Kerkstraat 87, Amsterdam foto-1
Amsterdam

Kerkstraat 87

€ 1.100.000 k.k.
Verkocht
Kerkstraat 87, Amsterdam foto-0
Kerkstraat 87, Amsterdam foto-1
Kerkstraat 87, Amsterdam foto-2
Kerkstraat 87, Amsterdam foto-3
Kerkstraat 87, Amsterdam foto-4
Kerkstraat 87, Amsterdam foto-5
Kerkstraat 87, Amsterdam foto-6
Kerkstraat 87, Amsterdam foto-7
Kerkstraat 87, Amsterdam foto-8
Kerkstraat 87, Amsterdam foto-9
Kerkstraat 87, Amsterdam foto-10
Kerkstraat 87, Amsterdam foto-11
Kerkstraat 87, Amsterdam foto-12
Kerkstraat 87, Amsterdam foto-13
Kerkstraat 87, Amsterdam foto-14
Kerkstraat 87, Amsterdam foto-15
Kerkstraat 87, Amsterdam foto-16
Kerkstraat 87, Amsterdam foto-17
Kerkstraat 87, Amsterdam foto-18
Kerkstraat 87, Amsterdam foto-19
Kerkstraat 87, Amsterdam foto-20
Kerkstraat 87, Amsterdam foto-21
Kerkstraat 87, Amsterdam foto-22
Verkocht
Kerkstraat 87, Amsterdam foto-2
Kerkstraat 87, Amsterdam foto-3
+23
Perceeloppervlakte
66 m²
Woonoppervlakte
146 m²
Inhoud
486 m³
Kerkstraat 87 is succesvol verkocht door Amsterdam At Home Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Zo'n pand als dit zal u niet vaak tegenkomen! Gelegen op eigen grond in de het centrum, maar toch ervaart u hier een fijne rustige sfeer. Het Rijksmonument stamt uit 1729 en heeft mooie karakteristieke elementen. De woning is verdeeld over 3 verdiepingen met plek voor 3 of 4 slaapkamers. In de achtertuin kunt u van maart tot september heerlijk van de zon genieten. Er is 50 jaar lang met liefde in gewoond maar er zal inmiddels wel een beetje geklust moeten worden. Enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op voor een bezichtiging!

Indeling:
Via zowel de deur in het souterrain als de officiële voordeur op de beletage kan men de woning betreden. In het souterrain bevindt zich momenteel de keuken. Deze heeft aan de achterzijde toegang naar de tuin waar u heerlijk kan genieten van de zon in de zomermaanden. Aan de voorkant van het souterrain is nog een berging met de meterkast gesitueerd.

Via de trap aan de achterzijde bereikt u de woning op de beletage. Tussen deze 2 verdiepingen zit nog een toilet. Op de beletage bevindt zich de woonkamer. Het halletje aan de voorzijde geeft toegang tot de voordeur.

In de trappenhal is er een ingebouwde boekenkast gecreëerd + opbergruimte. Via de trap bereikt u de eerste verdieping. Hier zijn twee prima slaapkamers en de badkamer. De ene slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en de andere aan de achterzijde. De praktische badkamer heeft een inloopdouche, wastafel en toilet.

En als laatste de tweede verdieping. Momenteel is dit 1 grote ruimte maar dit kan omgetoverd worden in één of twee mooie slaapkamer(s). Aan de achterzijde heeft u prachtig uitzicht op de zogenaamde Keurtuinen. Dit zijn beschermde binnentuinen.

Omgeving en bereikbaarheid:
Heel centraal gelegen in het centrum, praktisch aan de rode loper van het Rijksmuseum en het Museumkwartier. Om de hoek bij de Spiegelgracht met leuke galeries, (antiek)winkeltjes, hippe eettentjes en cafés. Op loopafstand van het Leidseplein, Melkweg, Paradiso en het Vondelpark, u hoeft zich dus geen moment te vervelen. Alle stadse activiteiten liggen binnen handbereik. Het meest praktische vervoersmiddel in de stad is de fiets. Ligt dat u niet zo, dan is er uiteraard ook het gemak van de diversiteit aan trams en bussen naar waar u maar wilt. Nabijgelegen is de Europarking met zowel bus- als tramhaltes.

Bijzonderheden:
- 145,4m2 BBMI gemeten;
- Geheel karakteristiek Rijksmonumentaal pand in de Kerkstraat;
- Gelegen op eigen grond;
- Fundering vernieuwd in 1974/75;
- 4 verdiepingen;
- 3 slaapkamers, mogelijkheid tot 4;
- Achtertuin;
- Oplevering kan snel;
- Er is pas een overeenkomst als de koopakte is getekend;
- Koopakte wordt opgemaakt door een notaris in Amsterdam.

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."
Meer lezen
Minder lezen
Wouter Thöne
Uw qualis-makelaar
Wouter Thöne
Amsterdam At Home Makelaars
Weteringschans 143 a
1017 SE Amsterdam
020-308 06 50
Contact met de makelaar
Kerkstraat 87, Amsterdam foto-1
Kerkstraat 87 is succesvol verkocht door Amsterdam At Home Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken