Holleweg 2, Beesel foto-1
Beesel

Holleweg 2

€ 595.000 k.k.
Verkocht
Holleweg 2, Beesel foto-0
Holleweg 2, Beesel foto-1
Holleweg 2, Beesel foto-2
Holleweg 2, Beesel foto-3
Holleweg 2, Beesel foto-4
Holleweg 2, Beesel foto-5
Holleweg 2, Beesel foto-6
Holleweg 2, Beesel foto-7
Holleweg 2, Beesel foto-8
Holleweg 2, Beesel foto-9
Holleweg 2, Beesel foto-10
Holleweg 2, Beesel foto-11
Holleweg 2, Beesel foto-12
Holleweg 2, Beesel foto-13
Holleweg 2, Beesel foto-14
Holleweg 2, Beesel foto-15
Holleweg 2, Beesel foto-16
Holleweg 2, Beesel foto-17
Holleweg 2, Beesel foto-18
Holleweg 2, Beesel foto-19
Holleweg 2, Beesel foto-20
Holleweg 2, Beesel foto-21
Holleweg 2, Beesel foto-22
Holleweg 2, Beesel foto-23
Holleweg 2, Beesel foto-24
Holleweg 2, Beesel foto-25
Verkocht
Holleweg 2, Beesel foto-2
Holleweg 2, Beesel foto-3
+26
Perceeloppervlakte
1.050 m²
Woonoppervlakte
185 m²
Inhoud
1.105 m³
Holleweg 2 is succesvol verkocht door Van Cromvoirt Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Aan de groene rand van Beesel bevindt zich op een hoger gelegen en bosrijk perceel dit vrijstaande landhuis dat is gebouwd in 1998. Het object is volledig geïsoleerd, beschikt over het definitieve energielabel B en is voorzien van 16 zonnepanelen. De omliggende en privacyrijke tuin mag met recht de classificatie bostuin dragen dankzij de vele volgroeide boomsoorten op het belendende bosperceel. De omliggende natuur start hier letterlijk ‘bij de voordeur’ en kent uitgestrekte wandelroutes. Beesel heeft een ruim gesorteerd voorzieningenniveau, een eigen basisschool en een historisch en toeristisch centrum waar Kasteel Nieuwenbroek met omliggend park in belangrijke mate de sfeer bepalen. Het bouwjaar van het landhuis is 1998, de inhoud bedraagt 1.105 m3 en de perceeloppervlakte meet 1.050 m2.

BEGANE GROND
Vanaf de straatzijde leidt een toegangspad met brede natuurstenen treden omhoog naar de overdekte entree. De ontvangsthal (13,7 m2) heeft een vloerafwerking van meerkleurige getrommelde marmertegeltjes en aan de rechterzijde bij binnenkomst bevindt zich de meterkast met aansluitingen van de drie nutsvoorzieningen. In het portaal vóór deze werkkamer bevindt zich een garderobenis met toegang tot het gastentoilet waar zich getrommelde marmertegeltjes op de vloer bevinden; de inrichting van het toilet bestaat uit vrijhangend sanitair en een wandfonteintje (Keramag).

Slaap-/werkkamer
In de hal is toegang tot een op de voorzijde georiënteerde slaap-/werkkamer (8,6 m2 m2) waar (uit praktische overwegingen) tevens extra witgoedaansluitingen zijn ondergebracht.

L-vormige woonkamer
De L-vormige woonkamer (59,9 m2) heeft een vloerafwerking van eikenhouten delen en bij een zithoek aan de achterzijde met twee schuifdeuren toegang tot het overdekte terras en de achtertuin. In de woonkamer is een centrale plaats ingeruimd voor een sfeerverhogende houthaard met glazen paneeldeuren.

Halfopen woonkeuken
Aan de achterzijde staat de woonkamer in verbinding met een halfopen woonkeuken (14,4 m2) waar de eiken vloer overgaat in een vloer van getrommelde marmertegeltjes. In het composieten werkblad – met uitzicht via een brede raampartij op de achtertuin – zijn twee rvs-spoelbakken van Franke ingebouwd met eengreepsmengkraan en zeepdispenser. Tot de inbouwapparatuur aan deze zijde behoren een afwasmachine (Bosch) en een 4-pits elektrische kookplaat (Atag) met rvs-schouwkap. In een separaat geplaatste wandkast met dezelfde frontafwerking bevindt zich een koelkast (Siemens).

Bijkeuken
Naast de keuken ligt een bijkeuken met getrommelde marmertegeltjes (7,0 m2) van waaruit toegang is tot het achterterras. In deze bijkeuken is op een onderkast een terrazzowerkblad geplaatst met een betegelde spoelbak; aan één korte zijde bevindt zich over de volle breedte een ingebouwde muurkast (1,2 m2) met drie schuifdeuren.

VERDIEPING
4 slaapkamers
Een hardhouten trap, met tussenoverloop en twee ramen in de rechterzijgevel, leidt naar een overloop (10,8 m2) op de verdieping die een vloerafwerking heeft van massief grenenhout dat drempelloos doorloopt in de vier slaapkamers.

ZOLDER
Op de overloop is met een vouwtrap toegang tot een uit twee delen bestaande en geïsoleerde (berg)zolder (58,2 m2) met houten vloer en 15,4 m2 aan stahoogte boven de 1.50-meterlijn. Twee slaapkamers in de linkerzijgevel (11,9 m2 en 12,9 m2) zijn ontstaan door splitsing van een voormalige ruimbemeten slaapkamer waarbij de voorste beschikt over een ingebouwde driedeursmuurkast. De beide andere (met 19,2 m2 en 18,0 m2 aan stahoogte boven de 1.50-meterlijn) bevinden zich aan de rechtervooren -achterzijde en hebben beide dakkapellen. Op de overloop is toegang tot een inloopkast (5,2 m2).

Badkamer
De badkamer (12,0 m2) heeft een vloerafwerking van in mozaïek gelegde granieten breuksteen die is ingekaderd door afwisselend zwarte en witte getrommelde marmervloertegeltjes. De wanden zijn tot plafondhoogte afgewerkt met witte wandtegels met corresponderend witte voeg. De inrichting bestaat uit een tweepersoons kunststoffen ligbad met thermostaatkraan en handdouche, een inloopdouche met eengreepsarmatuur, een vrijhangend toilet (Keramag) en twee wastafels (Keramag) met eengreepsarmaturen en een brede spiegelachterwand.

SOUTERRAIN
Inpandige garage voor drie auto’s
Een witgelakte trap met tredebeschermers leidt vanuit de hal naar het souterrain. Hier bevindt zich een grote en verwarmde T-vormige garage (75,0 m2) met keukenopstand en een elektrisch bedienbare sectionaalpoort met vernieuwde techniek en afstandsbediening. De garage is inpandig voorzien van een oplaadpunt voor een elektrische auto, heeft stallingmogelijkheid voor drie auto’s en aan de achterzijde een afgeschermd gedeelte voor plaatsing van meerdere rijwielen. In een muurkast (1,1 m2) is de HR-combiketel ondergebracht (Nefit Topline, 2012).

Werkkamer/kantoorruimte
Aan de achterzijde van de garage is toegang tot een hoogpolig gestoffeerde en verwarmde werkkamer/kantoorruimte (21,6 m2) met daglichttoetreding via een raampartij.

TUIN
Aan de voorzijde is via een op afstand te bedienen elektrische poort met videointercomverbinding op beveiligde wijze toegang tot het perceel en de oprit naar de garage. Op de oprit is stallingsmogelijkheid voor meerdere auto’s op eigen terrein. Aan de linkerzijde leidt een natuurstenen tuinpad met brede treden omhoog naar een grote overkapping met een in cirkelvorm gelegde vloer van natuursteen bij de entree. De linkervoortuin loopt glooiend omhoog en heeft een onderhoudsvriendelijke begroeiing met klimop als bodembedekker en gazon en biedt plaats aan twee volgroeide, hoge bomen die het pand in de zomer aan direct zicht onttrekken. De rechterzijtuin is bestraat met getrommelde betonklinkertjes en biedt meerdere gasten de mogelijkheid om hun auto’s te parkeren naast een hoge en strak gesnoeide coniferenhaag. De achtertuin heeft een centraal gelegen met gazon met volgroeide borders rondom en geniet gedurende de gehele dag maximaal van invallend zonlicht. Het bosgebied erachter biedt een habitat aan verschillende vogelsoorten en fungeert tevens als een natuurlijk zonnescherm waardoor het op zomerse dagen aangenaam koel blijft in huis. Aan de woningzijde bevindt zich een breed en overdekt terras (32,7 m2) met ingebouwde ledverlichting in de kapconstructie; in de opslag van openhaardhout voorziet een houten tuinberging.

ALGEMEEN
- Vrijstaand landhuis op een hoger gelegen en beveiligd perceel, grenzend aan een natuurgebied;
- Volledig geïsoleerd en voorzien van 16 zonnepanelen en het definitieve energielabel B (geldig tot 2032);
- Ruime woonkamer met tuincontact, halfopen keuken met inbouwapparatuur en vier slaapkamers op de eerste verdieping;
- Onderkelderd met inpandige garage voor meerdere auto’s, eigen oplaadpunt voor een elektrische auto en een separate werkkamer/kantoorruimte met verwarming en hoogpolige stoffering;
- Beesel beschikt over eigen winkelvoorzieningen en een basisschool, en de ligging nabij autosnelweg A73 zorgt voor een goede ontsluiting met steden in de omgeving.
Meer lezen
Minder lezen
Lou Heunen
Uw qualis-makelaar
Lou Heunen
Van Cromvoirt Makelaars
Minderbroederssingel 669
6041 KH Roermond
0475-333 533
Contact met de makelaar
Holleweg 2, Beesel foto-1
Holleweg 2 is succesvol verkocht door Van Cromvoirt Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken