Succesvol verkocht!
Succesvol verkocht!

Haarsteegsestraat 26

Verkocht
Perceeloppervlakte
7.380 m²
Woonoppervlakte
363 m²
Inhoud
1.690 m³
Haarsteegsestraat 26 is succesvol verkocht door Qualis

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Elegante woonboerderij met ultieme privacy ! 
Wonen én werken in deze schitterende woonboerderij tussen het groen van Haarsteeg.

Dit is oprecht een prachtige locatie! Gelegen tussen de steden 's-Hertogenbosch en Waalwijk. Genieten van de rust, ruimte, natuur en privacy in een rietgedekte boerderij met een prachtige tuin en diverse bijgebouwen. Het landschap is aangelegd in samenspraak met Brabants Landschap. 

In Haarsteeg gelegen markant vrijstaande woonboerderij. De authentieke elementen zijn zoveel mogelijk bewaard gebleven. Deze bijzondere en gemoderniseerde boerderij is geschikt voor meerdere gebruiksdoeleinden en iedere ruimte kent een geheel eigen karakter. 

De typisch Brabantse langgevelboerderij beschikt over diverse sfeervolle ruimten, bijvoorbeeld te verhuren voor bijeenkomsten of bedrijf aan huis. Naast de boerderij is een oprit zodat u gasten achter op het terrein kunnen parkeren, hier zijn ruim 15 parkeerplaatsen. De boerderij -uit 1897- is in 2009 volledig gerenoveerd met respect voor het verleden. Hierdoor proeft u de ziel van dit gebouw, terwijl u ontspannen kunt wonen met alle moderne middelen ter ondersteuning. Dit alles in een huiselijke en open sfeer die garant staat voor 'gemoedelijk ontmoeten'. 

Raak geïnspireerd door de sfeer en voel je meteen thuis in één van de mooie kamers of in het creatieve bakhuis. 
De boerderij beschikt over een groot landschap met twee kikkerpoelen.   

RONDLEIDING DOOR DE WONING: 

Bij het betreden van de ruimte entree, voelt u direct de sfeer ! 

Entree, lange centrale gang met toegang tot knusse woonkamer, eetkamer, opkamer, woonkeuken, toilet en de grote multifunctionele ruimte. Direct na binnenkomst bevinden zich aan weerszijde kamers. Links de opkamer, zoals deze van oudsher gebouwd werden. Een fijne ruimte om te gebruiken als werk/studeerkamer. Aan de rechterzijde een grote kamer met veel licht, een visgraat vloer, glas-in-lood ramen en een fraaie open haard, ook wel de "Goeikamer" zoals deze vroeger genoemd werd. Deze kamer is 23 m² groot en multifunctioneel in gebruik te nemen. Dit geldt ook voor de kamer die er achter ligt (en-suite). Deze kamer is momenteel in gebruik als eetkamer en beschikt over diverse vaste kasten. De ruimte is 21 m² en ligt aan de rechterzijde van het pand. Tegenover de eetkamer is de woonkeuken gesitueerd. De keuken (2009) in opgesteld in een wandopstelling met schiereiland. De keuken beschikt over diverse luxe inbouwapparatuur, te weten; 5-pits gasfornuis met oven, vaatwasser, geïntegreerde afzuigkap en koelkast (Liebherr). Het keukenblad is uitgevoerd in composiet. De stijl van de keuken is landelijk-modern, wat volledig aansluit bij dit unieke pand.

De fantastische ruimte achter het toilet en de eetkamer doet u van verbazing achterover vallen. Een schitterende ruimte met veel licht, een hoge nok en een unieke beleving. De ruimte heeft een prettig binnen-buiten gevoel dankzij de grote raampartijen en de glazen toegangsdeuren. Een dergelijke ruimte met deze beleving en unieke stijl is zeldzaam te vinden. De ruimte is maar liefst 77 m² groot en biedt u alle mogelijke opstellingen voor uw meubilair. 
De ruimte is afgewerkt met een betonvloer voorzien van vloerverwarming. Daarnaast is de ruimte geklimatiseerd met airco. De ruimte is voorzien van een bar, voor uw drankje, hapje en borrel. Aansluitend aan deze ruimte is er een portaal met toegang tot 3 toiletruimtes, waarvan 1 invalidentoilet. Alle toiletruimtes zijn voorzien van een toilet en fontein. Ideaal voor degene die het pand wil gebruiken voor een combinatie van wonen én werken. Vanuit het portaal is er een buitendeur om de binnentuin met corridor te bereiken.

Via de grote vide is een mooie trapopgang gemaakt welke toegang geeft tot de moderne open hooizolder. 
De hooizolder is open tot de nok. Het dak van de boerderij in 2009 volledig geïsoleerd en nieuw riet gedekt. Het is een fantastische vergaderplek met veel glas wat u een fantastisch zicht op de achtertuin geeft. Er is ook een hoek ingericht met werkbar. Via de hooizolder kunt u doorlopen naar het slaapgedeelte van de boerderij.

In het slaapgedeelte bevinden zich de cv-opstelling, trap naar de tweede verdieping en toegang tot de badkamer en twee ruime slaapkamers. Op deze verdieping is met kleine ingrepen eenvoudig een derde slaapkamer te realiseren. 
De badkamer is voorzien van een ligbad, toilet, douche en dubbele wastafel met meubel. De badkamer beschikt over voldoende daglichttoetreding dankzij de twee grote dakramen.

Via de hooizolder kunt u doorlopen naar het slaapgedeelte van de boerderij. Op de tweede verdieping treffen wij een hoge vide aan, met bergruimte en de mogelijkheid om nog een vierde en vijfde slaapkamer in te richten, naar eigen behoefte en gebruik. 

Achter de woonboerderij ligt een ruime binnentuin met vlonder met zuil, luxe verlichting, bloemborders en veel groen.
Deze binnenplaats laat u vergeten dat u in Nederland bent. Er is een beleving gecreëerd waardoor u tot rust komt en de ruimte ervaart alsof u op een boerderij in Frankrijk staat. Een heerlijke plek, vooral op een zwoele zomeravond tijdens de schemering die inzet.
U kunt droog en overdekt vanuit de boerderij het bakhuis bereiken. Het bakhuis heeft deze naam te danken aan de vroegere functie. Momenteel is deze idyllische ruimte in gebruik als hobbyruimte met eigen stroomvoorziening, airco, kitchenette en open haard. Door de vele raampartijen en open nok heeft u sterk het gevoel dat u zich bevindt midden in de natuur in een land hier ver vandaan. 
Deze hobbyruimte is fantastisch te gebruiken als atelier, workshopruimte of als kantoor aan huis. Of voor degene die thuis niet wil werken, maar maximaal wilt genieten een tuinkamer, een man-cave of zelfs een zwembadhuis?

Achter het bakhuis heeft u de beschikking over een grote schuur met 2 paardenboxen en een ruimte momenteel ingericht als bierbrouwerij. Uiteraard heeft u hier voldoende bergruimte voor al uw (tuin-)gereedschap, zitmaaier, fietsen en tuinmeubilair. Achter de schuur de ruim 20 parkeerplaatsen voor uw bezoek, klanten en/of de auto's van uzelf en de kinderen. Deze is ingericht met halfverharding en past daarmee perfect in het landschap. Vervolgens loopt u verder in de groene tuin met bijzondere beplanting en de twee kikkerpoelen.  

Dankzij de 363 m² woonoppervlakte en 1690 m³ inhoud kom je niet snel ruimte tekort. Dit in combinatie met de groene omgeving en het perceel van maar liefst 7.380 m² maakt de woning de ideale plek om tot rust te komen. Hierdoor is de woning extra geschikt voor mensen die zich graag in de natuur bevinden. Je zult hier genieten van het buitenleven. 
Aan de achterzijde van het perceel grenst het aan natuurgebied de "Haarsteegse Wiel". Een heerlijke wandeling over de dijk, een fietstochtje naar de maas of struinen door de velden. 

Kortom: Een bijzonder sfeervol pand op heel bijzondere plek.

Meer lezen
Minder lezen
Succesvol verkocht!
Haarsteegsestraat 26 is succesvol verkocht door Qualis

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken