Engweg 59, Putten foto-1
Putten

Engweg 59

€ 649.000 k.k.
Verkocht
Engweg 59, Putten foto-0
Engweg 59, Putten foto-1
Engweg 59, Putten foto-2
Engweg 59, Putten foto-3
Engweg 59, Putten foto-4
Engweg 59, Putten foto-5
Engweg 59, Putten foto-6
Engweg 59, Putten foto-7
Engweg 59, Putten foto-8
Engweg 59, Putten foto-9
Engweg 59, Putten foto-10
Engweg 59, Putten foto-11
Engweg 59, Putten foto-12
Engweg 59, Putten foto-13
Engweg 59, Putten foto-14
Engweg 59, Putten foto-15
Engweg 59, Putten foto-16
Engweg 59, Putten foto-17
Engweg 59, Putten foto-18
Engweg 59, Putten foto-19
Engweg 59, Putten foto-20
Engweg 59, Putten foto-21
Engweg 59, Putten foto-22
Engweg 59, Putten foto-23
Engweg 59, Putten foto-24
Engweg 59, Putten foto-25
Verkocht
Engweg 59, Putten foto-2
Engweg 59, Putten foto-3
+26
Perceeloppervlakte
368 m²
Woonoppervlakte
145 m²
Inhoud
572 m³
Engweg 59 is succesvol verkocht door Zielman Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Vrijstaande woning met ruime garage

Bouwjaar: 1959
Inhoud: 572 m³
Woonoppervlakte: 145 m²
Perceeloppervlakte: 365 m²

Vrijstaande woning met ruime garage/hobbyruimte en een volledig woonprogramma op de begane grond. En dat is nog niet alles, deze prettige woning heeft ook veel ruimte op de 1e verdieping.
Het royale perceel van 365 m² maakt het geheel compleet. Dit alles is gelegen op een prima locatie op loopafstand van het gezellige dorpscentrum.
Deze in 1959 gebouwde woning beschikt over veel natuurlijk lichtinval en biedt voldoende ruimte om een heerlijk 'eigen thuis' te creëren.
Via de overdekte entree is de royale lichte hal met fraaie originele bordestrap naar 1e verdieping, toegang tot provisiekelder en toiletruimte te bereiken. Vanuit de hal zijn de aangename lichte woonkamer, de keuken met aangrenzende
praktische bijkeuken en 2 slaapkamers met toegang tot de badkamer toegankelijk. Op de 1e verdieping zijn via de overloop 2 slaapkamers, een multifunctionele ruimte, een doucheruimte en een separaat toilet toegankelijk.
Middels een luik op de overloop is de zoldervliering bereikbaar.
Via de oprit is de royale garage/hobbyruimte te bereiken. Deze ruimte is voorzien van een eigen cv-installatie, meterkast, krachtstroom en een lift naar de bevloerde verdieping, welke middels
een vlizotrap bereikbaar is. Grenzend aan de garage bevindt zich ook nog een eenvoudige houten berging.

De heerlijke ruime licht hal met authentieke uitstraling geeft toegang tot de woonkamer. Deze is over de volle breedte aan de voorzijde gesitueerd en beschikt over royale raampartijen, een gaskachel met schouw (momenteel niet aangesloten) en een sfeervol inbouw
servieskastje met glas in lood. De vele ramen zorgen voor een aangename lichte uitstraling en een vrij 'Hollands' uitzicht op de omgeving. Middels een open verbinding is de keuken met aangrenzende bijkeuken bereikbaar. Ook is de keuken vanuit de hal toegankelijk. De keuken is ingericht
met voldoende bergruimte en diverse inbouwapparatuur, te weten: gaskookplaat, afzuigsysteem, magnetron en een koelkast. De praktische bijkeuken is voorzien van aansluiting wasapparatuur, cv-installatie en achterentree. Beide zijn uitgerust met een plavuizenvloer.
Beide slaapkamers op de begane grond zijn aan de achterzijde gesitueerd. Beide hebben een prima formaat, voldoende daglicht en zijn voorzien van een vaste kast. Tevens is vanuit beide slaapkamers de tussengelegen badkamer toegankelijk. De originele badkamer met granietenvloer
is ingericht met doucheruimte en wastafel.

Via de bordestrap is de lichte overloop op de 1e verdieping bereikbaar. Met aan de voor- en achterzijde een ruime slaapkamer beide zijn voorzien van een wastafel en 1 van de slaapkamers beschikt tevens over een vaste kast.
Tevens beschikt de 1e verdieping over een multifunctionele ruimte met dakraam, een douchegelegenheid en een separaat toilet.

De rondom gelegen tuin beschikt aan de voorzijde over een oprit naar de garage, welke tevens vanuit de achtertuin bereikbaar is. Tussen de woning en garage bevindt zich een poortdeur naar de achtertuin, ook vanaf de andere zijde van de woning is de achtertuin middels een
poortdeur bereikbaar. De achtertuin is ingericht met een zonneterras en diverse vaste planten en struiken.
Meer lezen
Minder lezen
Heleen van de Beek
Uw qualis-makelaar
Heleen van de Beek
Zielman Makelaardij
Dorpsstraat 44
3881 BE Putten
0341-360 244
Contact met de makelaar
Engweg 59, Putten foto-1
Engweg 59 is succesvol verkocht door Zielman Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken