Eikendonk 8, Helvoirt foto-1
Helvoirt

Eikendonk 8

€ 900.000 k.k.
Verkocht
Eikendonk 8, Helvoirt foto-0
Eikendonk 8, Helvoirt foto-1
Eikendonk 8, Helvoirt foto-2
Eikendonk 8, Helvoirt foto-3
Eikendonk 8, Helvoirt foto-4
Eikendonk 8, Helvoirt foto-5
Eikendonk 8, Helvoirt foto-6
Eikendonk 8, Helvoirt foto-7
Eikendonk 8, Helvoirt foto-8
Eikendonk 8, Helvoirt foto-9
Eikendonk 8, Helvoirt foto-10
Eikendonk 8, Helvoirt foto-11
Eikendonk 8, Helvoirt foto-12
Eikendonk 8, Helvoirt foto-13
Eikendonk 8, Helvoirt foto-14
Eikendonk 8, Helvoirt foto-15
Eikendonk 8, Helvoirt foto-16
Eikendonk 8, Helvoirt foto-17
Eikendonk 8, Helvoirt foto-18
Eikendonk 8, Helvoirt foto-19
Eikendonk 8, Helvoirt foto-20
Eikendonk 8, Helvoirt foto-21
Eikendonk 8, Helvoirt foto-22
Eikendonk 8, Helvoirt foto-23
Eikendonk 8, Helvoirt foto-24
Eikendonk 8, Helvoirt foto-25
Eikendonk 8, Helvoirt foto-26
Eikendonk 8, Helvoirt foto-27
Eikendonk 8, Helvoirt foto-28
Eikendonk 8, Helvoirt foto-29
Eikendonk 8, Helvoirt foto-30
Eikendonk 8, Helvoirt foto-31
Eikendonk 8, Helvoirt foto-32
Eikendonk 8, Helvoirt foto-33
Eikendonk 8, Helvoirt foto-34
Eikendonk 8, Helvoirt foto-35
Eikendonk 8, Helvoirt foto-36
Eikendonk 8, Helvoirt foto-37
Eikendonk 8, Helvoirt foto-38
Eikendonk 8, Helvoirt foto-39
Eikendonk 8, Helvoirt foto-40
Eikendonk 8, Helvoirt foto-41
Eikendonk 8, Helvoirt foto-42
Eikendonk 8, Helvoirt foto-43
Eikendonk 8, Helvoirt foto-44
Eikendonk 8, Helvoirt foto-45
Eikendonk 8, Helvoirt foto-46
Eikendonk 8, Helvoirt foto-47
Eikendonk 8, Helvoirt foto-48
Eikendonk 8, Helvoirt foto-49
Eikendonk 8, Helvoirt foto-50
Eikendonk 8, Helvoirt foto-51
Eikendonk 8, Helvoirt foto-52
Eikendonk 8, Helvoirt foto-53
Verkocht
Eikendonk 8, Helvoirt foto-2
Eikendonk 8, Helvoirt foto-3
+54
Perceeloppervlakte
1.660 m²
Woonoppervlakte
183 m²
Inhoud
774 m³
Eikendonk 8 is succesvol verkocht door AMB Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Exclusieve kans! Ontdek de prachtige ligging van Eikendonk 8, Helvoirt. Deze prachtige woning biedt een weelderige mix van modern design en tijdloze elegantie. Vanaf het moment dat je binnenstapt, omarmt het groen van het rondom gelegen bosperceel je, wat je direct een vakantiegevoel geeft.

Geniet van de weidse ruimtes met een ruime woonkamer die badend is in natuurlijk licht, perfect om gezellige momenten te creëren met familie en vrienden rondom de haard of op het verhoogde terras met prachtig zicht op de tuin. De splitlevel indeling maakt geheel speels en oprecht een woning die one-of-a-kind is. Laat je fantasie de vrije loop hoe jij de woning zou willen bewonen. Kortom, absoluut een bezichtiging waard.

Omgeving:
In kleinschalig villapark ‘de Distelberg’ gelegen vrijstaande split-level bungalow op fors hoekperceel van 1660m2.
Unieke rustige woonstand tussen de dorpskernen van Vught (Cromvoirt) en Helvoirt. De beboste omgeving biedt wooncomfort door royale verkaveling, optimale privacy en stilte.

Natuurpark De Loonse en Drunense Duinen en de Ijzeren man (Vught) bevinden zich in de nabijheid. Het Bossche Jeroen Bosch Ziekenhuis is op fietsafstand gelegen, uitvalswegen N65/A2/A59 op enkele autominuten gesitueerd.

Indeling:
Doordat het een splitlevel woning betreft komen wij de voordeur tegen op verdieping één. Deze is via een stalen trap te bereiken, nadat wij een smal pad door de begroeing zijn doorgelopen. De indeling is praktisch: entree met ruime hal die toegang geeft tot verschillende vertrekken zoals de woonkamer, de keuken, maar ook de slaapkamer en badkamer op de eerste etage. De hal heeft een betegelde vloer in donker grijs. De woonkamer heeft ook plavuizen in warme tinten. De woonkamer zal je overvallen met licht door de grote raampartijen waar doorheen direct opvalt hoe mooi je op je eigen perceel kan kijken. Het groen van het bos komt als het ware de woonkamer binnen. De woonkamer kent een eetgedeelte op een kleine verhoging. Hier is het mogelijk om de wand open te zetten doormiddel van een schuifpui naar een klein balkon. Vanuit het zitgedeelte is er een doorkijk naar de keuken waar ook de haard is geplaatst. Dit betreft een doorkijkhaard zodat je ook in de keuken van het gezellige vuur kunt genieten. Direct aan de woonkamer grenst een fraai balkon / terras dat via een schuifpui bereikbaar is. Mooier kun je niet zitten. Het terras beneden is praktisch te bereiken met een vaste trap.

De keuken is in hoekopstelling geplaatst en heeft mooi zicht op het voor gelegen groen. Prachtig om hier bij het ontbijt te kijken naar de eekhoorntjes die door de bomen gaan en de vogels die hier nestjes maken.
Er zijn diverse inbouwkasten aanwezig en er voldoende plaatst voor een ontbijttafel. De kookplaat is een gaskookplaat, er is een combi-oven, een afzuigkap, een koelkast en een vaatwasser. Het ontbijtnieuws kijken is hier geen probleem, er is namelijk een aansluiting voor een tv.

Vanaf de hal is er toegang tot een slaapkamer met eigen balkon en de badkamer met hoek- ligbad en wastafelmeubel.

Begane grond:
Komen wij via de centrale hal op de begane grond dan is er direct toegang tot twee slaapkamers, de doucheruimte, het toilet, een inbouwkast, hal met deur naar de tuin en de zeer ruime bijkeuken. Een van de slaapkamers (nu ingericht als kantoor) kent een doorloop naar de derde zeer ruime slaapkamer. De bijkeuken kent een doorloop naar de garage.

De grootste slaapkamer is voorzien van een praktische ingebouwde kastenwand waar je veel kleding in kunt opbergen. Deze slaapkamer heeft een connectie met de kamer die nu is ingericht als kantoorruimte. Beide hebben ramen voor daglicht toetreding. Dit geldt ook voor de kleinste slaapkamer.

De bijkeuken is erg ruim en biedt veel plaatst voor het opbergen van spullen in de vaste kastenwand. Deze ruimte is ook ideaal geschikt om te klussen of het bezigen van een hobby. De aansluitingen voor het witgoed vinden wij tevens in deze ruimte. Dubbele deuren bieden toegang tot de ruime garage. Waar een dubbele garage deur toegang biedt voor het binnen stallen van een auto zijn er ook 2 enkele deuren. Een met toegang tot de oprit (dit is ook een praktische "achterom" ingang) en een deur naar de tuin en het terras.

Het buitenleven
Het buitenleven is met een ruim bosperceel zo fijn. De natuur is hier waar je woont en de vogels zingen je tegemoet. Er is een hoge mate van privacy direct achter de woning. Waar je op maaiveld niveau een terras hebt dan wel direct aan de woonkamer op de eerste verdieping. Er is rondom de woning veel ruimte en zo biedt de oprit mogelijkheid tot het stallen van meerdere auto's. Tuin gereedschap en overige toebehoren kun je kwijt in de houten grote berging in de hoek van het perceel. Dichter bij de woning is het ook nog mogelijk om spullen op te bergen in een kleine berging die van buiten bereikbaar is. Deze treffen wij in de zijgevel.

Bijzonderheden:
- Ruim perceel van 1660 m2. Het bos voor en aan de zijkant van de woning behoort toe aan de gemeente, deze is in 1992 om niet toegekend aan de bewoners van Eikendonk 8 voor het instandhouden van de bossages. Deze meters zijn niet opgenomen in de 1660 m2 van het kadastrale perceel;
- Oprit met mogelijkheid tot stallen meerdere auto's;
- Er is een ruime berging/garage aanwezig en nog een houten berging in de hoek van het perceel;
- De slaapkamers zijn gelegen op de begane grond,
- In bosrijke omgeving;
- Op korte afstand van de, de IJzeren Man en de Loonse en Drunense Duinen;
- Naar wens te moderniseren en te verduurzamen woning;
- Bankgarantie 10% van de koopsom van toepassing;
- Verkoper is geen bewoner, er zal derhalve een niet bewonersclausule van toepassing zijn;
- Daarnaast hanteren wij een ouderdomsclausule en op basis van het bouwjaar een asbestclausule daar niet volledig uit te sluiten is of de woning ergens asbest heeft;
- Om de staat op voorhand in kaart te brengen is er reeds een bouwtechnische keuring uitgevoerd. Dit rapport is beschikbaar voor geïnteresseerden;
- Oplevering in overleg, echter op korte termijn behoort tot de mogelijkheden.

Deze informatie (o.a. tekstueel, plattegronden en kenmerken) is met zorg samengesteld, desalniettemin aanvaardt AMB Makelaars geen aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de opgenomen informatie. Het is niet mogelijk rechten te ontlenen aan de vermelde informatie.
Meer lezen
Minder lezen
Stefan Kuiten
Uw qualis-makelaar
Stefan Kuiten
AMB Makelaars
Dorpsstraat 7
5261 CJ Vught
073 711 37 03
Contact met de makelaar
Eikendonk 8, Helvoirt foto-1
Eikendonk 8 is succesvol verkocht door AMB Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken