Mahlersingel 28, Rotterdam foto-1
Rotterdam

Mahlersingel 28

€ 1.550.000 k.k.
Verkocht
Mahlersingel 28, Rotterdam foto-0
Mahlersingel 28, Rotterdam foto-1
Mahlersingel 28, Rotterdam foto-2
Mahlersingel 28, Rotterdam foto-3
Mahlersingel 28, Rotterdam foto-4
Mahlersingel 28, Rotterdam foto-5
Mahlersingel 28, Rotterdam foto-6
Mahlersingel 28, Rotterdam foto-7
Mahlersingel 28, Rotterdam foto-8
Mahlersingel 28, Rotterdam foto-9
Mahlersingel 28, Rotterdam foto-10
Mahlersingel 28, Rotterdam foto-11
Mahlersingel 28, Rotterdam foto-12
Mahlersingel 28, Rotterdam foto-13
Mahlersingel 28, Rotterdam foto-14
Mahlersingel 28, Rotterdam foto-15
Mahlersingel 28, Rotterdam foto-16
Mahlersingel 28, Rotterdam foto-17
Mahlersingel 28, Rotterdam foto-18
Mahlersingel 28, Rotterdam foto-19
Mahlersingel 28, Rotterdam foto-20
Mahlersingel 28, Rotterdam foto-21
Mahlersingel 28, Rotterdam foto-22
Mahlersingel 28, Rotterdam foto-23
Mahlersingel 28, Rotterdam foto-24
Mahlersingel 28, Rotterdam foto-25
Mahlersingel 28, Rotterdam foto-26
Mahlersingel 28, Rotterdam foto-27
Mahlersingel 28, Rotterdam foto-28
Mahlersingel 28, Rotterdam foto-29
Mahlersingel 28, Rotterdam foto-30
Mahlersingel 28, Rotterdam foto-31
Mahlersingel 28, Rotterdam foto-32
Mahlersingel 28, Rotterdam foto-33
Mahlersingel 28, Rotterdam foto-34
Mahlersingel 28, Rotterdam foto-35
Mahlersingel 28, Rotterdam foto-36
Mahlersingel 28, Rotterdam foto-37
Mahlersingel 28, Rotterdam foto-38
Mahlersingel 28, Rotterdam foto-39
Mahlersingel 28, Rotterdam foto-40
Mahlersingel 28, Rotterdam foto-41
Mahlersingel 28, Rotterdam foto-42
Mahlersingel 28, Rotterdam foto-43
Mahlersingel 28, Rotterdam foto-44
Mahlersingel 28, Rotterdam foto-45
Mahlersingel 28, Rotterdam foto-46
Mahlersingel 28, Rotterdam foto-47
Mahlersingel 28, Rotterdam foto-48
Verkocht
Mahlersingel 28, Rotterdam foto-2
Mahlersingel 28, Rotterdam foto-3
+49
Aantal kamers
6
Woonoppervlakte
342 m²
Inhoud
1.044 m³
Mahlersingel 28 is succesvol verkocht door Kolpa van der Hoek Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Uniek in Hillegersberg: prachtig penthouse van ruim 340 m2 woonoppervlakte met privé dakterras en twee balkons. Parkeren kan in de ondergelegen parkeergarage.

Het appartement is van alle hedendaagse gemakken en comfort voorzien. De woning is voorzien van een energielabel A en is gelegen op eigen grond. In tegenstelling tot diverse andere appartementen in het gebouw is er dus bij dit appartement géén sprake van erfpacht!

Het gebouw Mahlerstaete is een kleinschalig wooncomplex met in totaal 25 appartementen. Het gebouw ligt zeer rustig en groen aan de rand van het Lage Bergse Bos middenin een waterpartij. Door de centrale ligging in de woonwijk zijn alle voorzieningen nabij gelegen. Hillegersberg kenmerkt zich als een "dorp" in de stad Rotterdam. Niet alleen de sfeer in het gebouw tussen de bewoners onderling, maar ook van de buurtbewoners en de winkeliers in de omgeving is zeer prettig en vriendelijk.

De winkels rondom het Van Beethovenplein met verschillende lokale hoogwaardige speciaalzaken zijn op minder dan tien minuten loopafstand gelegen. Het grote winkelgebied rondom de Bergse Dorpsstraat met alle landelijke grootwinkelbedrijven maar ook diverse lokale ondernemers en gezellige horecagelegenheden is met de auto binnen vijf minuten bereikbaar. De snelwegen rondom Rotterdam, het centrum van Rotterdam en Rotterdam The Hague Airport zijn eveneens snel en eenvoudig met de auto bereikbaar.

Het Lage Bergse Bos begint direct bij de voordeur. Dit bos is onderdeel tezamen met het Hoge Bergse Bos van het recreatiegebied de Rottemeren en heeft een oppervlakte van 900 hectare met een prachtige variëteit van groen en water.

Begane grond:
via de representatieve afgesloten entree met video-intercom is er toegang tot de lift. Via het beveiligde trappenhuis zijn de verschillende etages te bereiken. De ondergelegen parkeergarage is per lift te bereiken.

4e verdieping:
royale hal met diverse raampartijen met uitzicht over de vijverpartij en trap naar 5e verdieping. Centrale gang met toegang tot alle vertrekken. In deze gang is tevens een praktische berging met wastafel. Nabij de woonkamer bevindt zich het royale (gasten)toilet.

De woonkamer is zeer royaal door onder andere een totale lengte van 20 (!!) meter. De woonkamer heeft een prettige speelse lay-out met diverse eigen "hoekjes" en twee zonnige balkons. De zitkamer aan de achterzijde heeft een ruim balkon welke thans middels de plaatsing van glaspuien is ingericht als serre. Vanuit deze serre is een fraai uitzicht over de waterpartij. Naast de serre bevindt zich de kantoorruimte. Deze kamer is afsluitbaar van de woonkamer middels dubbele deuren en beschikt over een ruime vaste boekenkast. Aan de achterzijde van deze kamer is de technische ruimte met onder andere de opstelling van de cv-ketel.

De eetkamer is aan de voorzijde gelegen en beschikt eveneens over een balkon. Vanaf dit balkon is een fraai uitzicht over het Lage Bergse Bos. Tevens is hier de (half) open keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals: koelkast, vriezer, inductie kookplaat, vaatwasser, oven en heel veel praktische bergruimte in de vele keukenkasten. Aangrenzend aan de keuken is de bijkeuken gelegen welke tevens vanuit de centrale gang toegankelijk is.

Aan de achterzijde zijn twee slaapkamers. De 1e slaapkamer is direct toegankelijk vanuit de royale hal en is thans in gebruik als werkkamer en is voorzien van diverse vaste kasten. De 2e slaapkamer beschikt over een direct toegankelijke badkamer. De badkamer is voorzien van douche, toilet en wastafel.

De hoofdslaapkamer is gelegen aan de voorzijde en toegankelijk vanuit de centrale gang en de woonkamer. Aan deze royale slaapkamer is een inloopkast gekoppeld alsmede een ruime (2e) badkamer. De badkamer is voorzien van toilet, bidet, ruime inloopdouche en dubbele wastafel. Aan de badkamer grenst de waskamer. Deze waskamer is voorzien van een pantry en de aansluitingen voor wasmachine/droger.

5e verdieping:
centrale overloop en vide met grote dakkoepel waarmee deze overloop geniet van zeer veel natuurlijke lichtinval. 3e badkamer voorzien van toilet, douche en wastafel. Zeer ruime slaapkamer met rondom grote raampartijen en hierdoor een prachtige vrij groen uitzicht. Tevens toegang tot het royale dakterras van ruim 50 m2. Door de vrije ligging biedt dit terras veel privacy en altijd een plek in de zon. Thans is een fors gedeelte van het terras in gebruik voor de opstelling van diverse zonnepanelen.

Doordat deze 5e verdieping zeer royaal is en is voorzien van alle gemakken, is dit gedeelte van het appartement multifunctioneel bruikbaar. Deze ruimte kan onder meer worden gebruikt als kantoorruimte, atelier, huisvesting voor (prive)verpleging of als een gastenverblijf.

Onderbouw:
in de ondergelegen parkeergarage beschikt het appartement over één parkeerplaats (en een optionele 2e parkeerplaats) en twee bergingen.

Energielabel: A
Het gasgebruik is zeer laag. Er wordt thans naast de vloerverwarming "bij"verwarmd door de airco's. Er is ook een mogelijkheid een hybride warmtepomp te plaatsen, waardoor het gasverbruik helemaal minimaal is. Op het dakterras liggen 12 ZONNEPANELEN voor eigen gebruik met hierdoor meer dan 50% eigen opwekking van elektriciteit.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar ca. 2000;
- Energielabel A;
- Woonoppervlakte ca. 342 m²;
- Inhoud ca. 1.044 m³;
- Zonnig dakterras;
- 5 slaapkamers;
- Verwarming en warmwater door middel van cv-ketel (ca. 2019);
- Één parkeerplaats in onderliggende garage;
- 2e parkeerplaats optioneel te koop voor € 35.000,- k.k.;
- Actieve VvE, maandelijkse bijdrage € 1.064,-;
- Gelegen op eigen grond;
- Oplevering: in overleg.

Kolpa van der Hoek makelaars en Makelaarskantoor G. Kok zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren en heeft inzage in het meetrapport waarbij woonruimte en overige ruimte gesplitst zijn.

Deze informatie is door Kolpa van der Hoek makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Meer lezen
Minder lezen
Stefany Delgado Alonso
Uw qualis-makelaar
Stefany Delgado Alonso
Kolpa van der Hoek Makelaars
Straatweg 94
3051 BL Rotterdam
010-4226144
Contact met de makelaar
Mahlersingel 28, Rotterdam foto-1
Mahlersingel 28 is succesvol verkocht door Kolpa van der Hoek Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken