Succesvol verkocht!
Succesvol verkocht!

Nicolaas Maesstraat 68 -III-IV

Verkocht
Aantal kamers
5
Woonoppervlakte
124 m²
Inhoud
320 m³
Nicolaas Maesstraat 68 -III-IV is succesvol verkocht door Qualis

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Het stijlvolle recent gerenoveerde appartement van 124m2 is gelegen op de derde en vierde verdieping en bestaat uit een heerlijk lichte living met open keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers, een separaat toilet en een dakterras aan de voor-en achterzijde. Het appartement beschikt in alle vertrekken over vloerverwarming, dimbare verlichting en Loxone smart home systeem.

Het pand waar het appartement onderdeel van uitmaakt, is in 2022 high end gerenoveerd inclusief nieuwe fundering. Er zijn drie appartementen gerealiseerd, verdeeld over vier verdiepingen. Het is gelegen op eigen grond en ligt in een gewilde straat in Amsterdam Oud-Zuid, de Nicolaas Maesstraat met tal van voorzieningen op loopafstand.
De mooie houten entreedeur geeft toegang tot het gemeenschappelijke sfeervolle en brede trappenhuis, voorzien van een luxe vloerbedekking en mooie wandarmaturen. Het appartement is te bereiken via een eigen toegang vanaf de overloop op de tweede verdieping.

Indeling
Bij binnenkomst valt direct de sereniteit en rust op die het fijne lichte appartement uitstraalt. Dit wordt optisch bewerkstelligd, doordat de wanden van alle ruimtes zijn geschilderd in dezelfde warme licht beige tint, welke mede terugkomt in de keuken- en de badkamerafwerking en doordat in het gehele appartement de vloer is bedekt met een eiken visgraatparket. Wat tevens nog meer bijdraagt aan het sfeervolle en warme gevoel is dat alle verlichting dimbaar is, de gehele vloer is voorzien van vloerverwarming en het pand zeer goed is geïsoleerd (energielabel A++).
De woonkamer loopt over de volle breedte van de woning, waardoor er veel daglicht naar binnen valt door het fraaie te openen raam in de opengewerkte kap en de kapel, welke zijn gelegen op het zuidoosten. Een leuk detail is dat de originele hijsbalk in de kap zichtbaar van binnen naar buiten doorloopt.

De open keuken beschikt over veel opbergruimte en is voorzien van een kookeiland met zitmogelijkheid aan de kant van de living en een wandopstelling. Beiden delen zijn uitgevoerd met een chique marmeren werkblad. Er is diverse inbouwapparatuur aanwezig, waaronder een Siemens inductiekookplaat met interne afzuiging, een AEG oven, een koel-vriescombinatie en een vaatwasser. Een geklimatiseerde wijnkast is opgenomen in het wandmeubel. Inbouw strips met LED verlichting onder de bovenkasten en legplank geven een extra dimensie aan de keuken.
De woonkamer loopt vloeiend over in de open hal waar zich twee ruime inbouwkasten bevinden met verdiepingshoge eiken deuren en de toegang tot het separate toilet, een zeer ruime bergruimte met legplank waaronder zich de aansluiting van de wasmachine en droger bevindt en de slaapkamer met aansluitend een walk-in closet en badkamer.
De master bedroom is gelegen aan de achterzijde en beschikt over een ruim balkon op het noordwesten dat bereikbaar is via openslaande deuren. Het balkon is voorzien van houten terrasdelen op de vloer en buitenverlichting aan de wand. De kamer is heerlijk licht en is voorzien van meerdere inbouwkasten met verdiepingshoge eiken deuren zowel in de kamer zelf als in de walk-in closet welke tevens beschikt over daglicht via het grote raam aan de achterzijde.
De badkamer en-suite is voorzien van een dubbel wastafelmeubel gemaakt van het fijne naadloze materiaal Solid Surface met ruime laden eronder en luxe kranen van het merk Agape en een riante inloopdouche met praktische en gezellige nis. Een deel van de wanden is voorzien van een lambrisering en de douche is volledig betegeld met een mooie zandkleurige/beige grote tegel met zeer weinig voegen. De vloer is afgewerkt met dezelfde tegel als de wand. Een mooie grote ronde spiegel geeft, in combinatie met de dimbare verlichting en de warme tinten, veel sfeer aan deze ruimte.

Vanuit de living is de vierde verdieping te bereiken met een mooie houten trap die een opgang verschaft naar de slaapverdieping met een tweetal kamers en badkamer. Beide slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten in eiken uitvoering. Deze verdieping is gerealiseerd in de moderne strakke met zink afgewerkte opbouw welke gelegen is op het oorspronkelijke dakvlak en zowel aan de voor-als de achterzijde beschikt over een terras.
De trap komt uit op de lichte overloop met directe toegang tot het terras aan de voorzijde, een ruime bergkast met verdiepingshogekeuken deuren, de twee slaapkamers en de badkamer.
De beide slaapkamers zijn ruime bemeten, licht en bieden toegang tot de terrassen.
De badkamer is voorzien van een toilet, een dubbel wastafelmeubel en een ruime inloopdouche. De sfeervolle en chique afwerking en uitstraling is identiek aan de badkamer op de ondergelegen verdieping.
De gehele dag is het heerlijk vertoeven op de twee dakterrassen. De vloeren zijn voorzien van houten terrasdelen. De vloer van het terras aan de voorzijde loopt door over het gehele dakvlak waardoor het terras nog ruimer oogt dan de toegestane terrasafmeting.
Kortom een zeer uniek sfeervol ruim appartement gelegen over de twee bovenste verdiepingen met veel buitenruimte, volledig gerenoveerd met gebruik van hoogwaardige materialen en de modernste technieken, gelegen in een gewilde mooie straat in Amsterdam Oud-Zuid met tal van voorzieningen op loopafstand.

Omgeving
De Nicolaas Maesstraat is een rustige boomrijke straat waar voornamelijk bestemmingsverkeer doorheen rijdt. Het is gelegen in het Museumkwartier met alle voorzieningen om de hoek, waaronder veel culturele bezienswaardigheden (het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum, het Van Goghmuseum en het Concertgebouw), een ruime keuze uit voor- en naschoolse opvang, lagere- en middelbare scholen, openbaar vervoer en winkels. Op loopafstand ligt de Cornelis Schuytstraat met tal van luxe kledingwinkels, heerlijke en gezellige eet- en drinkgelegenheden, traiteurs en diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen. Op zaterdag is er een gemoedelijke buurtmarkt met veel (h)eerlijke producten op het Jacob Obrechtplein. Binnen 5 minuten is het fijne Vondelpark te voet te bereiken, waar volop gerecreëerd kan worden. Het Centrum van Amsterdam is zowel met de tram als met de fiets binnen 10 minuten te bereiken. De Ring A10 met o.a. een directe route naar Schiphol, is gelegen op ongeveer 15 minuten rijden met de auto.

Bijzonderheden
- Nieuwe fundering
-Gelegen op eigen grond
-Hoogwaardig gerenoveerd
-Gebruiksoppervlak 124m2
-Balkon op het noordwesten
-Dakterras op het zuidoosten en noordwesten
-3 slaapkamers
-VvE wordt door Tel Vastgoedmanagement beheert en telt 4 leden
-De servicekosten bedragen € 167,62
-Energielabel A +
-Alarm aanwezig

---English translation---
The stylish recently renovated apartment of 124m2 is located on the third and fourth floor and consists of a wonderfully bright living room with open kitchen, 3 bedrooms, 2 bathrooms, a separate toilet and a roof terrace at the front and rear. The apartment has underfloor heating in all rooms, dimmable lighting and a Loxone smart home system.

The building of which the apartment is part was renovated to a high end in 2022, including a new foundation. Three apartments have been realized, spread over four floors. It is located on its own land and is located in a popular street in Amsterdam Oud-Zuid, the Nicolaas Maesstraat with numerous amenities within walking distance.
The beautiful wooden entrance door gives access to the communal attractive and wide staircase, with luxurious carpeting and beautiful wall fixtures. The apartment can be reached via a private entrance from the landing on the second floor.

Layout
Upon entering, you immediately notice the serenity and tranquility that the fine bright apartment radiates. This is achieved visually because the walls of all rooms are painted in the same warm light beige shade, which is also reflected in the kitchen and bathroom finish and because the floor is covered with an oak herringbone parquet throughout the apartment. What also contributes even more to the atmospheric and warm feeling is that all lighting is dimmable, the entire floor has underfloor heating and the building is very well insulated (energy label A++).
The living room runs over the full width of the house, allowing a lot of daylight to enter through the beautiful opening window in the openwork hood and the chapel, which are located on the southeast. A nice detail is that the original lifting beam in the hood extends visibly from the inside to the outside.

The open kitchen has plenty of storage space and is equipped with a cooking island with seating on the side of the living room and a wall arrangement. Both parts are equipped with a chic marble worktop. Various built-in appliances are available, including a Siemens induction hob with internal extraction, an AEG oven, a fridge-freezer combination and a dishwasher. An air-conditioned wine cabinet is included in the wall unit. Recessed strips with LED lighting under the wall cabinets and shelf give the kitchen an extra dimension.
The living room flows smoothly into the open hall where there are two spacious fitted wardrobes with floor-to-ceiling oak doors and access to the separate toilet, a very spacious storage space with shelf under which the washing machine and dryer are connected and the bedroom with a walk-in closet. -in closet and bathroom.
The master bedroom is located at the rear and has a spacious balcony on the northwest that is accessible through patio doors. The balcony has wooden decking on the floor and outdoor lighting on the wall. The room is wonderfully light and has several built-in wardrobes with floor-to-ceiling oak doors, both in the room itself and in the walk-in closet, which also has daylight through the large window at the rear.
The en-suite bathroom has a double washbasin made of the fine seamless material Solid Surface with spacious drawers underneath and luxury taps from the Agape brand and a spacious walk-in shower with a practical and cozy alcove. Part of the walls is paneled and the shower is fully tiled with a beautiful sand-coloured/beige large tile with very few joints. The floor is finished with the same tile as the wall. A beautiful large round mirror, in combination with the dimmable lighting and the warm tones, gives this room a lot of atmosphere.

From the living room you can reach the fourth floor with a beautiful wooden staircase that provides an entrance to the sleeping floor with two rooms and bathroom. Both bedrooms have fitted wardrobes in oak. This floor has been realized in the modern sleek construction finished with zinc, which is located on the original roof surface and has a terrace at both the front and the rear.
The stairs lead to the bright landing with direct access to the terrace at the front, a spacious storage cupboard with floor-to-ceiling kitchen doors, the two bedrooms and the bathroom.
Both bedrooms are spacious, bright and offer access to the terraces.
The bathroom has a toilet, a double washbasin and a spacious walk-in shower. The attractive and chic finish and appearance is identical to the bathroom on the lower floor.
It is wonderful to spend the whole day on the two roof terraces. The floors have wooden decking. The floor of the terrace at the front extends over the entire roof surface, making the terrace look even wider than the permitted terrace size.
In short, a very unique spacious apartment located on the two top floors with lots of outdoor space, completely renovated using high-quality materials and the most modern techniques, located in a popular beautiful street in Amsterdam Oud-Zuid with numerous amenities within walking distance.

Surroundings
The Nicolaas Maesstraat is a quiet tree-lined street through which mainly local traffic drives. It is located in the Museum Quarter with all amenities around the corner, including many cultural attractions (the Rijksmuseum, the Stedelijk Museum, the Van Gogh Museum and the Concertgebouw), a wide choice of before and after school care, primary and secondary schools, public transport and shops. Within walking distance is the Cornelis Schuytstraat with numerous luxury clothing stores, delicious and cozy food and beverage outlets, caterers and various shops for daily shopping. On Saturdays there is a friendly neighborhood market with many delicious and honest products on the Jacob Obrechtplein. The lovely Vondelpark can be reached on foot within 5 minutes, where plenty of recreation is possible. The Center of Amsterdam can be reached within 10 minutes by tram or bicycle. The Ring A10 with, among other things, a direct route to Schiphol, is located about 15 minutes away by car.

Particularities
- New foundation
-Located on private land
-Highly renovated
-Usable area 124m2
-Balcony on the northwest
-Roof terrace on the southeast and northwest
-3 bedrooms
-VvE is managed by Tel Vastgoedmanagement and has 4 members
-The service costs are € 167.62
-Energy label A+
-Alarm present
Meer lezen
Minder lezen
Succesvol verkocht!
Nicolaas Maesstraat 68 -III-IV is succesvol verkocht door Qualis

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken