Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-1
Roosendaal

Onyxdijk 167 a

Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-0
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-1
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-2
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-3
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-4
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-5
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-6
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-7
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-8
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-9
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-10
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-11
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-12
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-13
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-14
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-15
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-16
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-17
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-18
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-19
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-20
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-21
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-22
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-23
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-24
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-25
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-26
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-27
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-28
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-29
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-30
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-31
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-32
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-33
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-34
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-35
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-36
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-37
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-38
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-39
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-40
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-41
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-42
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-43
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-44
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-45
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-46
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-47
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-48
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-49
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-50
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-51
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-52
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-53
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-54
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-55
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-56
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-57
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-58
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-59
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-60
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-61
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-62
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-63
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-64
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-65
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-66
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-67
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-68
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-69
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-70
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-71
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-72
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-73
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-2
Onyxdijk 167 a, Roosendaal foto-3
+74
Perceeloppervlakte
1.300 m²
Woonoppervlakte
366 m²
Inhoud
1.555 m³

Omschrijving

Stap uit uw auto en laat de omgeving van deze moderne villa aan de Onyxdijk in Roosendaal uw zintuigen prikkelen. Ruik de nabijgelegen bossen, ervaar de koelte van de bomen, geniet van het groen en hoor de bladeren zachtjes ritselen. De villa zelf heeft alle elementen om zo ontspannen en comfortabel mogelijk te wonen. Van een sfeervolle living met open haard en een exclusieve leefkeuken tot zes slaapkamers, drie badkamers waarvan een badkamer met sauna en een privacyvolle achtertuin met zwembad.

Voor wie bekend is in Roosendaal: is het u ooit opgevallen hoe mooi groen de Onyxdijk eigenlijk is? Gelegen aan de rand van Roosendaal en met landgoed Visdonk en de Rucphense bossen binnen handbereik wellicht voor de hand liggend. Maar dat maakt de rit naar huis niet minder ontspannend. En eenmaal aangekomen bij uw woning weet u: hier wacht een nog grotere oase van rust. Wanneer u arriveert, draait de poort gestaag open. Hoewel er genoeg parkeerruimte is in één van de vakken voor de deur zet u uw auto op eigen erf. Genoeg ruimte blijft er dan over voor een tweede auto. Eventueel elektrisch, want er is een laadpaal aanwezig. Met de hoge hagen en de platanen op het erf heerst meteen een gevoel van privacy. Een aspect waar architect René Hoek bij het ontwerp van de villa ook rekening mee heeft gehouden.

Een ruimtelijke binnenkomer met de allure van een galerie
Het mooie grote overstek met houten afwerking geeft de villa een fraaie horizontale belijning. Zou het een knipoog zijn naar de stijl van architect Frank Lloyd Wright? Niet alleen de onderkant van het overstek, maar ook de voordeur en de naastgelegen dubbele garage (met binnen een trap naar de (wijn)kelder) zijn afgewerkt met hout. We openen de voordeur en staan in de voorhal, met voldoende ruimte voor een grote garderobekast. Er zijn meerdere deuren: één naar de garage, één voor de meterkast, één naar het toilet en één voor een snelle route naar de keuken. De glazen openslaande deuren zijn open, dus we zetten onze pas voort richting de hal. Een ‘binnenkomer’ die met zijn ruimtelijkheid, het vele daglicht en de zwevende trap indruk maakt. Het heeft de allure van een galerie en tegelijkertijd voelt het ook als een verlengstuk van de woonkamer.

Living als kloppend hard met een speel- en eetkamer aan weerszijden
We volgen de mooie (zicht)lijn vanaf de voordeur, door de voorhal en de imposante hal en staan dan in de woonkamer. Dit is met recht het kloppend hard van het huis te noemen. Vanwege de centrale ligging, maar ook door het gebruik van warme materialen – bijvoorbeeld de massief houten visgraat vloer – en het contact met de tuin. De huidige bewoners hebben hier heel mooi laten zien dat een meer dan royale ruimte tegelijkertijd heel knus en gezellig kan aanvoelen. Neem plaats op de bank en stelt u zich eens een mooie zomeravond voor. Met de schuifpui open en een verkoelend briesje dat langs uw haren strijkt. Of denk aan regen die zacht tegen het raam tikt terwijl u binnen, met de open haard aan, geniet van het invallen van de herfst. Links van de living is een ruimte die momenteel in gebruik is als bibliotheek en speel-, hobby- en tv-kamer. Het is een multifunctionele ruimte, grenzend aan de werkkamer, die ook in verbinding staat met de tuin. Aan de rechterzijde van de woonkamer is een eetgedeelte gecreëerd. Een mooie plek voor het houden van sfeervolle diners.

Exclusieve Bulthaup-keuken vol fijne (kook)hoogstandjes
Uitgebreid dineren kan overigens ook in de keuken: een modern en exclusief exemplaar van Bulthaup en voorzien van allerlei fijne (kook)hoogstandjes. Van een Teppanyaki-/grillplaat tot een Quooker en van een shockvriezer tot een stoomoven en warmhoudlades. Er is een gewone oven, een dubbele koelkast, een ijsblokjesmachine, een warmhoudplaat en er zijn twee vaatwassers. Om nog maar niet te spreken over de hoeveelheid werk- en opbergruimte. Dat maakt van diners bereiden voor grotere gezelschapen toch gewoon een feestje? Al is de keuken ook een heerlijke plek om ’s ochtends in alle rust te beginnen met een kop koffie en een krantje. Gezellig aan het keukeneiland met zicht op de tuin. Aan de keuken grenst de bijkeuken. Met een maatwerk kast tot aan het plafond is hier optimaal gebruikgemaakt van de ruimte. In de kast zijn de verdeler van de vloerverwarming, de luchtverwarming en het luchtbehandelingssysteem ondergebracht. Gewandeld, getuinierd of buiten gespeeld? Laat hier gerust de jassen en schoenen achter, even handen wassen en kom maar binnen!

Eerste verdieping met zes slaapkamers en drie badkamers
Terug in de hal nemen we de zwevende trap naar boven. Hier verkennen we allereerst de rechterzijde (de westvleugel) van het huis. Aan deze kant zijn drie slaapkamers gerealiseerd. Twee daarvan hebben een balkon en alle drie zijn ze voorzien van airco voor extra comfort. De westvleugel heeft een eigen badkamer met ligbad, douche en een badmeubel met waskom. Ook is er een aparte toiletruimte.

Is het ’s ochtends en/of ’s avonds dringen geblazen in de badkamer? Maak dan gebruik van de tweede badkamer in de oostvleugel van het huis. Met hier een douche en een badmeubel met wastafel. Aan deze kant van de verdieping zijn overigens vier kamers gemaakt. Twee zijn momenteel in gebruik als slaapkamer, een kamer is ingericht als kleedkamer en een vertrek is in gebruik als werkkamer. Verder is er nog een vaste kast en een apart toilet aan deze zijde. En dan die hoeveelheid daglicht die via de lichtstraat (met zonnescreen) binnenkomt hè. Dat zorgt niet alleen voor een mooie lichtinval op de verdieping en in de hal beneden; het is ook gewoon super fijn wakker worden ’s ochtends.

Kers op de taart is de masterbedroom. Een kamer die de sfeer ademt van een luxe hotelsuite. Open en ruimtelijk ingedeeld, maar tegelijkertijd heel duidelijk bestaande uit aparte ruimtes. Van de slaapkamer en de ‘dressing room’ tot de sportruimte. Volledig ontspannen doen bewoners aan het einde van de dag in de ensuite badkamer. Een ruimte met alle ingrediënten voor een volledig rondje sauna.

Zorgvuldig aangelegde tuin met zwembad en plataanbomen
De achtertuin tuin is zorgvuldig aangelegd en bestaat uit een harmonieuze mix van natuurlijke, robuuste materialen. Aangevuld met sierbestrating, kunstgras en een rijke variatie aan beplanting en bomen. Op het royale terras is het goed genieten van het buitenleven. In de schaduw van de statige plataanbomen of heerlijk in de zon. Het aanwezige zwembad (uitgerust met een ‘Roldeck’ en omgeven door een vlonder) biedt verfrissing op zomerse dagen. In de zijtuin is een tweede terras waar bewoners optimaal genieten van de buitenruimte.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd;
- De woning is voorzien van 28 zonnepanelen;
- De verdiepingsvloeren zijn van beton;
- De kozijnen zijn deels van hardhout en deels van aluminium. Met dubbele beglazing;
- De vloeren zijn grotendeels afgewerkt met massief hout en met tegels;
- De tegelvloeren op de begane grond zijn voorzien van vloerverwarming;
- Op de eerste verdieping hebben de badkamer en het toilet in de rechtervleugel vloerverwarming;
- Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning;
- De woning is uitgerust met camera’s en glasdetectie;
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Roosendaal:
Roosendaal is een stad gelegen in het zuidwesten van de provincie Noord-Brabant, tussen Breda en Bergen op Zoom, aan de A58. De stad is ontstaan op 1 januari 1997 door de samenvoeging van de voormalige gemeenten Roosendaal en Nispen en Wouw. Naast de kern Wouw en de stad Roosendaal bestaat de gemeente uit de dorpen Moerstraten, Wouwse Plantage, Heerle en Nispen.
Door zijn centrale ligging tussen Rotterdam en Antwerpen vervult de stad een belangrijke internationale logistieke functie. Er is hierdoor volop werkgelegenheid. Daarnaast heeft in u in Roosendaal alle voorzieningen binnen handbereik en bevindt zich hier het bekende Rosada Fashion Outlet. Ook zijn er goede openbaar vervoersverbindingen aanwezig, waaronder een treinstation.

Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!
Meer lezen
Minder lezen
Agnes Tomesen
Uw qualis-makelaar
Agnes Tomesen
Agnes Tomesen Makelaardij
Bredaseweg 53
4872 LA Etten-Leur
076-526 99 73
Contact met de makelaar Plan een bezichtiging

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 1.350.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg
Objectcode
12937

Bouw

Type
Villa, Vrijstaande woning
Bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000
Onderhoud
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten en inhoud

Wonen
366 m²
Perceel
1.300 m²
Overig
46 m²
Inhoud
1.555 m³

Indeling

Kamers
11
Slaapkamers
6
Badkamers
3
Verdiepingen
2

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Dakisolatie, Dubbel glas, Muurisolatie, Vloerisolatie, Volledig geisoleerd
Warm water
C.V.-ketel
Verwarming
C.V.-ketel, Open haard, Vloerverwarming gedeeltelijk
Ketel
Remeha (2020, Combi-ketel, Eigendom)

Buitenruimte

Balkon
Ja
Tuin
Tuin rondom
Schuur
Vrijstaand hout
Faciliteiten schuur
Voorzien van elektra

Garage

Soort garage
Inpandig
Capaciteit
2
Afmetingen
44 m², 612×716
Voorzieningen
Met elektrische deur, Voorzien van elektra, Voorzien van water

Objectkenmerken

• Airconditioning
• Buitenzonwering
• Sauna
• Schuifpui
• Zonnepanelen
• Zwembad

Locatie

Onyxdijk 167 a, 4706 LL Roosendaal

• Aan rustige weg
• residential

Meer lezen
Minder lezen

Video

Plattegronden

Onyxdijk 167 a, Roosendaal plattegrond-0
Onyxdijk 167 a, Roosendaal plattegrond-1
Onyxdijk 167 a, Roosendaal plattegrond-2

Locatie

Street view
Map view
10 min
20 min
30 min
Reistijd
Voorzieningen

Bereken je reistijd

Kies je vervoer
Maximale reistijd
10 min.
20 min.
30 min.
Reis moment
Daluren
Piekuren
Toon resultaten

Voorzieningen

Geef hieronder aan welke voorzieningen u op de kaart wilt tonen.

Kies voorzieningen
School
Dokter
Apotheek
Restaurant
Sportschool
OV
Supermarkt
Ziekenhuis
Kerk
Tandarts
Bioscoop
Kapper
Toon resultaten

Ik heb interesse in
Onyxdijk 167 a

Wilt u een bezichtiging inplannen of heeft u een vraag?
Neem via onderstaand formulier direct contact op met de Qualis-makelaar.

Bedankt voor uw aanvraag.

Bekijk als eerste ons nieuwste woningaanbod, ook in stille verkoop!
Maak nu een account aan

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Gegevens
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Agnes Tomesen
Uw qualis-makelaar
Agnes Tomesen
Agnes Tomesen Makelaardij
Bredaseweg 53
4872 LA Etten-Leur
076-526 99 73

Agnes Tomesen Makelaardij
Account aanmaken
Bekijk het grootste ‘geheime’ woningaanbod van Nederland. Account aanmaken
Magazine
Bekijk de laatste interieur-
& lifestyle trends!

Qualis e-Magazine