikshorst is dat het onder de NSW-regeling valt. Dit maakt het landgoed fiscaal interessant voor kopers. Door de NSW-regeling kunnen eigenaren namelijk profiteren van aanzienlijke fiscale voordelen, zoals vrijstelling van overdrachtsbelasting en vermogensrendementsheffing.

Er zijn een aantal impressies gemaakt van het type woningen dat op het perceel kan worden gebouwd. Deze impressies bieden een inspirerend beeld van de prachtige mogelijkheden die het perceel biedt.
Het is echter belangrijk om te benadrukken dat kopers volledige vrijheid hebben om hun eigen architect te kiezen en hun eigen unieke droomwoning te ontwerpen. Het perceel biedt alle ruimte en mogelijkheden om een unieke woning te bouwen die perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.

Landgoed de Havikshorst biedt niet alleen de mogelijkheid om een prachtig droomhuis te bouwen op een unieke en rustige locatie, maar ook om volledig tot rust te komen in een omgeving die gekenmerkt wordt door rust, ruimte en natuur. Het is de ideale plek voor wie wil ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven en wil genieten van het buitenleven, zonder in te leveren op luxe en comfort. Of het nu gaat om het maken van lange wandelingen door de bossen, het paardrijden over de uitgestrekte heide of het genieten van een goed glas wijn op uw eigen terras: Landgoed de Havikshorst biedt het allemaal.

Kortom, dit landgoed biedt een unieke kans voor wie op zoek is naar een exclusieve en rustige plek om een droomhuis te bouwen, midden in de natuur en toch op korte afstand van steden.

Bent u op zoek naar een unieke kans om uw eigen droomhuis te bouwen op een prachtig perceel met veel privacy, rust en ruimte? Dan is Landgoed de Havikshorst de perfecte keuze. Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen.

Jobse Bouwgroep heeft tekeningen en schetsen gemaakt voor dit landgoed en kan u bijstaan bij het bouwproces van A tot Z. Zo kunnen zij u helpen bij de bouwbegeleiding en ervoor zorgen dat uw droomhuis op deze prachtige locatie werkelijkheid wordt.

Verkoopvoorwaarden:
Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!
Meer lezen
Minder lezen
Agnes Tomesen
Uw qualis-makelaar
Agnes Tomesen
Agnes Tomesen Makelaardij
Bredaseweg 53
4872 LA Etten-Leur
076-526 99 73
Contact met de makelaar
Landgoed Havikshorst 0 ong, Schijf foto-1
Landgoed Havikshorst 0 ong is succesvol verkocht door Agnes Tomesen Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken