Dintelstraat 51 H, Amsterdam foto-1
Amsterdam

Dintelstraat 51 H

€ 1.785.000 k.k.
Verkocht
Dintelstraat 51 H, Amsterdam foto-0
Dintelstraat 51 H, Amsterdam foto-1
Dintelstraat 51 H, Amsterdam foto-2
Dintelstraat 51 H, Amsterdam foto-3
Dintelstraat 51 H, Amsterdam foto-4
Dintelstraat 51 H, Amsterdam foto-5
Dintelstraat 51 H, Amsterdam foto-6
Dintelstraat 51 H, Amsterdam foto-7
Dintelstraat 51 H, Amsterdam foto-8
Dintelstraat 51 H, Amsterdam foto-9
Dintelstraat 51 H, Amsterdam foto-10
Dintelstraat 51 H, Amsterdam foto-11
Dintelstraat 51 H, Amsterdam foto-12
Dintelstraat 51 H, Amsterdam foto-13
Dintelstraat 51 H, Amsterdam foto-14
Dintelstraat 51 H, Amsterdam foto-15
Dintelstraat 51 H, Amsterdam foto-16
Dintelstraat 51 H, Amsterdam foto-17
Dintelstraat 51 H, Amsterdam foto-18
Dintelstraat 51 H, Amsterdam foto-19
Dintelstraat 51 H, Amsterdam foto-20
Dintelstraat 51 H, Amsterdam foto-21
Dintelstraat 51 H, Amsterdam foto-22
Dintelstraat 51 H, Amsterdam foto-23
Dintelstraat 51 H, Amsterdam foto-24
Dintelstraat 51 H, Amsterdam foto-25
Dintelstraat 51 H, Amsterdam foto-26
Dintelstraat 51 H, Amsterdam foto-27
Dintelstraat 51 H, Amsterdam foto-28
Dintelstraat 51 H, Amsterdam foto-29
Dintelstraat 51 H, Amsterdam foto-30
Dintelstraat 51 H, Amsterdam foto-31
Dintelstraat 51 H, Amsterdam foto-32
Dintelstraat 51 H, Amsterdam foto-33
Dintelstraat 51 H, Amsterdam foto-34
Dintelstraat 51 H, Amsterdam foto-35
Dintelstraat 51 H, Amsterdam foto-36
Dintelstraat 51 H, Amsterdam foto-37
Dintelstraat 51 H, Amsterdam foto-38
Dintelstraat 51 H, Amsterdam foto-39
Dintelstraat 51 H, Amsterdam foto-40
Dintelstraat 51 H, Amsterdam foto-41
Dintelstraat 51 H, Amsterdam foto-42
Dintelstraat 51 H, Amsterdam foto-43
Dintelstraat 51 H, Amsterdam foto-44
Dintelstraat 51 H, Amsterdam foto-45
Dintelstraat 51 H, Amsterdam foto-46
Dintelstraat 51 H, Amsterdam foto-47
Dintelstraat 51 H, Amsterdam foto-48
Dintelstraat 51 H, Amsterdam foto-49
Verkocht
Dintelstraat 51 H, Amsterdam foto-2
Dintelstraat 51 H, Amsterdam foto-3
+50
Aantal kamers
6
Woonoppervlakte
167 m²
Inhoud
591 m³
Dintelstraat 51 H is succesvol verkocht door Carla van den Brink Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

*English Text below*

ZEER LUXE DUBBEL BENEDENHUIS - 167 M2 - HIGH END GERENOVEERD - ENERGIELABEL A
Een fantastisch gerenoveerd dubbel benedenhuis van maar liefst 167 m2 gelegen in de charmante Dintelstraat, om de hoek van de Maasstraat en Scheldestraat (Rivierenbuurt). Het luxe appartement telt 3 slaapkamers en 2 badkamers en is voorzien van een prachtige glazen pui met schuifdeuren aangrenzend aan de tuin op het Oosten.

Het gehele appartement is in 2021 geheel gerenoveerd en volledig hernieuwd opgebouwd vanuit casco onder leiding van architect Kamerling Van Der Burgh, heeft energielabel A en is volledig nieuw geïsoleerd. De woning is voorzien van een visgraatvloer met vloerverwarming, voorzien van luxe design behang (o.a. Gucci, MOOOI, Arte en Fornasetti), zijn diverse vertrekken voorzien van ingebouwde muziekboxen (Bowers & Wilkers en Sonos), zijn alle kasten en badkamermeubels op maatgemaakt, zijn alle jaloezieën (Luxaflex) elektrisch te bedienen en in te stellen en zijn alle lampen (Modular) te bedienen en in te stellen via je smartphone, alsmede de camera- en alarminstallatie.

Indeling begane grond:

De entreehal is ruim opgezet en geeft een fijn gevoel bij binnenkomst. Vanuit de hal komt u via de stalen taatsdeur de woonkamer in. Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich het knusse zitgedeelte met prachtige originele Frans antieke schouw (Piet Jonker) voorzien van een gashaard. Aan de achterzijde, waar de open keuken zich bevindt, is een uitbouw gerealiseerd die voorzien is in een volledig stalen glazen pui (Tudor). Hierdoor is het appartement erg licht. De open keuken is op maat gemaakt en voorzien van spoeleiland met quooker en uitgebreide apparatuur als een Bora inductiekookplaat, een combi-oven, een losse extra grote oven, een aparte inbouwvriezer, twee vaatwassers en een warmhoudlade, allen van het merk Siemens, alsmede twee Boretti inbouw wijnklimaatkasten en een Amerikaanse ijskast van Samsung. Naast de keuken zit een afgesloten waskamer met inbouwkasten voorzien van een waskoker vanuit de eerste verdieping, welke is weggewerkt in de inbouw kledingkasten. De glazen schuifpui aan de achterzijde loopt over in een houten terras met een ruime eettafel. De tuin van ca. 64 m2 is voorzien van een buitenkeuken (Barts Outdoor Kitchen) met Green Egg en een losstaande afsluitbare houten en tevens geïsoleerde schuur voorzien van water- en elektra aansluitingen. Voor de zomerse verkoeling kan u gebruik maken van de buitendouche. De buitengevel van de uitbouw is voorzien van een groot elektrisch zonnescherm van Luxaflex, waardoor u in alle privacy kan lunchen of dineren in de tuin. Indien het fris wordt is er tevens een elektrische heater aanwezig.

Indeling eerste verdieping:

Vanuit de open keuken brengt de luie trap, voorzien van een op luxe maat gemaakte traploper (De Roode Loper), je naar de eerste verdieping. Alle vertrekken zijn bereikbaar vanuit de overloop. De master bedroom is gelegen aan de rustige achterzijde van de eerste verdieping en is voorzien van een extra groot balkon. Deze slaapkamer loopt over in een op maat gemaakte walk in closet die vervolgens overloopt in de ruime badkamer met dubbele douche en dubbele wastafel. Een master bedroom zoals je deze graag ziet, een ruim opgezette slaapkamer die van alle luxe is voorzien, inclusief airconditioning.

Aan de voorzijde liggen twee ruime slaapkamers van vergelijkbaar formaat, beide ook voorzien van airconditioning. Op de overloop bevindt zich een separaat toilet en ook een luxe badkamer, voorzien van een ruim bad. De badkamer is ruim opgezet en hoogwaardig afgewerkt tot in de details. De kleurkeuze in combinatie met het behang is zowel in de slaapkamers als in de badkamer terug te vinden wat voor een mooi geheel zorgt.

Erfpacht:

Het appartement is gelegen op gemeentelijke erfpacht grond. De algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 is van toepassing en het tijdvlak loopt tot en met 15-12-2054. De canon wordt jaarlijks geïndexeerd en bedraagt op dit moment €1.014,89. De overstap naar eeuwigdurende erfpacht is op tijd aangevraagd conform gunstige voorwaarden in 2019 en is eind 2022 ook al gepasseerd bij de notaris waarbij is gekozen voor een jaarlijkse canon.

Omgeving

In de geliefde Scheldebuurt (Rivierenbuurt) om de hoek van de Maasstraat en Scheldestraat is dit appartement gelegen. Hier bevinden zich een tal van leuke winkels, speciaalzaken en horeca. De Rivierenbuurt staat bekend om een rustige omgeving met vele (internationale) scholen en toch op fietsafstand van het bruisende stadsleven. In 5 minuten fietst u naar de Pijp met onder andere de Albert Cuypmarkt, maar ook de Zuidas en Schiphol zijn snel bereikbaar. Het Beatrixpark ligt op nog geen 10 minuten loopafstand. Er stoppen diverse trams en bussen in de nabije omgeving en treinstation RAI en de Noord-Zuidlijn liggen vlakbij. Met de auto bent u via de Ring A10 en de A2 zo de stad weer uit.

Bijzonderheden:

- Royaal dubbel benedenhuis van 167 m2 woonoppervlakte (meetrapport aanwezig)
- Energielabel A
- Volledig gerenoveerd en gesplitst in 2021 (met nieuwe Funderingscode 2)
- 3 slaapkamers, 2 ruime badkamers en 3 losse toiletten
- Gehele appartement is voorzien van exclusieve en op maat gemaakte materialen
- Gashaard met exclusieve Franse schouw
- Veel voorzieningen in het huis zijn te bedienen via je smartphone
- Alle kamers zijn voorzien van utp en coax aansluiting
- Erfpachtcanon van €1.014,89 per jaar. Het huidige tijdvak loopt tot en met 2054 en wordt jaarlijks geïndexeerd.
- De overstap naar eeuwigdurende erfpacht conform gunstige voorwaarden uit 2019 is eind 2022 middels een akte gepasseerd waarbij is gekozen voor een jaarlijkse betaling.
- VvE met 2 leden, KvK en polis opstalverzekering aanwezig. De maandelijkse bijdrage is € 224,-
- Notaris Van den Eerenbeemt Notarissen
- De wens van verkoper is een oplevering in juli 2024

*English Text*

VERY LUXURIOUS DOUBLE GROUND FLOOR HOUSE - 167 M2 - HIGH END RENOVATED - ENERGY LABEL A
A beautiful renovated ground floor apartment which consists of two floors and no less than 167 m2, located in the charming Dintelstraat, around the corner of the Maasstraat and the Scheldestraat (Rivierenbuurt). This luxurious apartment has 3 bedrooms and 2 bathrooms and a beautiful glass front, with sliding doors, adjacent to the east-facing garden.

The entire apartment was renovated in 2021 and entirely rebuilt from scratch under the guidance of architect Kamerling Van Der Burgh. The house has an energy label A and is fully, newly insulated. The house has a herringbone floor with underfloor heating and luxury design wallpaper (including Gucci, MOOOI, Arte and Fornasetti). Various rooms have built-in music boxes (Bowers & Wilkers and Sonos), all cabinets and bathroom furniture are custom-made, all blinds (Luxaflex) can be operated and adjusted electrically and all lights (Modular) can be operated and set through your smartphone, as well as the camera- and alarm system.

Layout ground floor:
At the entrance the hall is spacious and gives a pleasant feeling upon entering. From the hall you enter the living room through the steel pivot door. At the front of the apartment is the cozy sitting area with a beautiful original French antique fireplace (Piet Jonker) on gas.
In open connection with the living area, at the rear, an extension has been realized with a full steel glass front (Tudor), where the open kitchen is located. This makes the apartment very light. The open kitchen is custom-made and equipped with a kitchen island with a sink and quooker and extensive equipment such as a Bora induction hob, a combi-oven, a separate extra large oven, a built-in freezer, two dishwashers and a warming tray, all from the Siemens brand, as well as two Boretti built-in wine climate cabinets and an American refrigerator from Samsung. Next to the kitchen is a closed laundry room with fitted wardrobes and a washing chute from the first floor, which is concealed in the built-in wardrobes.
The glass sliding doors at the rear, lead to a wooden terrace with a spacious dining table. The garden of approximately 64 m2 has an outdoor kitchen (Barts Outdoor Kitchen) with Green Egg and a separate lockable wooden and insulated shed with water and electricity connections. For summer cooling you can use the outdoor shower. The outer wall of the extension is equipped with a large electric sunshade from Luxaflex, so that you can have lunch or dinner in the garden in complete privacy. If it gets chilly, there is also an electric heater available.

Layout first floor:
From the open kitchen, the lazy staircase, equipped with a luxury custom-made stair runner (De Roode Loper), takes you to the first floor. All rooms are accessible from the landing. The master bedroom is located at the quiet rear of the first floor and has an extra large balcony. This bedroom leads into a custom-made walk-in closet that then flows into the spacious bathroom with double shower and double sink. A master bedroom as you like to see it, a spacious bedroom that is equipped with every luxury, including air conditioning.
At the front are two spacious bedrooms of a similar size, both also equipped with air conditioning. On the landing there is a separate toilet and also a luxurious bathroom with a large bath. The bathroom is spacious and has a high-quality finish down to the last detail. The choice of color in combination with the wallpaper creates a unified whole in both the bedrooms and the bathroom.

Ground lease:
The apartment is located on municipal leasehold land. The general provisions for continuous ground lease 2000 apply and the time frame runs until 15-12-2054. The canon is indexed annually and currently amounts to €1,014,.89. Request for a switch to perpetual leasehold applied for on time in accordance with favorable conditions of 2019 and and passed at the notary at the end of 2022. The seller chose a yearly payment.

Surroundings
This apartment is located in the popular Scheldebuurt (Rivierenbuurt) around the corner from Maasstraat and Scheldestraat. Here you will find a number of nice shops, specialty shops and restaurants. The Rivierenbuurt is known to be a quiet area with many (international) schools and yet within cycling distance of the bustling city life. You can cycle to De Pijp in 5 minutes, including the Albert Cuyp market, but the Zuidas and Schiphol are also quickly accessible. The Beatrix Park is less than a 10-minute walk away. Several trams and buses stop in the vicinity and the RAI train station and the North-South line are nearby. You can easily leave the city via the Ring A10 and the A2 by car.

Particularities:
- Generous dubbing ground floor house of 167 m2 living space (measurement report available)
- Energy label A
- Completely renovated and split in 2021 (with new Foundation Code 2)
- 3 bedrooms, 2 spacious bathrooms and 3 separate toilets
- Entire apartment is equipped with exclusive and custom-made materials
- Gas fireplace with exclusive French mantelpiece
- Many facilities in the house can be controlled via your smartphone
- All rooms are equipped with UTP and Coax connection
- Ground lease of €1.014,89 per year. The current time frame runs until 2054 and the amount is yearly indexated. 
- The switch to perpetual ground lease has been requested on time in accordance with favorable conditions from 2019. The seller chose a yearly payment.
- VvE with 2 members, Chamber of Commerce and home insurance policy present. The monthly contribution is € 224,-
- Notary Van den Eerenbeemt Notarissen
- The wish from the seller is to have the transfer in July 2024
Meer lezen
Minder lezen
Pieter Joep van den Brink
Uw qualis-makelaar
Pieter Joep van den Brink
Carla van den Brink Makelaars
De Lairessestraat 123
1075 HH Amsterdam
020-671 72 72
Contact met de makelaar
Dintelstraat 51 H, Amsterdam foto-1
Dintelstraat 51 H is succesvol verkocht door Carla van den Brink Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken