Pingerweg 10, Nuth foto-1
Nuth

Pingerweg 10

€ 925.000 k.k.
Verkocht
Pingerweg 10, Nuth foto-0
Pingerweg 10, Nuth foto-1
Pingerweg 10, Nuth foto-2
Pingerweg 10, Nuth foto-3
Pingerweg 10, Nuth foto-4
Pingerweg 10, Nuth foto-5
Pingerweg 10, Nuth foto-6
Pingerweg 10, Nuth foto-7
Pingerweg 10, Nuth foto-8
Pingerweg 10, Nuth foto-9
Pingerweg 10, Nuth foto-10
Pingerweg 10, Nuth foto-11
Pingerweg 10, Nuth foto-12
Pingerweg 10, Nuth foto-13
Pingerweg 10, Nuth foto-14
Pingerweg 10, Nuth foto-15
Pingerweg 10, Nuth foto-16
Pingerweg 10, Nuth foto-17
Pingerweg 10, Nuth foto-18
Pingerweg 10, Nuth foto-19
Pingerweg 10, Nuth foto-20
Pingerweg 10, Nuth foto-21
Pingerweg 10, Nuth foto-22
Pingerweg 10, Nuth foto-23
Pingerweg 10, Nuth foto-24
Pingerweg 10, Nuth foto-25
Pingerweg 10, Nuth foto-26
Pingerweg 10, Nuth foto-27
Pingerweg 10, Nuth foto-28
Pingerweg 10, Nuth foto-29
Pingerweg 10, Nuth foto-30
Pingerweg 10, Nuth foto-31
Verkocht
Pingerweg 10, Nuth foto-2
Pingerweg 10, Nuth foto-3
+32
Perceeloppervlakte
990 m²
Woonoppervlakte
211 m²
Inhoud
992 m³
Pingerweg 10 is succesvol verkocht door Van Cromvoirt Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Voor een glooiend oplopend perceel aan rand van Nuth tekende Arthur Wuts van Janssen-Wuts Architecten in 2017 deze vrijstaande, hedendaagse villa. Zij heeft een gevelbeeld waarvan de basis is uitgevoerd in donkergrijze baksteen en het bovengelegen woongedeelte een strakke en witte gevelafwerking kreeg waardoor het visueel is gescheiden van de onderbouw. De kozijnen van het woongedeelte zijn uitgevoerd in een contrasterende, matzwarte kleurstelling.

Een trap van cortenstaal leidt aan de rechterzijde omhoog naar de entreepartij. Hier heeft de villa op het eerste woonniveau een architectonisch grondplan waarin alle woonruimten in open verbinding met elkaar staan en elke ruimte toch een geheel eigen identiteit behoudt. Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer met een designinrichting die aansluit op de allure van de villa.

Het object is omringd door een tuin met een hoge mate van privacy en kent diverse terrassen op het eerste woonniveau en een groot dakterras op het tweede bij de hoofdslaapkamer. De ligging aan de landelijke rand van Nuth is niettemin centraal, met diverse winkelvoorzieningen op korte afstand en een goede bereikbaarheid van een knooppunt van snelwegen. Het bouwjaar is 2017, de perceeloppervlakte meet 990 m2 en het woonoppervlak bedraagt 211 m2.

BEGANE GROND
Ontvangsthal
Een strak vormgegeven trap van geoxideerd cortenstaal leidt aan de rechterzijde omhoog waar op een groot terrasplateau overdekt toegang is tot de L-vormige ontvangsthal (8,0 m2). De vloer van de hal is afgewerkt met langwerpige keramische tegels in een dessin van whitewash eiken. De vloer loopt drempelloos door in alle ruimten op dit woonniveau waar zij is voorzien van vloerverwarming.

Gastentoilet
De hal, met aan de linkerzijde een nisruimte voor plaatsing van een kunstobject, biedt aan de rechterzijde toegang tot het naast de werkkamer gelegen gastentoilet. De inrichting bestaat uit vrijhangend sanitair (Vitra) met bijpassend designfonteintje.

Living met uitzicht op de tuin
Aan de achterzijde sluit de hal aan op de living (45,5 m2) die met een kamerbrede en hoge glaswand uitzicht heeft op de achtertuin. In het midden ervan bevinden zich twee schuifpuien die naar links en rechts geopend kunnen worden zodat er één brede en open toegang ontstaat en de achtertuin als het ware een verlengstuk vormt van de woonkamer. In de linkerzijgevel bevinden zich eveneens twee identiek hoge raampartijen, onderbroken door een wand. In het plafond zijn vijf ledspots ingebouwd; de raampartijen in huis zijn voorzien van warmtewerende HR+++-beglazing en hebben screens voor de regulering van binnenvallend zonlicht.

Halfopen woonkeuken
De living staat aan de voorzijde in verbinding met een halfopen woonkeuken (26,1 m2) waar de brede en hoge raampartijen van de living in identieke vorm als twee glazen wanden terugkomen. De keuken is voorzien van een brede schuifpui die toegang biedt tot een U-vormig terras dat aan de voorzijde deels is overdekt door de overhangende bovenste verdieping. Het is met een muurtje
afgescheiden en loopt aan de rechterzijgevel door tot de entreepartij.

Aan een lange muurzijde in de keuken bevindt zich een kastenwand met deuren met een softclose systeem en zijn van Neff een combi stoomoven en combi oven-magnetron op werkhoogte boven elkaar geplaatst. Tevens is er een koelvriescombinatie (Liebherr) bestaande uit een koelkast en diepvries (3 lades). In een kookgedeelte, met onderkasten aan beide zijden en daglichttoetreding via
een brede raampartij, zijn een vierpits inductiekookplaat (Bora) met geïntegreerde afzuiging opgenomen alsmede een verzonken rvs-spoelbak (ABK) met eengreepsmengkraan en een afwasmachine (Atag) in onderbouw. Het kookeiland wordt geflankeerd door een meerpersoons eettafel.

Werkkamer/kantoorruimte
Direct aan de rechterzijde bij binnenkomst in de hal bevindt zich een werkkamer/kantoorruimte (15,2 m2) die desgewenst als slaapkamer kan worden aangewend. Karakteristiek detail voor de architectuur is de rechthoekige, horizontaal geplaatste raampartij met enkel uitzicht naar buiten in staande positie. Een tuindeur biedt vanuit deze ruimte rechtstreeks toegang tot het achterterras.

Bijkeuken
Aan de linkerzijde naast het gastentoilet bevindt zich de bijkeuken (6,5 m2) met de witgoedaansluitingen en een spoelgedeelte met rvs-spoelbak met eengreepsmengkraan en boven- en onderkasten. Vanuit deze ruimte is toegang tot het overdekte gedeelte van het achterterras.

VERDIEPING
Bij binnenkomst in de ontvangsthal is aan de linkerzijde toegang tot zowel de keuken als een voorliggende, strak uitgevoerde trappartij met rvs-leuning die naar de eerste verdieping leidt. De overloop (11,5 m2) en slaapkamers op de verdieping hebben een laminaatvloer en zijn eveneens voorzien van vloerverwarming.

Berging en toiletruimte
Op de overloop is toegang tot een toiletruimte die een identieke inrichting heeft als het gastentoilet op de begane grond. Ernaast bevindt zich een berging waarin de techniek van de WtW-installatie (WarmteterugWin-installatie) van Zehnder en de HR-combiketel van Nefit (2017) zijn ondergebracht.

Drie slaapkamers
De hoofdslaapkamer (30,9 m2) is gesitueerd aan de achterzijde waar zij met een dubbele schuifpui toegang heeft tot groot betegeld en ommuurd dakterras. Deze slaapkamer is voorzien van een scheidingswand als ruimtedeler die het slaapgedeelte aan de voorzijde functioneel scheidt van een garderobekamer aan de achterzijde. Deze laatst beschikt over maatwerkkledingkasten en heeft vijf ingebouwde led-plafondspots. Een airconditioning-unit (Mitsubishi) kan op zomerse dagen voor extra verkoeling zorgen in de slaapkamer. De beide andere slaapkamers (van 17,0 m2 en 16,4 m2) bevinden zich respectievelijk aan de rechter- en linkervoorzijde.

Badkamer
De badkamer (14,6 m2) heeft een taupekleurige, vloeistofdichte vloerafwerking met vloerverwarming waarop een vrijstaand ligbad in ovaal formaat in bijpassende kleurstelling is geplaatst. De overige inrichting bestaat uit een inloopdouche met gehard glazen wand, regendouchekop en verzonken afvoer. Tegen één wand is een vrijhangend kamerbreed meubel met spiegelachterwand geplaatst waarop zich een tweepersoons keramische wastafel bevindt waarvan de designarmaturen in de wand zijn geïntegreerd. In het plafond van de badkamer zijn zes ledspots opgenomen.

Souterrain en inpandige garage
Vanuit de living is met een deur toegang tot de kelderverdieping. In het voorportaal is een maatwerkkastenwand ingericht die in een uitsparing plaats kan bieden aan een hoge koel-/vriescombinatie. De inpandige garage (46,9 m2) is voorzien van een vloeistofdichte vloer en biedt ruimte aan de stalling van twee auto’s. Zij is toegankelijk via een brede en elektrisch bedienbare sectionaalpoort (VSA) die is voorzien van afstandsbediening. In een nisruimte aan de voorzijde bevindt zich een wateraansluiting en achter in de garage is toegang tot een muurkast. Opmerkelijk voor deze garage is
de méér dan gebruikelijke hoogte van 2 meter 80.

TUIN
Aan de voorzijde is op straatniveau toegang tot de dubbele garage met parkeermogelijkheid voor meerdere auto’s op eigen terrein op het bestrate voorgedeelte. Aan de linker- en rechterzijde bevinden zich oplopende borders die zijn begroeid met bodembedekkende en gesnoeide ligusterstruiken.

Aan de rechterzijde bevindt zich op het voorterrein een strak vormgegeven plantenbak en leidt een trap van cortenstaal, met tussenplateaus met tredeverlichting, naar een groot terras bij de overdekte entree. Hier is met een afsluitbare tuinpoort toegang tot de zijtuin met verscholen stallingsmogelijkheid voor de gft-container. De linkervoortuin staat met eenzelfde afsluitbare tuinpoort
in verbinding met de achtertuin.

De op het westen gelegen achtertuin heeft aan de woningzijde een breed en overdekt terras met vier ingebouwde plafondspots dat aansluit op een tuingedeelte dat is afgewerkt met grijze breuksteen, in kleurstelling aansluitend op die van de terrastegels. In het middendeel bevinden zich cirkelvormige borders met een omranding van cortenstaal en aan de woningzijde een border met siergras. Die omranding is eveneens toegepast als begrenzing van de borders aan de achterzijde van de tuin. Zij hebben een gevarieerde beplanting van onder meer vlinderstruiken, hortensia’s en een perk met viooltjes.

ALGEMEEN
- Vrijstaande villa uit 2017 aan de groene, rustige rand van Nuth;
- Hedendaagse architectuur van de tekentafels van architectenbureau Janssen-Wuts Architecten;
- Volledig geïsoleerd en voorzien van warmtewerende Hr+++-beglazing;
- Voorzien van vloerverwarming op beide woonniveaus;
- Inpandige garage met elektrische sectionaalpoort voor stalling van twee auto’s;
- Ligging nabij het ruim gesorteerde winkelcentrum van Nuth en op korte afstand van autosnelwegverbindingen.
Meer lezen
Minder lezen
Lou Heunen
Uw qualis-makelaar
Lou Heunen
Van Cromvoirt Makelaars
Minderbroederssingel 669
6041 KH Roermond
0475-333 533
Contact met de makelaar
Pingerweg 10, Nuth foto-1
Pingerweg 10 is succesvol verkocht door Van Cromvoirt Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken